Ωραίο κόλπο αυτό να μην ασχολείστε με τη σαπιλα του ελληνικού ποδοσφαίρου τη χρονιά που η ομαδα σας προελαύνει σ’ αυτό τον τομέα και προσπαθεί να πάρει ένα πρωτάθλημα που δεν αξίζει, με κάθε τρόπο.
Για τη μπάλα που θέλετε να απολαμβάνετε το παραδέχομαι, φέτος στα λίγα παιχνίδια που είδα την ΑΕΚ μ’αρεσε πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει και σίγουρα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να φτιάξει καλή ομάδα και να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.
Ο μεγαλομέτοχος σας και οι πρακτικές που εφαρμόζει από την αρχή των πλέι οφ με έχουν κάνει να σιχαθω το σωματείο της ΑΕΚ. Αν θέλατε ισονομία θα φωνάζατε για το φωτιά αλλά βολεύεστε.
Δε ζούσα τη δεκαετία του 80 για να ξέρω πως ήταν η παράγκα του Βαρδινογιάννη (που πήραν σχεδόν όλοι πρωτάθλημα), μεγάλωσα στα 90’ς όμως με την παράγκα του Κόκκαλη και βλέπω πολλές ομοιότητες. Απλά ο τιγρης δεν υπολόγισε ότι η ρεντα του Γιοβάνοβιτς θα κράταγε τόσο και πλέον η ΑΕΚ εκτίθεται σχεδόν κάθε αγωνιστική για να παραμεινει συγκάτοικος στην πρώτη θέση, κι ας έπρεπε να μου βάλει 3 στη Λεωφόρο.
Πολυ κουραστικος κ μονοπατος εχεις γινει. Τα ιδια λεγανε για την ομαδα σου οι υπολοιποι στον πρωτο γυρο αλλα τα ξεχνας επειδη τοτε ησουν 10ποντους μπροστα κ το να συγκρινεις καθεστωτα χρονων με την φετινη δικη σου πραγματικοτητα επειδη δυσκολεψε στο τελος ειναι τουλαχιστον γελοιο. Ποια δηλαδη παραγκα εχεις δει; Τα απανωτα πρωταθληματα της ΑΕΚ; Η νομιζεις οτι ο Βαρδινογιαννης η ο Κοκκαλης θα αφηνε ποτε την ομαδα του να χασει με τα δυο πεναλτι που κερδισες εσυ στον πρωτο γυρο; Η πιστευεις οτι η οποια παραγκα θα δεχοταν να της ακυρωθει γκολ οπως αυτο της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Η αδυνατεις να βαλεις πραματα σε πιο αντικειμενικο πλαισιο κ δειχνεις κ πολυ κοντοφθαλμη μνημη η απλα δεν εχεις ζησει εποχες παρασκηνιακης κυριαρχιας.
Όλες οι παράγκες κάπως ξεκινάνε και επιμένω σε κάτι ,αν θέλατε ισονομία θα φωνάζατε για τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο Χαριλάου.
Είμαι 35 και μεγαλωσα με Παναθηναϊκό τριφύλλι και ΟΑΚΑ στα φοιτητικά χρόνια. Τότε μπορεί να έλεγα (και έλεγα) οπαδικες μαλακίες κάθε μέρα,επίσης τις έγραφα και στο φόρουμ, για τους πιο παλιούς, και τα θυμάμαι και γελάω με την αφέλεια μου αλλά και το χαμένο χρόνο από τέτοιες μαλακισμενες συζητήσεις.
Μετά από αποχή χρόνων λόγω της καραφλης οχιάς φέτος παρακολουθώ τη συγκινητική προσπάθεια μιας μέτριας ομάδας με πολύ καλό προπονητή να πάρει το πρωτάθλημα και προσπαθώ να το κάνω αντικειμενικά αλλά δε μ αφήνετε. Κάνατε σημαία 2 πέναλτυ στις πρώτες αγωνιστικές (από τα οποία για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι είναι) και δε βλέπετε τα όργια της ομάδας σας εδώ και ένα μήνα που τα παιχνίδια καίνε.
Και γιατί δεν είναι η ΑΕΚ 10 βαθμούς μπροστά να το πάρει άνετη και ωραία; Αφού έχει όλη την παράγκα και δε σε αφήνουμε; Για το ματς με τον ΠΑΟΚ δηλαδή την Κυριακή που δεν κερδίσατε μήπως υπήρχε η παράγκα; Για τα άλλα Χ που κάνατε στη λεωφόρο; Και εκεί παράγκα; Ε κάπου ώπα! Υπάρχει το παρασκήνιο αλλά όχι κι έτσι!
Μα δεν έχω γράψει ότι αδικήθηκα με τον παοκ ή το Βόλο, ούτε περιμένω να κάνω μόνο νίκες
Δεν πιάνετε το νόημα όσων γράφω, η υποκρισία με τριγγαρε να γράψω σήμερα γιατί αποκλείεται να βρω στο νήμα τόση ανωτερότητα μετά από μια σφαγή σας από το γαύρο πχ.
Κανένα ντέρμπυ όντως, καλύτερη ομάδα, καλύτερη απόδοση, ήμασταν και εύστοχοι, κάνανε και κλασικά λάθη που έκαναν και σε επόμενα και προηγούμενα ματς, εύκολη νίκη.
Θα πάω να ρωτήσω πώς εξηγείται η παρουσία Έλληνα διαιτητή σε ντέρμπι που κρίνει πρωτάθλημα ενώ από την αρχή έχει συμφωνηθεί να σφυρανε μόνο ξένοι. Μορφωμένος άνθρωπος είναι,μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω γιατί εσείς το αποφεύγετε εντεχνως
Είδα κάτω από το σπίτι μου εδώ στο Καραβελ δίπλα τόσα πράσινα κασκόλ που φοβήθηκα για λίγο πως θα γίνει μανούρα, αλλά μετά θυμήθηκα πως ούτε τη λεωφόρο δεν έκαναν καμίνι οι παθιασμένοι οπαδοί, γέλασα συνεπώς, απόρησα που δεν είχαν μάσκες μην τους κολλήσει κοβιντ κανένας παίκτης του ΠΑΟ και συνέχισα το δρόμο μου.
Μην μανουριάζετε μεταξύ σας, χαρείτε τώρα που έστω έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα πρωτάθλημα γιατί αν όχι του χρόνου, του παραχρόνου ο δυνάστης ξανάρχεται για μίνιμουμ σερί 3 κούπες ασάλιωτες.
Τα ίδια το '18, τα ίδια και τώρα, μυαλό δε βάζετε με τίποτα.