Αεκαρα

Έχω καυλώσει. Μπράβο στην ΑΕΚ. Μέσα στο σπιτάκι τους, το μπουρδελακι τους.

Και έχει και Νέα Φιλαδέλφεια τώρα.

5 Likes

Τεράστια, παλικαρίσια νίκη. Το πιο σημαντικό, δείξαμε πως δεν έχουμε τίποτα να μας φοβίζει στην Ντιναμό. Το Σάββατο πάμε για πρόκριση χωρίς πολλά πολλά, μπορούν και το απέδειξαν.

Να λέμε κρίμα που δεν έληξε 1-3 ή 1-4, μας τρέλανε η ΑΕΚάρα. Γύρισε ο διακόπτης στο ημίχρονο, αντέξαμε και σε 5-10 λεπτά πίεσης μετά την ισοφάριση και μετά το διαχειρίστηκαν άψογα.

Τρελό ρισπέκτ σε Βίντα, ήταν ογκόλιθος και κρίμα που του στέρησε γκολ ο Λιβάκοβιτς για να ολοκληρωθεί η φοβερή του εμφάνιση.

6 Likes

Επιτρέψτε μου αυτό το συναισθηματιμο αν και άλλη λήψη ήθελα αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Ναι μωρη ΑΕΚΑΡΑ σήμερα έπρεπε.

12 Likes

Αυτήν ήθελες μάλλον

16 Likes

Παω ν ακουσω Manowar ! Forza ΑΕΚΑΡΑ !!!

4 Likes

Ναι!

Α ρε ΑΕΚΑΡΑ τι συγκίνηση είναι αυτή σήμερα.

Επίσης, αν αναρωτιεστε για το πανό των BBB στο συγκεκριμένο πέταλο:

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να προκριθούμε άνετα γιατί έχουμε καλές προοπτικές για αξιολογη πορεία με το ρόστερ. Κρίμα που μπήκαμε χαμένοι στο πρώτο ημίχρονο αλλά το δεύτερο ήταν απόλαυση.

5 Likes

Βάλανε άραγε και αγγούρια στις άδειες θέσεις;;;

2 Likes

Αυτα ελπιζω να μπουν εκει που και οταν πρεπει, οχι στις αδειες θεσεις.

3 Likes

Βεντούζα προκλητικά κροατακια,δεν ήμασταν καλοί στο α ημίχρονο,αρκετά λάθη από σιντιμπε είδα,ενώ ο Βιντα αντιθέτως βελτιωμένος και πιο προσεκτικός,το φάουλ ανύπαρκτο αλλά αφού το έδωσε…ο Στάνκοβιτς δεν είχε σωστή τοποθετηση,όλη η πλευρά που μπήκε το γκολ κενή.Καποιο παίκτες μας δεν τράβηξαν,περίμενα πιο πολλά από Πινέδα.

Στο β το διάβασε καλύτερα ο Αλμέιδα και με 3 αλλαγές τους έκανε φύλλο και φτερό,ο Τσουμπερ είναι άλλος παίκτης,κομβικός πλέον,από τελειωμένος και παγκιτης.

Τώρα θα έρθουν ΝΦ,θέλει προσοχή γιατί είναι επικίνδυνοι μεσοεπιθετικά,ο Πέτκοβιτς και τερματζης τους ειναι καλοί,αλλά πιστεύω θα την τελειώσουμε την δουλειά με πρόκριση.

3 Likes

Το βλεπα σε πανηγυρι στην Ναξο στο προαυλιο μιας εκκλησιας. Ολοι χορευανε, ειχα παρατησει την παρεα κ καθομουνα σε μια γωνια σαν ασφαλιτης με τα ακουστικα μου. Στο δευτερο γκολ πρεπει να με ακουσε ολο το χωριο. Επος

10 Likes

Σιντιμπε πολυ χαμηλα παντως χθες, μαλλον θα επρεπε να ξεκινησει Ροτα.
Αμεσα αμυντικο.

Ο Σιντιμπε παιζει πιο εξυπνα κ συνεισφερει πολυ περισσοτερο στο επιθετικο παιχνιδι, ο Ροτα μαλλον ειναι πιο αφαλης για πισω αν κ επιρρεπης σε μεγαλα λαθη. Εγω θα επεμενα στον πρωταθλητη κοσμου μεχρι να παρει επιτελους πολλα παιχνιδια

7 Likes

12 Likes

Πες μας και το χωριό :pray::wink:

Απειρανθος. Πρωτη φορα. Μ αρεσε πολυ. Ηταν πιο ταπεινο κ “ντοπιο” απο οτι φοβομουνα. Γενικα εδω δυο τρεις μερες τωρα τα βραδια τα βγαζουμε σε χωρια, Ποταμια αλλο ενα, κ περναω πολυ ομορφα. Αναβιωνουν αναμνησεις απο παιδικα χρονια. Παπουδες να παιζουν χαρτακι, εγγονια να μα παιζουν διπλσ στος πλατειες κ στα προαυλια. Πολυ ομορφα

7 Likes

Εγώ είμαι Απόλλωνα. (καταγωγή)

1 Like

Α τον εχω δει στις πινακιδες. Ζηλευω. Εγω ειμαι απλα φιλοξενουμενος φιλου με καταγωγη απο εδω

Νάξο πήγα πρώτη φορά πρόπερσυ. Αν εξαιρέσουμε εξωτερικούς παράγοντες που δεν μας επέτρεψαν να το ευχαριστηθούμε όσο γινόταν, την βρήκα υπέροχη. Ήταν και η πρώτη φορά που πήρα αμάξι σε νησί και το γυρίσαμε όλο. Χώρα, Αγ.Άννα (διαμονή), Αγιασσός, Αλυκό, Αμπράμ, Απόλλωνας, Χαλκείο, Απείραθος, Πάνορμος, Κλειδώ, Ψιλή Άμμος, φύλλο και φτερό την κάναμε και μας άρεσε παντού και στους οικισμούς και στα ορεινά και στα παραλιακά. Όμορφες εικόνες, τοπία και διαδρομές για όλα τα γούστα, φαγητό μας έλαχε εξαιρετικό όπου πήγαμε (και σε ποσότητα και σε ποιότητα), ενώ έχουν και ωραίο θερινό στην Χώρα :stuck_out_tongue:

Σίγουρα θέλω να ξαναπάω, με λιγότερο άγχος και χωρίς τους εξωτερικούς παράγοντες που ανέφερα και μου χάλασαν κάπως το κλίμα. Σίγουρα το συνιστώ σε όσους το σκέφτονται.

Εδιτ: Τώρα είδα πως δεν είμαστε στο “Διακοπές”, σχωράτε με για το οφφ τοπικ.

5 Likes

Δεν γλιτωνουν στη ΝΦ αυτοι,η ατμοσφαιρα ισως ειναι τεταμενη στις κερκιδες,αλλα θα πρεπει να αντιμετωπισουμε το ματς με την στοιχειωδη σοβαροτητα και οχι πως ηδη εχουμε προκριθει,αν μπει το 1-0 στο α ημιχρονο,μετα απλως θα ειναι διαχειριση δυναμεων και σκορ,αλλα πιστευω οφειλουν οι παικτες αν τους δοθει η ευκαιρια για μεγαλο σκορ να μην σεβαστουν αυτον τον αντιπαλο.

Πινεδα,Σιντιμπε,Σιμανσκι,Γκαρσια δεν τραβηξαν με το πρωτο σχημα στο α ημιχρονο,δεν ειναι ετοιμοι ακομη.Ο τερματζης τους εβγαλε αρκετα γκολ,το ιδιο και ο Στανκοβιτς ομως.

5 Likes

Προκριση η εμεις η κανεις,να αντιγραψω λιγο τα παοκια. :rofl: Επικρατει μια συγκρατημενη αισιοδοξια και ως εκει,μακαρι να γραψει ενα ξεγυρισμενο τριμπαλο στα προκλητικα κροατακια,αλλα και το 1-0 δεν θα με χαλουσε.

2 Likes