Αεκαρα

Πάσχει η ομάδα εκεί, πιστεύω πως ο coach περιμένει για καλή ευκαιρία να φέρει κάτι μπομπατο

Αφού κατά βάθος συμφωνείς

Όχι μωρέ. Έχω απαιτήσεις από την ΑΕΚάρα.
Άσε την ανωμαλία που με δέρνει. Οικογένεια 6 ατόμων από Πασαλιμάνι, οι 5 αεκτζήδες, ο ένας γάβρος.
10 φορές στη Σκεπαστή, 5 φορές στο Καραϊσκάκης.
Φωτογραφία μπιγκ μπράδερ με Μπάγεβιτς να φοράει το #9 στη φανέλα.
Ε, λύγισα.
Μία με τον Κρίστενσεν έχω εγώ ο άμοιρος.
Γάβρος με περισσότερες φανέλες της ΑΕΚ.
Beat that.

2 Likes

Δεν θα έλεγα πως πάσχουμε ακριβώς στην άμυνα, με Μουκουντί - Βίντα βγήκε καλά η χρονιά πέρσυ και θεωρώ τον Μήτογλου καλό back up. Σίγουρα όμως χρειάζεται άλλον ένα καλό στόπερ για να είναι πλήρης και σε αυτό το κομμάτι η ομάδα.

Παίζει να είναι η πρώτη χρονιά μετά από πολλά πολλά χρόνια που όλα δουλεύουν ρολόι. Να χτυπήσω ξύλο

4 Likes

Μα πολλά χρόνια. Εγώ δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία που είδα τέτοια οργάνωση και πλάνο στην ομάδα.

3 Likes

Εκτός αυτού, κρατάμε τον βασικό κορμό του ντάμπλ. Μεγάλη υπόθεση και μας θεωρώ πρώτο φαβορί.

3 Likes

2004 και 2013 που ηταν να σβησει χρεη :stuck_out_tongue:

1 Like

λες να πέσουμε φέτος;

Επιτέλους

9 Likes

Έχεις πρόγραμμα βλέπω :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ήθελε ο μικρός, λέμε τώρα

3 Likes

Ο Γερμανος Λινεν ηταν οκευ προπονητης. :grin:

1 Like

Κουζμίνσκας ε; μια χαρά!

2 Likes

Απορώ πως τους ψήνει να έρθουν έχοντας τόσα ban και κακό ιστορικό πληρωμών.

3 Likes

Αρχικά, αποφύγαμε Κοπεγχαγη και Γαλατα.

1 Like

Θα προτιμούσα Κοπεγχάγη να πέφταμε, για να είμαστε ισχυροί μετά για play off (συν το ότι έχει κ απουσίες). Από τις 6 που μείναν, ας κάτσει η πιο δύσκολη.

2 Likes

αυτό που με απασχολεί είναι να παίξουμε το εντός έδρας στις 15 Αυγούστου :stuck_out_tongue:

1 Like

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα πρέπει να θεωρείται με τίποτα εύκολη, την θεωρώ φαβορί αν πέσουμε μαζί της. Έχω προαίσθημα πως αυτή θα μας λάχει.

Η γνώμη μου είναι πως αν θες να παίξεις Champions League, δεν γίνεται να ζητάς εύκολες κληρώσεις. Δεδομένου πως θες να έχεις μια αξιοπρεπή παρουσία και ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση που σε στέλνει Europa, πρέπει να αποζητάς τις προκλήσεις. Αν περάσουμε με Ντιναμό και Γαλατά θα παλεύουμε στον όμιλο. Αν περιμένεις Ράκοβ και Αστάνα, κάνε σχεδιασμό για Europa κατευθείαν.

5 Likes