Αεκαρα

Σας τα λέγαμε βρε, ο ΠΑΟ δεν μας κέρδιζε σήμερα με τίποτα.

Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα βρε ΑΕΚ - χαίρεται και η γυναίκα μου σήμερα!

Δικαιότατο πρωτάθλημα, από την άποψη ότι το παίρνει η πιο επιθετική και τσαμπουκαλού ομάδα.

Λυπάμαι λίγο για τον ΠΑΟ και την υπέρβαση που επιχείρησε, στο τέλος όμως νομίζω πως αξίζει περισσότερο το επιθετικό ποδόσφαιρο.

4 Likes

Είναι σαβέφσκι δεν πωλείται

6 Likes

Και το Μπούσμιλς/Μπάσμιλς ξέρω γω, μας κάνει μια χαρά

4 Likes

Απ’ τις καλύτερες φανέλες αυτή του 1997 με Πέτρο Ραβούση αλλά η καλύτερη φανέλα EVER είναι αυτή του Champions League 1994.

download

6 Likes

έχω κάτι καλύτερο

5 Likes

Αμα γινει θαυμα και κρατησουμε και τον Πινεδα το μονο που χρειαζεται μετα ειναι ενας πιο δυναμικος, καλος τερματοφυλακας, ενας αριστεροποδαρος αμυντικος και ενα πλαγιο μπακ ακομα και ειμαστε σουπερ. Κερασακι και ενας επιθετικος αν βγαινουν τα κουκια

3 Likes

Σίγουρη 5αδα για το 1988:

2 Likes

Δεν έπρεπε να γίνει αγωνιστική σήμερα πάντως. Έπρεπε να πάρει αναβολή τουλάχιστον 3-4 μέρες, μην πω μια βδομάδα. Μαλάκια μου φάνηκε το σημερινό.

1 Like

Και την απόδοση του κολίνα να έπιασε δεν δικαιολογειται η παρουσία του εκεί. Η ανάγκη του ξεπλύματος βέβαια δείχνει πολλά.

Καμία έκπληξη από τα σάλια μεταξύ ερυθρόλευκων και κιτρινόμαυρων οπαδών, είναι απλά η ιστορία που επαναλαμβάνεται.

See you next year

Φαντασματα βλεπεις. Καμια αναγκη οπως βλεπεις απο την ατμοσφαιρα που επικρατει. Κ του χρονου

2 Likes

Το κυριοτερο ειναι οτι τελειωσε αυτη η μαυρη περιοδος εικοσι χρονων χωρις εδρα που ερχοταν οποιος να ναι κ παιζε χωρις πιεση κ επαιρνε αποτελεσματα για πλακα. Τα καλυτερα ερχονται

6 Likes

Αν αναλογιστουμε που ηταν περυσι αυτη η ομαδα,με αρκετους παικτες να ειναι οι ιδιοι και οτι κατορθωσε να ειναι 1 μολις ποντο απο το να σηκωσει την κουπα του πρωταθληματος,ειναι μεγαλο βημα μπροστα.

Αν γινει ο τελικος κυπελου,θα εχουμε την ευκαιρια για νταμπλ,αν δεν ερθει το κυπελο,παλι ειναι επιτυχια οσα εγιναν για φετος.

Φυσικα,δεν μπορεις να πας να διεκδικησεις ομιλους στην ευρωπη με τον αθανασιαδη στο τερμα,η με τον βιντα και τον ροτα πισω,ουτε να ψαχνεις το γκολ μετα απο τοσες ευκαιριες απο παικτες παγκιτες,οι απαιτησεις θα ειναι πολυ μεγαλυτερες,θα χρειαστει σημαντικη ενισχυση απο το πανω ραφι,σχεδιασμος απο αλμειδα και να κρατησεις αν γινεται τον πινεδα.

Ενταξει,υπαρχει πικρα στον παναθηναικο,μιλανε για φιλικα παιχνιδια,για αδικια απο την διαιτησια,ομως θα πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα τους δεν ειχε τα ψυχικα αποθεματα και την ποιοτητα του ροστερ να φτασει με επιτυχια στην κατακτηση του τιτλου.Ο ολυμπιακος δεν χαριστηκε σε κανεναν,πηρε μεσα στη ΝΦ αποτελεσματα και εκοψε βαθμους,δεν ηταν αδιαφορος με τον παναθηναικο στο αδειο καραισκακη,παρα τα καφενειακα σχολια που ειχαν ακουστει για ανοιγμα ποδιων,για δωσιμο παιχνιδιου,για συμμαχιες μαρινακη-αλαφουζου,οπως επισης για τις σχεσεις καρυπιδη-μαρινακη που επεσαν στο κενο αφου ο Αρης πηρε αποτελεσματα στα περισσοτερα μεταξυ τους παιχνιδια.

3 Likes

Διαφωνω μονο στο μεγεθος της ενισχυσης. Πιστευω οτι με προετοιμασια κ χωρις προβληματα τραυματισμων, οι Σιντιμπε, Φερναντεζ κ Τσουμπερ θα ειναι πολυ πιο επιδραστικοι. Ο Τσουμπερ ηδη ειναι, απλα ελπιζω να μην εχει κανα προβλημα

3 Likes

Το απολαυστικα πιεστικο παιχνιδι της ΑΕΚ και η διαφορα της απο τους υπολοιπους σε νουμερα

4 Likes

Η γαστρεντερίτιδα πώς πάει; Ακόμα τρέχετε τουαλέτα;

Για να το λέει έτσι θα είναι, λογικά καλός είναι, αλλά όχι, κάναμε ένα διάλειμμα να σας τρέξουμε (αγωνιστικά) και μες το γήπεδο. Μάλλον ο πυρετός του Πινέδα ανέβασε την απόδοσή του δηλαδής, έπρεπε να κάνετε το ίδιο ίσως παίρνατε αποτέλεσμα με γαύρο.

Δεν μας έκοψε να πρωτοτυπήσουμε εμείς αντί για εσάς βλέπεις.

Άλλο ρώτησα όμως ε. Ούτε ψάχνομαι, ανθρώπινα ενδιαφέρομαι αν ακόμα ο Ματίας παίζει mayday :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Δεν κατάλαβα πως δεν σου απάντησα αλλά OΚ :stuck_out_tongue:

Το ξέρω πως δεν ψάχνεσαι.

ρε πάτε καλά; δηλαδή πιστεύει κάποιος ότι παίζει να ήταν ψεύτικα τα κρούσματα του Παναθηναϊκού ή/και ότι η ΑΕΚ πήγε στη Λεωφόρο για να διασπείρει τον κορωνοϊό;; ήμαρτον!

4 Likes

Όχι δεν ήρθε στη λεωφόρο για να διασπείρει τον ιό,απέκρυψε τα κρούσματα όμως γιατί δεν θα μπορούσε να τους χρησιμοποιήσει . Το πρωτοκολλο άλλαξε μια μέρα μετά το ματς.