Αεκαρα

ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΑΑΑΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟ!
ΤΈΛΕΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!
ΓΑΜΩΩΩΩΩ!
ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΚΑΙ SALOSPIR ΜΑΖΙ!
Έτοιμος για κατάθλιψη, παραγγέλνω διπλό τσίπουρο να πνίξω τον πόνο μου, γκολ γτχκτπμ.

10 Likes

Μας βγήκε αλλά άξιζε τον κόπο! Next please!

3 Likes

Φιναλε απο τα αγραφα,σε ενα ματς που ηταν χαμενο και πιο πιθανον να γινοταν το 0-3.Σκληρος αποκλεισμος για τους κροατες,που ηταν πολυ δυνατοι,διαβασμενοι και αποφασισμενοι,επρεπε να γινουν οι αλλαγες για να νιωσουν λιγο πιεση μπροστα,να δεχτουν φασεις,μεχρι τοτε ειχαν το κεντρο,επαιζαν γρηγορα τις αντεπιθεσεις και ειχαν καλες επιστροφες,αλληλοκαλυψεις,γκαρσια εξαφανισμενος,τσουμπερ παλευε μονος του,αμραμπατ κακως ξεκινησε βασικος.

πινεδα,τσουμπερ,γκαρσια,αμραμπατ,γιονσον,σιμανσκι δεν ηταν σε καλη μερα,δεν ξερω γιατι δεν μπηκε η ΑΕΚ με το μαχαιρι στα δοντια,μου εδινε εντυπωση οτι απλα περιμενε να περασει το ημιχρονο με 0-0 και μετα το 70 να κυνηγησει καποιο γκολ.Δεν βγηκε με την καμια αυτο το πλανο,ουτε η αρχικη 11αδα και το στησιμο αυτης απεδωσε.

Επειδη ομως ο αλμειδα εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας που λεμε,με το που κανει τις διορθωτικες κινησεις,ανεβαζει αποδοση η ΑΕΚ,κανει φασεις,δημιουργει ευκαιριες,τους πιεζει συνεχως και ελπιζει σε αυτο,να μπει ενα γκολ με οποιονδηποτε τροπο μεχρι τα χασομερια.

3 Likes

Δεύτερο ματς που σώζουν τη παρτίδα οι αλλαγές.
Πινεδα 2 ματς πολύ χαμηλά, λογικα λόγω θέσης που τον είχε εξτρέμ.

1 Like

Αναλύσεις από αύριο, μόνο γλέντι τώρα.

4 Likes

ΡΕ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ;;;;

Με αυτά που έγιναν στα τελευταία 10 λεπτά του ματς, ξέχασα όλο το υπόλοιπο!

Γύρισα σπίτι να δω highlights και αναρωτιομουν πότε έγινε η τάδε φάση :stuck_out_tongue:

Άλλη μια χαλαρή μέρα με την ΑΕΚ :sweat_smile:

5 Likes

Όταν τελειώσεις λέει φέρε παίκτες :joy:

5 Likes

7 Likes

Καύλα! Ήμουν χθες στο Dynamo Metalfest στο Eindhoven και έβλεπα το β ημίχρονο περιμένοντας να βγουν οι Megadeth. Οι οποίοι παρεμπιπτόντως άργησαν να βγουν κάνα δεκάλεπτο, ίσα ίσα για να προλάβω να δω το τέλος!

Όταν μας δίνει το πέναλτι ακούω από κάπου γύρω μου “πέναλτι πέναλτι” λέω νταξει κι άλλοι Έλληνες είναι, αλλά δεν κατάλαβα που ήταν. Ε οπότε πανηγύριζα, και μετά άρχισα να φωνάζω “πάμε μωρή γριούλα” και κάτι τέτοια για την αγάπη μου τον Mustaine και τελικά βρήκα την αεκτσου στο κοινό :sweat_smile:

Ενιγουει, έκλεισα εισιτήρια με Αμβέρσα για Τρίτη, θα κατέβω λογικά από Άμστερνταμ με αμάξι, σε περίπτωση που υπάρχει κανείς εδώ που ζει εδώ γύρω!

13 Likes

Αν εβαλαν τον Γκαρσια να χτυπησει το πεναλτυ,για να ανεβασει τις μετοχες του,μαλλον ηταν λαθος επιλογη,διοτι αν δεν ηταν ο βιντα εκει να σμπρωξει την μπαλα στα δυχτια,ολοι θα βριζανε τον Γκαρσια που χαθηκε η προκριση απο τα δικα του ποδια στα χασομερια,γιατι στην παραταση δεν ειναι σιγουρο τιποτε,ενω στην διαδικασια των πεναλτυ μαλλον υστερουσαμε στο τερμα,δεν ηταν ασχημα χτυπημενο,αλλα ο λιβακοβιτς τον καταλαβε και επεσε πιο μπροστα στην σωστη πλευρα.

3 Likes

Παράταση θα πήγαινε αν δεν το έβαζε ο Βιντα.

1 Like

Ίσως έπρεπε να το χτυπήσει ο Μανταλος ως πιο ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή. Γενικά ο Γκαρσία φαίνεται να μην το έχει και τόσο με τα κρίσιμα πέναλτι.

1 Like

Δε θα το βάραγε, αλλά ηλπιζα κρυφά Γκατσινοβιτς.

2 Likes

Θα ήταν η δεύτερη φορά που η ομάδα θα έμπαινε σε μπελάδες εξαιτίας χαμένου πέναλτι από αυτόν. Η προηγούμενη ήταν όταν έχασε το πέναλτι με Πάο και έτσι χάναμε την πρώτη θέση στην ισοβαθμία.

1 Like

Θέλουν να τον προμοταρουν από την ΠΑΕ για να ανέβει το κασέ του τώρα που παίζουμε ευρωπαϊκά ματς,οπότε υποψιάζομαι πως για αυτό το λόγο το χτύπησε αυτός.

2 Likes

Προφανώς.

Τώρα όμως θα έχουμε “θέμα” για να του ανεβάσουμε την ψυχολογία.

Δεν έπρεπε να φορτωθεί με παραπάνω άγχη και ευθύνες.

3 Likes

Για παμε,θελει σοβαροτητα για αποτελεσμα,δεν ξερω τι ομαδα ειναι η αντβερμπ,πιστευω οτι το εχουμε,η εδρα εδειξε οτι αν δεν εισαι σοβαρος στο χορταρι,για πλακα τρως ενα 0-2 και κυνηγας οπως και εγινε,επειδη ομως ισως δεν ειναι καθε φορα η τυχη με το μερος μας,επιβαλλεται να παρουσιαστουμε βελτιωμενοι,αυτοι εχουν παιξει 4-5 ματς πρωταθληματος.Εχει παρει Πονσε στην αποστολη.

3 Likes

Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και πιο προσεκτικοί και πιο αποτελεσματικοί.
Δεν νομίζω ότι και αυτοί θα έχουν τερματοφύλακα ίδιου επιπέδου με της κροατικής ομάδας.

Ακόμα κυνηγάει τη μπαλα ο Σιντιμπε

1 Like

Παει, το ματιάσατε το asset.

1 Like