Αεκαρα

Αυτό έγινε το '93, τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Πάντως διπλό στο Καραισκακη δεν βλέπω. Αν πάρει διπλό θα είναι πολύ μεγάλος μάγκας ο ΠΑΟ. Νομίζω πως η ΑΕΚ πρέπει να προσηλωθεί στο να νικησει τον Άρη, αν νικησει, τέλος.

3 Likes

Τιποτα δεν ειναι “τελος” για την ΑΕΚ.
Ειναι στο DNA της ομαδας να ζοριζεται οταν παιρνει τα πρωταθλήματα.
Εδω εχουμε χασει πρωταθλημα απο τον Ιωνικό.

Θεωρω οτι ο ΠΑΟ δεν θα κερδίσει τον ΟΣΦΠ.
Και απο την αλλη δεν θεωρω καθολου δεδομενο οτι η ΑΕΚ μας θα κερδισει στον ΑΡΗ.

4 Likes

Προφανως κ η ΑΕΚ πρεπει να ασχοληθει με τον Αρη. Γι αυτο ειπα κιολας οτι δεν πιστευω οτι θα ναι αδιαφορος ο Ολυμπιακος. Γενικα δεν μ αρεσουν οι συνωμοσιολογιες

3 Likes

Αν δειτε τα παιχνιδια του Αρη τοσο στο κυπελο,οσο και στο πρωταθλημα με τον οσφπ,τα χτυπησε σχεδον ολα,εκοψε βαθμους,πηρε αποτελεσματα,σε μια χρονια που πολλοι μιλανε για τις παρασκηνιακες σχεσεις των προεδρων των δυο ομαδων.

Μπορει να ειναι αδιαφορος ο Αρης,αλλα σιγουρα απο οπαδικης πλευρας,θα ηθελαν να ειναι αυτοι που θα κοψουν το πρωταθλημα ειτε στον ΠΑΟ,ειτε στην ΑΕΚ κοβοντας βαθμους στα μεταξυ ματς.

Ειδαμε οτι οι δυο ομαδες που ειναι για το πρωταθλημα,εχουν μεγαλο αγχος και δεν μπορουν να το διαχειριστουν,δυο ισοπαλιες σε ντερμπυ,ο ΟΣΦΠ κατι τετοια πρωταθληματα τα καθαριζε εμφατικα.

2 Likes

Ισχυει, αλλα εχει αλλαξει κ το πρωταθλημα. Τοτε θα δινε τρια τεσσερα ματς για να το παρει τα οποια θα ηταν με διαφορα μιας εβδομαδας κ πιθανως κ με αδιαφορες ομαδες.
Πλεον η τελικη ευθεια ειναι εξουθενωτικη με ντερμπι καθε τρεις μερες. Πολυ βαρυτερη διαδικασια

1 Like

Οτι και να γινει,ειδαμε στο β γυρο και στα play off ποιες ειναι οι αδυναμιες μας,ειναι κριμα αν το χασουμε τον τιτλο,επειδη δεν εγινε μεταγραφη επιθετικου τον γεναρη.Με τον γκαρσια,τον γκατσινοβιτς,τον αραουχο,τον αμπραματ στα 35 του,τον φαν φεερτ στο παγκο μονιμως,τον τσουμπερ που επισης προηλθε απο τον παγκο,πολλες ευκαιριες,λιγα γκολ η και καθολου.

Ειδαμε οτι η ΑΕΚ ξερει να παιξει εναν τροπο παιχνιδιου και αν εξεδουτερωθει απο τον αντιπαλο,απλα σκαλωνει και δεν ξερει τι να κανει,με τον ολυμπιακο εγινε παλι αυτο μεσα στη ΝΦ,θα μπορουσε να γινει 0-1 σε καποια αντεπιθεση και να σχολασει ο γαμος.

1 Like

Πολυ κουραστικο πρωταθλημα το Ελληνικο

Και άρρωστο. Πολύ άρρωστο, δεν υπάρχει σωτηρία.

4 Likes

Σας ειπα,τετοια πρωταθληματα ο ολυμπιακος,με μια μετρια ομαδα τα τελειωνε πριν φτασουμε στις τελευταιες αγωνιστικες,με οποιονδηποτε τροπο εβρισκε,ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα,ο ΠΑΟ,η ΑΕΚ εχουν αγχωθει τοσο πολυ που η μια ομαδα βρεθηκε να εχει αρρωστησει απο ιωσεις και η αλλη απο κορωνοιο,τα εχουν φτυσει απο δυναμεις,παικτες τραυματιζονται συνεχεια κλπ.

Την επομενη χρονια δεν θα ειναι ετσι,θα εχουν Ευρωπη,θα ειναι πιο ανταγωνιστικος ο ΟΣΦΠ,μπορει να υπαρχουν ανατροπες στην ΕΠΟ κλπ,πως θα ανταπεξελθουν,χωρις μεταγραφες η ΑΕΚ απο τον γεναρη ετσι και δεν μπορεσε να παρει ουτε τον ΟΣΦΠ στην εδρα της,στο πρωταθλημα εχασε 1-3 ενω γνωριζε απο πριν την γκελα του ΠΑΟ,το ιδιο συνεβη παλι με τον ΟΣΦΠ,γνωριζε το 1-1 στη λεωφορο,ουτε τον ΠΑΟ.

1 Like

Ωραια ολα αυτα, αλλα εμενα μου την δινει πιο πολυ οτι αυτος ο τοπος δεν σηκωνει ανταγωνιστικα πρωταθληματα. Καλυτερα οποιος το παιρνει να ειναι μπροστα 20ποντους. Βουτυγμενοι στην παρακμη και την τοξικοτητα

5 Likes

Τα ελεγε και ο Καισαρης, πριν κατι μηνες, δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσει νορμαλ αυτο το Πρωταθλημα, δεν αντεχει η χωρα να το διεκδικουνε 3 μεχρι τελους (2 πλεον αλλα ηταν 3 μεχρι πριν 3 αγωνιστικες), θα εχουμε να θυμομαστε δοκαρια, covid, εισβολες, πεναλτι, ανοιγματα ποδιων (απο τις ιδιες ομαδες και στους 2 διεκδικητες πολλες φορες συμφωνα με τα οπαδικα σαητ), αλκοτεστ και ενα σωρο βλακειες. Κουραση.

6 Likes

Ε ναι, να τελειώνουμε να ησυχάσουμε με το τσίρκο. Όποιος το πάρει, απλά να τελειώνουμε.
Όσο και να θες να δεις την ομάδα σου και να την στηρίξεις, όλη αυτή η ατμόσφαιρα είναι τόσο τοξική που σου έρχεται αηδία και στο τέλος λες άντε και γαμηθείτε…

5 Likes

Κι εγώ τείνω στο να μην κάτσω καν να δω το ματς το βράδυ. Κούρασε.

2 Likes

Παιδιά, εντελώς καλοπροαίρετα, τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ότι τα κάνετε. Δεν χρειάζεται ούτε να παρακολουθείτε εξελίξεις ούτε να περιμένετε να διαβάσετε τις τελευταίες δηλώσεις ούτε να νιώθετε κάποια πίεση ούτε τίποτα. Το συζητούσα και χθες με φίλο αυτό, προσωπικά έχω κουραστεί με τα γύρω γύρω, εγώ που ποτέ δεν ακολουθούσα και τόσο τις εξελίξεις. Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσο θα έχει μπουχτίσει κάποιος που έπαιρνε/παίρνει κάθε μέρα εφημερίδα ή μπαίνει στα γνωστά sport sites (και δεν είναι ούγκανος). Να έρθει η Κυριακή να δω την ομάδα μου θέλω. Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό το ποδοσφαίρο ούτε υπάρχει ανάγκη ή υποχρέωση να βουτήξει κάποιος στον βούρκο. Τα κάνετε πολύ δύσκολα και νομίζω τα μεγαλοποιείτε πολύ παραπάνω από όσο πρέπει.

Αυτό είναι το νόημα, θα δεις την ομάδα, θα περάσεις καλά, θα πανηγυρίσεις, θα ξενερώσεις, θα γκρινιάξεις και μετά από 2 ώρες θα το έχεις στην πίσω άκρη του μυαλού σου.

6 Likes

Βασικα αυτο σκεφτομουνα. Η πιο απλη λυση ειναι να κοψεις τα σοσιαλ μιντια κτλ κ απλα να βλεπεις τους αγωνες. Ισως ειναι ενας τυπου στρουθοκαμηλισμος, αλλα η σαβουρα κ η τοξικοτητα που θα γλυτωσεις ειναι δυσαναλογα μεγαλυτερες απο τις οποιες αληθειες μπορει να αποφευγεις.

2 Likes

Τελικά θα γίνουν τα ματς σήμερα;
Έχουν βγει τα rapid?

(πλακίτσα)

1 Like

Κανένας στρουθοκαμηλισμός, φίλτατε συνοπαδέ. Εγώ το άθλημα αγαπώ, θέλω να δω 90 λεπτά την μπάλα να τσουλάει και όλα τα παρελκόμενα. Δεν είναι υγιές και σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να διαβάζεις ούτε τι λέει ο κάθε μαρινάκης/τίγρης κτλ κτλ ούτε τι γράφει ο κάθε βαρεμένος στο γκαζέτα. Η ουσία είναι να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς το θέαμα. Ή και το μη θέαμα, τι να γίνει, ΑΕΚ βλέπουμε και όχι Ρεάλ, αλλά είτε παίζαμε στα χωράφια της Γ’ Εθνικής είτε παίζουμε τώρα στην Αγια Σοφια, εγώ θέλω να βλέπω αυτή την ομάδα με τα καλά της και τα στραβά της.

Επίσης, θεωρώ βαριά άρρωστο και έντονα προβληματικό το να κάτσεις να δεις ένα ματς με σκεπτικό “είναι στημένο/ο διαιτητής είναι βαλτός/είναι όλα μιλημένα” κοιτώντας την οθόνη περιμένοντας κάποιου είδους δικαίωση του συλλογισμού σου. Καλύτερα να μην το δεις.

Ξαναλέω πως δεν έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη αυτά και τα λέω με καλές προθέσεις, επειδή βλέπω αρκετούς να ζορίζονται και να “στεναχωριούνται” περισσότερο από ότι αξίζει.

6 Likes

Μαζι σου ειμαι εγω, γι’αυτο απεχω απο αυτες τις κουβεντες γενικα. Οχι επειδη πιστευω οτι ολα ειναι πεντακαθαρα και αγνα απλα επειδη βαριεμαι αυτην την κουβεντα “-τι κανατε -ναι αλλα εσεις ειχατε κανει αυτα -μιλατε εσεις που ειχατε κανει το αλλο? -το ειχαμε κανει γιατι κανατε το παραλλο” και να’χαμε να λεγαμε.

6 Likes

η μόνη αγωνία που πρέπει να έχουμε είναι η ομάδα μας (όποια και να είναι) να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό που γίνεται όσο περνάνε οι αγωνιστικές είναι αηδιαστικό. Σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές άρα ευνοείται ο τάδε, σφυρίζουν ξένοι διαιτητές άρα ευνοείται ο άλλος. έχεις covid ή γαστρεντερίτιδα;

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στο από πάντα διεφθαρμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι και το πιο εύκολο να απεμπλακείς από όλα αυτά. αλλά όσο προσπαθούμε να εστιάζουμε στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στα υπόλοιπα, κάτι θα γίνεται

3 Likes