Αεκαρα

nodi κ εγώ τα ίδια διάβασα, αλλά ο καμπαντιγκολ τι θα έλεγε? ότι ήμασταν χάλιες? αφού σε 2-3 χρόνια, πάλι τον πάγκο μας θα σκουπίζει…

ακούω από παντού ότι θα παίζουν οι πιτσιρικάδες. όταν είδα όμως στο βασικό σχήμα Καφέ κ Πέρπα μαζί, κάτι με έπιασε…

θεωρητικά η ομάδα έχει δυναμώσει κ είναι πιο εντυπωσιακή, απ’ότι διαβάζω πάντα. αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

μανσον τι ξέρεις?

Άστον Μάνσον και άκου εδώ :stuck_out_tongue: Ομάδα χωρίς αμυντικό χαφ δεν στέκεται. Ο Πάο έχει Σίλβα και Μάτος.Η Άεκ ποιους έχει?

Αφου κοιμαται ορ8ιο το supersport και δεν μας δειχνει και η ερτ που δειχνει τα φιλικα των αλλων 2 με τα καφενεια και τις μπιραριες… τι να κανουμε οτι γραφουν μα8αινουμε…:evil:

Αμυνα ποιον εχει ο ΠΑΟ? Τον μπαρμπαγιαννη με τις σαγιοναρες και το ταβλι του? :stuck_out_tongue:

Ντάξει άλλο θέμα αυτό. Απλά εστίασα στο κέντρο επειδή εκεί παίζεται το παιχνίδι. Είναι καλύτερο να έχεις έναν σούπερ δίδυμο στο κέντρο και ένα μέτριο δίδυμο στόπερ στην άμυνα παρά το αντίστροφο.

o ζούγκλας τα λέει καλά.

ποντάρω σε ανάσταση ενσαλίβα. θέλω να δω γκεντσογλου. λένε ότι ο ρίκκα κάνει παπάδες.

αλλά αν ήμουν Ντέμης θα έπαιρνα ένα dmc γιατί πέρυσι είδαμε τι γινόταν όταν έλειπε το μισο-αμυντικό χαφ με το όνομα “ακης ζήκος”

Να 3ερεις κατι , φετος εχουμε Δωνη και αυτα που 8α δουμε δεν 8α τα πυστευουμε :wink:

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

φέτος νομίζω ότι έχουμε ΜΟΝΟ Δώνη. κ ναι πιστεύω πως θα δούμε πολλά κ διαφορετικά…

ο ΠΑΟ δεν έχει άμυνα
ο γαύρος δεν έχει επιθεση

εμείς… χμ χμ χμ. βλέπουμε

Ο γαυρος αστω … :lol: Να φτια3ουμε μια ομαδα να παιζει μπαλα 8ελω και ολα τα αλλα 8α ερ8ουν…αυτης της λογικης ειμαι και οχι μεγαλη παιχτες κτλπ γιαυτο ειμαι και φανατικλα Arsenal :stuck_out_tongue:

νοδι αφού είσαι γαύρος τι κάνεις εδώ ? ξου ξου ξου

Πως σου ηρ8ε οτι ειμαι γαυρος ρε? Για την ΑΕΚ μιλαγα 8O 8O 8O και στο πεταλο 3 χρονια και στην original που και που περσυ το εκοψα φετος 3ανα ολοι γηπεδο λεμεεεεεεεεεε ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μην λες για γαυρους btw. Εχει μεινει ανετσιτιλο το πεσιμο π μας εκαναν στο Ν.Φαληρο κανα 15αρι ατομα και ειμασταν μονο 2 και μετα κανα 10αρι μηχανακια παλι οτασν την γλητωσαμε … Εμ τα η8ελε ο κολος μου φωναζα στον ηλεκτρικο στο καραισκακη συν8ηματα :lol: :lol: :lol:

Τα μυαλα μας πονανε ρεεε…:lol: :stuck_out_tongue: Γηπεδο,προπονητηριο,νεανικη ομαδα,ακαδημιες,που ειναι ολα αυτα οεο?:roll: #-o Ρε βαλτε κανενα φραγκο στην ομαδα παλιοτσιγκουνηδες,η αν εχετε κ δεν θελετε να βαλετε τοτε παρτε το μπουλοοοο.:stuck_out_tongue:

Συμφώνησε ο Μπασινάς με την ΑΕΚ- Ο Αγγελος Μπασινάς συμφώνησε με την ΑΕΚ και θέλουν να τον ανακοινώσουν σαν έκπληξη και για αυτό τον λόγο οι άνθρωποι της ομάδας δεν κάνουν λόγο αυτή την στιγμή για την συγκεκριμένη μεταγραφή. (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

8O 8O Τεραστια εκπληξη…:lol: Θα τον τυλιξετε και με κορδελα μηπως?#-o

ΥΓ Φετος δικο μας ειναι…

αυτό για μπασινά δεν το έχω διαβάσει πουθενά. τον θέλω στην ομάδα πάντως: όπως είδαμε κ πέρυσι, ακόμα κ ο Ζήκος με το ένα πόδι είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. άρα μπασινάς κ πάλι μπασινάς

ακραία μπακ? τι θα γίνει όμως?

Εάν όντως έρθει ο Μπασινάς και κάνει καλό δίδυμο με Ρίκκα, ο ένας ακραίος μπακ πρέπει να είναι ο Ράμος. Ο άλλος πρέπει να είναι πιο αμυντικογενής.

Τραυματιας Σκοκο ,τραυματιας Εντινιο καλα 3εκινησαμε … :?

Θρακομακεδονες rulez.:stuck_out_tongue: :lol:

Παει και ο Μαχο…

Τελος ο Δελλας απο την ΑΕΚ…

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Tραϊανό Δέλλα. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την σημαντική προσφορά του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη μεγάλη καριέρα του».

!! Τι άκυρο ήταν τώρα αυτό;
Πάει και ο Λύμπε, σταμάτησε κι ο Ζήκος, πάει κι αυτός! Ανανέωση μεν, αλλά και τρεις τους ήταν σημαντικές μονάδες και η ΑΕΚ - αν θυμάμαι καλά - όσες φορές δεν έπαιξε φέτος ο Δέλλας, είχε πρόβλημα!