Αφου ειστε τοσο σιγουροι εκει στην Παναθα γτ δεν κανετε καταγγελια; Κ γτ κολλησατε μονο εσεις τελικα;
Ποιος να κάνει καταγγελία; Ο πουθενάς που δεν απαίτησε 2 μέρες ακόμα για να παίξουμε στα ίσια; Βαρέθηκα να κάνω ανακύκλωση
Να το κοιταξεις αυτο. Πολυ ανακυκλωση κ παραφιλολογια κ τυφλα στα αυτονοητα που οσες φορες κ να στα ρωτανε στα αγνοεις επιδηκτικα. Απο δω κ περα αδιαφορια
Έιπες και κάτι που συμφωνώ, δόκτωρα
Ο βασικός υπαίτιος για την απώλεια του πρωταθλήματος είναι αυτή η ξεφτιλισμένη διοίκηση
Ποιος ΓΕΛΟΙΟΣ δέχεται ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗ για τέτοιο λόγο;
Καλά έκανε ο Μελισσανίδης και μας γάμησε από τον κώλο λέω εγώ
Ας συμφωνήσουμε πως μια ίσον καμία, όπως όσες ζητήσαμε εμείς για τα δικά μας κοβιντάκια, και μπράβο για την πρωτοτυπία σας σε ευρωπαϊκό επίπεδο να αναβάλλετε αγωνιστική τέτοια περίοδο για κόβιντ.
I rest my case
Σιγά μην τα έλεγα σοβαρά αλλά ναι.
Για να το κάνω σαφές. Προφανώς η 1 ημέρα είναι κοροϊδία. Από πολλές απόψεις.
Δε θυμάμαι να αγνόησα τίποτα,αντιθέτως μια βδομάδα περιμένω μια εξήγηση για φωτιά-διαμαντοπουλο
@GRACCHUS_BABEUF προσφέρω λουτρό αλήθειας τις τελευταίες μέρες για να συμφωνείς μόνο σ’ αυτό ρε συ!
Φαίνεται και με το τελευταίο που γράφεις για Μελισσανίδη. Σ’έστησαν σε μια γωνιά και σημάδεψαν την καρδιά σου,που λέει και το άσμα
Επειδή το επέτρεψες!
Αυτό λέω εγώ, αν είχες μια διοίκηση στοιχειωδώς ικανή, φέτος δεν το έχανες με τίποτα όσο τοταλφούτμπολ κι αν έπαιζε η ΑΕΚ
Άσε λοιπόν τους ΑΕΚτζήδες ήσυχους
Χαίρονται για την ομάδα τους και καλά κάνουν
Κι εμείς το ίδιο θα χαιρόμασταν αν το παίρναμε έτσι
Δηλαδή με ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ σφάξιμο μόνο στο γαύρο (επειδή το αξίζει) και προσεκτική διαχείριση του παρασκηνίου σε σχέση με τους υπόλοιπους
Έχετε πολλή πλάκα, συνεχίστε.
Εντωμεταξυ έχω ξεμείνει χωρίς εισιτήριο για την Κυριακή γιατί τσιγκουνευτηκα τα 55€ (που δεν είναι και λίγα βέβαια…). Λέω να σκάσω Φιλαδέλφεια από νωρίς όμως. Θα είναι κανείς να τα πούμε;
Μπα δε νομίζω να είναι κανεναςκανένας
Στη μαυρη αγορα για εισητηριο… Τραπεζωμα με Μπεο-Μελισσανιδη πριν το παιχνιδι.
Έχω καιρό να μπω στο τοπικ.
Φετος, ηταν η καλυτερη ΑΕΚ που εχω δει ποτέ. Και την χάρηκα σε κάθε ματς, ακόμα και σε αυτά που στραβοπάτησε. στο Χ με ΠΑΟ, ειπα οτι τελειωσε το πρωτάθλημα.
Οι Ελληνες φίλαθλοι ειναι οι πιο μαλάκες του κόσμου. Είδαμε ένα πρωτάθλημα για 4, που όλοι ήταν μέσα μέχρι πολύ αργά, ανατροπές, χαμένους βαθμούς με μικρούς, ντερμπάρες κτλ, και πάλι, ΠΑΛΙ, λέγονται μαλακίες, επειδή η ομάδα μας/σας δεν πήρε το πρωτάθλημα.
Ευτυχώς που ήρθε ο Καίσαρης με τα νούμερά του, για να έχουμε επιχειρήματα απέναντι στα νούμερα και τα φαντάσματα…
ο ΠΑΟ είχε 3 ευκαιρίες να πάρει το πρωτάθλημα - μέσα με ΑΕΚ, με ΠΑΟΚ κ με γαύρο. Έπαθε αυτό που έλεγαν όλοι (ακόμα κ οι ρεπόρτερ ΠΑΟ), όλη τη χρονία - απλά δεν άντεξε με 15 παίκτες, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει. Στα χρόνια που θα έρθουν, με τους καλούς φίλους βάζελους, θα θυμάμαι πάντα πως έπαιξαν το ματς της δεκαετίας, εντός, με την ΑΕΚ αποδεκατισμένη, με πινέδα δεξί μπακ κ Γαλανόπουλο βασικό, να τους παίζει μονοτερμα, να κάνουν καθυστερήσεις από το 20’ και στο τέλος να πανηγυρίζουν για το Χ.
Πολύ ωραίο πρωτάθλημα είδαμε, οι γαύροι δεν μπορούν φυσικά να χάσουν καθαρά (μονο κερδίζουν καθαρά προφανώς - γι’αυτο κάθε διπλό στο Καραισκάκης δεν τελειώνει) και ήλπιζα κάπως να είχαμε λιγότερη τοξικότητα από όλους (ΚΑΙ τον τίγρη).
Ακόμα θυμάμαι το γκολ της ΑΕΚ που δεν μέτρησε στα πλεηοφφ και κανένας δεν ήξερε γιατί. Νομίζω με Αρη ήταν, δεν θυμάμαι.
Μπράβο στην ομάδα, πρώτα για την ΜΠΑΛΑΡΑ και μετά για την κούπα.
Θέμη Καίσαρη και ΟΠΤΑ σε ευχαριστούμε.
Με ΠΑΟΚ ήταν το γκολ που λες.
Και πολύ καλά είπες ότι τελείωσε και θα το πάρετε.
Με ΠΑΟΚ ήταν, ναι. Κόστος: 0 βαθμοί.
A man only sees what he wants to see when he’s in his mind where he is what he wants to be…
Ωπ σόρρυ. Μάλλον λάθος thread. Και λάθος χρονιά… Ή και όχι.
Φοβερο επιχειρημα
Μαγικα γκολ. Πινεδα μεινε.
Πολυ ομορφες εικονες. Κ του χρονου!
Και τυπικα πλέον,έχουμε το κυπελο για να μεγιστοποιηθεί η επιτυχία φέτος,ελπίζω να μην μείνουν στα γλέντια και κατέβουν με χαλαρό κλίμα οτι ευκολα η δύσκολα θα το πάρουν.
Μια χρονιά πλήρους μεταμόρφωσης,σε αγωνιστικό και νέο γήπεδο,η διόρθωση του λάθους για το 2018 που δεν είχε στηρίξει την ομάδα εκεινη που ήταν εξίσου καλή.