Αυτή είναι η ομαδάρα.
Ποσο καβλιαρης αυτος ο Τσουμπερ
Με υπογλώσσια φέτος…
παμε ρε ΑΕΚΑΡΑ
Τεράστιο διπλό.
Από κάτι τέτοια χαμένα τρίποντα το κάναμε ντέρμπι το περσινό πρωτάθλημα.
Πολυ σημαντική νίκη.
Η άμυνα είναι χωνί,μετά το λάθος του μουκουντι,τη μαλακια του μάνταλου,όλα έδειχναν μη αναστρέψιμα,τι άλλο πρέπει να γίνει για να καλύψουν τις τρύπες στην άμυνα,δεν γίνεται σε κάθε ματς να τρως γκολ.
Εντυπωσιακή η γκρίνια που επικρατεί γενικά για την ομάδα. Είναι 4 Σεπτέμβρη και συμπεραίνω πως δεν έχουμε παίκτες, οι παρόντες παίκτες δεν κάνουν για την ΑΕΚ, θα τρώμε 5αρες με τα χέρια κάτω στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα θα παλέψουμε για τετράδα.
Έχουμε φανταστικό DNA σαν οπαδοί, μας χαίρομαι.
ΥΓ. Δεν πάει σε κανέναν από εδώ. Και εννοείται, ξαναλέω, πως θα έπρεπε να γίνουν μεταγραφές για πίσω.
Και ενώ έχεις πάρει νταμπλ, έτσι;
Μα εκεί είναι που χάνω το μυαλό μου, θα περίμενε κανείς πως μετά από νταμπλ και σεζόν με καλή μπάλα πως θα υπήρχε έστω κάποια αισιοδοξία ή λίγη πίστωση χρόνου! Παίξαμε 2 ματς και έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα!
θα πάει κανείς από εδώ Μασσαλία;
Κοιτα γκρινιαζουμε υπερβολικα, αλλα αυτα για τα οποια γκρινιαζουν πολυ ειναι δικαιολογημενα.
Εμενα με ενοχλει οτι βαζει πανακριβα διαρκειας, πουλωντας ψεματα για μεταγραφες.
Με ενοχλει οτι ξεκαθαρα δεν υπαρχει οργανωση κ σκαουτινγκ. Δεν υπαρχει πλανο. Τοσο καιρο επικοινωνουν οτι θα παρουμε καλο αμυντικο κ τιποτα.
Οι επιλογες φαινεται να ειναι παλιοι γνωστοι μας κ φιλοι Αλμειδα.
Με ενοχλει που δεν παιρνουμε γενικα ενα τερμα σημειο αναφορας…
Με ενοχλει που δεν κοιτανε τους αντιπαλους ωστε να προβληματιστουν κ που δεν πιανουν ευκαιριες απο τα μαλλια, οπως η φετινη συγκυρια.
Κατα τα αλλα με τον Αλμειδα δεν εχω ιχνος παραπονου. Η οποια γκρινια ειναι για το οτι δεν βλεπω σοβαρο πλανο απο την διοικηση για το αγωνιστικο
Είμαι μαζί σου σε όλα
Γενικά εδώ μέσα νομίζω κρατάμε ένα επίπεδο, δεν έχω διαβάσει από κανέναν μας ακρότητες και μηδενισμούς.
Θα ήθελα να μείνω περισσότερο στο “δεν πιάνουμε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά”, καθώς φέτος ήταν ευκαιρία να εδραιώσουμε πολύ ισχυρά θεμέλια που θα καθιέρωναν την ομάδα σε τοπ επίπεδο δεδομένα για τα επόμενα χρόνια.
Νομίζω ότι το '18 το κάνατε σε πολύ χειρότερο επίπεδο.
Καλά, το 18 ήταν ίσως ο χειρότερος χειρισμός μεταγραφών και πλάνου που θυμάμαι να έχει μεγάλη ομάδα, άστο.
κάνετε λάθος το 2018 υπήρχε πλάνο …διάλυσης
Εγώ να πω την αλήθεια, αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι η ομάδα ακόμα προσπαθεί να βρεί τα πατήματα της, που ενώ είναι λογικό τέτοια εποχή, συγχρόνως είναι παράλογο για εμάς, καθώς έχουμε ουσιαστικά την ίδια ομάδα.
Και ενώ βλέπεις τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν κάνει κινήσεις με αρκετούς παίχτες (πράγμα που σίγουρα χαλάει την ομοιογένεια) συγχρόνως, παίζουν και αρκετά καλύτερα.
Το μόνο ουσιαστικά παράπονο είναι ότι δεν έχει παρθεί κεντρικός αμυντικός και αντι-Σιντιμπε.
Πάντως έχει πάθος η ομάδα, όπως και πέρσι, απλά κάνουν πολύ πιο εύκολα λάθη.
Πρέπει να διορθωθούν αυτά τα λάθη, όπως επίσης να μάθουν να παίζουν λίγο καλύτερα με κλειστές άμυνες, γιατί απο δω και πέρα μου φαίνεται είναι φανερό το τι θα γίνεται.
Εμεις περιμεναμε,την εικονα που ειδαμε περυσι ολη την χρονια,να δουμε την ΑΕΚ εκει που σταματησε, απο αυγουστο μηνα,δηλαδη,να κανει υψηλο πρεσινγκ 70-80 λεπτα σε ολο το γηπεδο,να πνιγει τον αντιπαλο,να κλεβει μπαλες,να ειναι φορμαρισμενο ολο το ροστερ και να τρωνε οι παικτες σιδερα απο φυσικη κατασταση.
Αυτο προφανως θελει χρονο για να φτασουμε στο ιδιο επιπεδο,αλλα ναι δεν παταει καλα η ΑΕΚ στο ξεκινημα της,μοιαζει σκασμενη,κουρασμενη(ποτε προλαβαν να κουραστουν?),με λιγοτερα πνευμονια,με αμυντικα κενα εμφανη.
Αν ειδατε και απο περυσι κιολας σε ορισμενα ματς,με ομαδες που κανουν το ιδιο πραγμα,δλδ πιεζουν ψηλα την ΑΕΚ(οπως κανει αυτη ως το κυριο παιχνιδι της),η ομαδα βραχυκυκλωνει και δεν ξερει τι να κανει.
Σαφως φταινε οι αρδ της ΑΕΚ,γιατι λεγανε οτι θα ειναι μπροστα απο τους αντιπαλους της επειδη κρατησε τον ιδιο κορμο και εφερε παικτες στην επιθεση οπως ο πισαρο,ο πονσε που προσθετουν καποια περισσοτερη ποιοτητα.Δυστυχως διαψευστηκαν,διοτι η ομαδα της ΑΕΚ,δεν παρουσιασε καλυτερο αγωνιστικο προσωπο στα πρωτα ευρωπαικα παιχνιδια και με τον πανσσεραικο απλα πεταξε δυο βαθους χωρις λογο και αιτια,εντος εδρας.
Η Ενωση δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Για 6ο σερί ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 1-0 έγινε ακόμα ένα παιδικό λάθος, αυτή τη φορά από τον Μουκουντί, και μόλις στο 24΄ ο Μάνταλος συμπεριφέρθηκε σαν μαθητούδι στην σωστή αποβολή του.
Oυτε σημερα αμυντικος. Φοβερος σχεδιασμος και θεληση απο το επιτελειο