Πάσχει η ομάδα εκεί, πιστεύω πως ο coach περιμένει για καλή ευκαιρία να φέρει κάτι μπομπατο
Αφού κατά βάθος συμφωνείς
Όχι μωρέ. Έχω απαιτήσεις από την ΑΕΚάρα.
Άσε την ανωμαλία που με δέρνει. Οικογένεια 6 ατόμων από Πασαλιμάνι, οι 5 αεκτζήδες, ο ένας γάβρος.
10 φορές στη Σκεπαστή, 5 φορές στο Καραϊσκάκης.
Φωτογραφία μπιγκ μπράδερ με Μπάγεβιτς να φοράει το #9 στη φανέλα.
Ε, λύγισα.
Μία με τον Κρίστενσεν έχω εγώ ο άμοιρος.
Γάβρος με περισσότερες φανέλες της ΑΕΚ.
Beat that.
Δεν θα έλεγα πως πάσχουμε ακριβώς στην άμυνα, με Μουκουντί - Βίντα βγήκε καλά η χρονιά πέρσυ και θεωρώ τον Μήτογλου καλό back up. Σίγουρα όμως χρειάζεται άλλον ένα καλό στόπερ για να είναι πλήρης και σε αυτό το κομμάτι η ομάδα.
Παίζει να είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά πολλά χρόνια που όλα δουλεύουν ρολόι. Να χτυπήσω ξύλο
Μα πολλά χρόνια. Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία που είδα τέτοια οργάνωση και πλάνο στην ομάδα.
Εκτός αυτού, κρατάμε τον βασικό κορμό του ντάμπλ. Μεγάλη υπόθεση και μας θεωρώ πρώτο φαβορί.
2004 και 2013 που ηταν να σβησει χρεη
λες να πέσουμε φέτος;
Έχεις πρόγραμμα βλέπω
Ήθελε ο μικρός, λέμε τώρα
Ο Γερμανος Λινεν ηταν οκευ προπονητης.
Κουζμίνσκας ε; μια χαρά!
Απορώ πως τους ψήνει να έρθουν έχοντας τόσα ban και κακό ιστορικό πληρωμών.
Αρχικά, αποφύγαμε Κοπεγχαγη και Γαλατα.
Θα προτιμούσα Κοπεγχάγη να πέφταμε, για να είμαστε ισχυροί μετά για play off (συν το ότι έχει κ απουσίες). Από τις 6 που μείναν, ας κάτσει η πιο δύσκολη.
αυτό που με απασχολεί είναι να παίξουμε το εντός έδρας στις 15 Αυγούστου
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα πρέπει να θεωρείται με τίποτα εύκολη, την θεωρώ φαβορί αν πέσουμε μαζί της. Έχω προαίσθημα πως αυτή θα μας λάχει.
Η γνώμη μου είναι πως αν θες να παίξεις Champions League, δεν γίνεται να ζητάς εύκολες κληρώσεις. Δεδομένου πως θες να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία και ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση που σε στέλνει Europa, πρέπει να αποζητάς τις προκλήσεις. Αν περάσουμε με Ντιναμό και Γαλατά θα παλεύουμε στον όμιλο. Αν περιμένεις Ράκοβ και Αστάνα, κάνε σχεδιασμό για Europa κατευθείαν.