Αεκαρα

γενικά πλέον η Ευρώπη έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη από ότι ήταν πριν 15 χρόνια για παράδειγμα. ακόμα και το Conference θα κρύβει προκλήσεις και εκπλήξεις. επιπλεόν αν πας Conference πχ, θα έχεις και απαίτηση να κερδίζει η ομάδα, άρα μεγαλώνει το άγχος. ενώ CL το κόβεις και λίγο “πήρα τα φράγκα, πάω για τη συμμετοχή και ό,τι καλύτερο μου κάτσει από εκεί και πέρα”.

είναι πολύπλοκη διαδικασία. είμαι αισιόδοξο ότι θα έχουμε αξιοπρεπή παρουσία γενικά, σε όποια διοργάνωση και αν καταλήξουμε.

(ας θυμηθούμε πόσο στην τύχη, πηγαίναμε τα προηγούμενα χρόνια…-εξαιρώ το CL μετά το πρωτάθλημα)

2 Likes

το πόνταρες πουθενά;; :stuck_out_tongue:

Έγινε κλήρωση;

Edit: Έγινε. :stuck_out_tongue:

Η ΑΕΚ θα παίξει με έναν εκ των Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) - Αστάνα (Καζακστάν)

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην OPAP Arena στις 8 ή 9 Αυγούστου και 15 η ρεβάνς σε Κροατία ή Καζακστάν.

1 Like

60-40 για τους Κροάτες, 50-50 με κάποια αισιοδοξία. Για να δούμε.

ΥΓ. Ας μην ξεγράφουμε τους Καζάκους από τώρα.

1 Like

Κάποτε ήταν σταθερά σε ομίλους. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα σε καλό επίπεδο αλλά θα προτιμούσα να πάω στην δύσκολη Ζάγκρεμπ παρά στο Καζακστάν που είναι πιο κοντά η Κίνα παρά σε εμάς ξέρω γω.

Btw έχει χάσει και σημαντικούς παίχτες η Ντιναμό τον τελευταίο χρόνο (Λιβακοβιτς, Ορσιτς πχ). Ίσως είναι ευκαιρία μέχρι να δέσει.

2 Likes

επίσης η Αστάνα είναι σε αγωνιστικό ρυθμό αφού το πρωτάθλημά τους είναι σε εξέλιξη

Και γιατί να μην το κάνουμε από τώρα :rofl:

3 Likes

2 μπαλάκια σβηστά από λιβαι και 40 εκ ευρώ πώληση.:joy::joy:

5 Likes

Ο Λιβαι φαινεται αποφασισμενος να λαμψει για να παρει μεγαλη μεταγραφη,το βλεπεις απο τα φιλικα.

2 Likes

ελπίζω να είναι και αποφασισμένος να μείνει για φέτος

Φαινεται οτι δεν θελει να εκβιασει να φυγει, που ειναι καλό.

Θα παιξει δυο ακομα αγωνες με την ΑΕΚ οπου ελπιζουμε να εχει σουπερ αποδοση για πολλούς λόγους.
Αν περασουμε σε ομίλους, ειμαι πολύ σιγουρος οτι θα ειναι μεγάλο δέλεαρ να μεινει και να παιξει στο CL

4 Likes

εκτός ο Βίντα για το πρώτο ματς με την Ντιναμο.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΡΑ ΜΠΑΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

3 Likes

Το εχουν ξεχειλωσει τοσες εβδομαδες με το σεντερ μπακ ελεος. Πρεπει δλδ να φτασουν στη τελευταια στιγμη και με τραυματισμο για να το τρεξουν σοβαρα?

νομίζω πως απλά το άφησαν γιατί δε βρήκαν παίκτη με τα στοιχεία που θέλει ο Αλμέιδα

2 Likes

Και ποντάρουν επίσης στο ότι θα βρουν ποιοτικό παίκτη μέσα-τέλη Αυγούστου, όπως πέρσι με Βιντα-Μουκουντι.

1 Like

Υπογραψε ρε Λιβαι ρε τρελαθουμε…

2 Likes

Τρελαθείτε λοιπόν:

4 Likes

μεγάλη χαρά!

και με συμβόλαιο 5ετίας. όχι ότι θα μείνει μέχρι τέλους αν συνεχίσει έτσι, αλλά τελικά φάνηκε ότι ήθελε να μείνει. ωραίος ο κάβουρας, το κόβει το χρήμα τώρα που του γυρνάει πίσω. ωραίος και ο Λιβάι που δεν ξεμυαλίστηκε και χειρίστηκε ώριμα το θέμα της παραμονής/μεταγραφής του

4 Likes

Πόνσε!

Μεγάλη συμπάθεια ο συγκεκριμένος, φανταστικό ότι επέστρεψε. Χωρίς τατουάζ και μαλακίες. Μόνο να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες.

Λιβάι-Πόνσε, τέτοιο φοβερό επιθετικό δίδυμο είχαμε να δούμε στην Ελλάδα από τα '90s. ΑΕΚ back to back πρωταθλήτρια φέτος, μακράν η καλύτερη και πιο σοβαρή ομάδα. Κάποια θεματάκια στην άμυνα υπάρχουν βέβαια αλλά εντάξει.

Φαν Βέερτ θα μπορούσε να φύγει και δανεικός για να μην είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, τρίτη επιλογή για την επίθεση είναι ο Αραούχο.

4 Likes