Αεκαρα

Χμμμ…κακό α ημίχρονο,με αρκετά λάθη,δεν έχουμε κέντρο,γυρνάμε την μπάλα συνέχεια πίσω,αγχωμενοι αρκέτα,ας ελπίσουμε να γίνουν αλλαγές στο β ημίχρονο και να εμφανιστούμε καλύτεροι,μας κάνουν εύκολα ευκαιρίες.

0-1,το έβαλαν,στο χειρότερο χρονικό σημείο.

1 Like

Πολύ καλό παιχνίδι ο Ρότα και ο Αμραμπατ.
Τσουμπερ σταθερά πολύ καλός.
Στάνκοβιτς μου ανεβάζει τη πίεση με κάτι χαζομάρες που κάνει.

** ε και το φαγαμε

Δεν διαμαρτυρόμαστε για οφφσαηντ μέχρι να λήξει η φάση ρε μλκ Μουκουντί. Ποτέ.

Καταφέραμε να χάνουμε σε ένα ημίχρονο που όχι απλά ήμασταν καλύτεροι, αλλά έπρεπε να έχουμε βάλει και 1-2. Οι άλλοι παίζουν εντελώς λιπόψυχα και ανοργάνωτα και κατάφεραν να μας το βάλουν στις καθυστερήσεις.

Ψυχραιμία θέλει.

Ναι μεν, αλλα πίσω έχουν γίνει πολλά αβίαστα λάθη.

Ε, για αυτό θέλει ψυχραιμία.

Κακές πάσες πίσω, κακά κοντρόλ μπροστά, αλλά γενικά όποτε γυρίζαμε μπάλα κάναμε ευκαιρία.

Τι να πω, ελπίζω να μην τους γυρισει μπουμερανγκ, ειδικα μεχρι το 60.

Άλλαξε κανάλι ρε κατσαπλιά. Λάθος ματς βλέπεις.

Με τις αποστάσεις που είχαν 4 σειρές ξαπλώστρες φόρτωνες αν ήσουν μερακλής μαγαζάτορας.

Ο Αλμέιδα ήθελε απλά η ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν ήρθε,η να πάει με το 0-0 στο ημίχρονο,ούτε αυτό έγινε.Αγχωμενη είναι η ομάδα και κάποιοι παίκτες εκτός παιχνιδιού,πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμο μας και να πάρουμε το κέντρο.

Πίσω κάνουμε πουληματα και λάθη που δεν δικαιολογούνται για εντός έδρας παιχνίδι,τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι μπορούν να το πάρουν.

Έναν σοβαρό αμυντικό ΑΜΕΣΑ.
Επιτέλους έβαλε και τον Πινεδα στον άξονα.

Δυστυχώς παίρνουμε αυτό που αξίζουμε και μάλλον δίκαια θα αποκλειστούμε,οι κροατες πολύ πιο αποφασιστικοί,σωστά στημένοι και αποτελεσματικοί,κάθε αντεπίθεση τους βρωμάει γκολ.

Περίμενα άλλη εικόνα για σήμερα,μεσοεπιθετικά δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιχνίδι,άργησε και ο Αλμέιδα με τις αλλαγές του.Δεν έχουμε πάρει τίποτε από τα στημένα.

Υπαρχει χρονος.

6 Likes

Μυρίζομαι καθυστερήσεις…θα μας βγει η ψυχή αποψε

1 Like

Απίστευτα πράγματα.

1 Like

Θα ήθελα να δω μερικές από τις φάτσες των κρατουμένων Κακών Μπλε Παιδιών

4 Likes

ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΖΟΥΜΕ!

Είναι πλήρης πρόταση γαμώ το σπίτι μου.

4 Likes

Α ρε Αραούχο ψυχάρα.

Τι κλάμα είναι αυτό ρε γαμώ την κοινωνία.

5 Likes

Εγώ στο 0-2: Είμαι ώριμος, ψύχραιμος ενήλικας, δεν χρειάζεται υπερβολές, πολύ κρίμα αλλά το πάλεψαν τουλάχιστον.

Εγώ στο 2-2: Χοροπηδάω σε ποδοσφαιρικό ματς μετά από δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, οριακά βουρκωμένος και φωνάζοντας στην οθόνη.

Δεν έχω λόγια.

11 Likes

Μεγάλη αλήθεια.
R! CHOICE

6 Likes

Τι ζήσαμε γαμω κ πάλι, μας άκουσε όλη η Ελλάδα.

Λιβακοβιτς δε θα τα πιάσεις ΟΛΑ σήμερα άντε γεια.

5 Likes