Αεκαρα

Με γερο Αλε3ο δεν χωραγε φετος, ε3αλου βασικο αμυντικο διδυμο 8α ειναι Παπ με Μαιστο :wink:

ο ντέμης φαίνεται να γυρίζει στο πλάνο Αρσεναλ της πρώτης θητείας του: πιτσιρικάδες που τρέχουν πολύ κ λίγοι μεγάλοι. μου αρέσει. απλά βλέπω να παίζουμε μπαλάρα κ να τερματίζουμε τρίτοι. γιατί στα δύσκολα δεν βλέπω να μας δηκώνει στις πλάτες του ο Χετεμάης. θα δούμε πάντως. η ομάδα σίγουρα ήθελε ανανέωση πάντως μετά την ανταρσία των playoff με τα φανταστικά αποτελέσματα… να δούμε

το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι ο παιχταράς Παπά παίρνει την φανέλα του βασικού σπίτι του. κ καλά κάνει. ας παίξει να ψηθεί

Έλα πάμε όλοι μαζί…

Ήταν μεγάλος…είχε πολλούς τραυματισμούς…έτσι και αλλιώς στον πάγκο θα καθόταν… ήταν και αργός…κάνει μόνο για λίμπερο και όχι για το 4-3-3 του Δώνη…τον είχε ξεζουμίσει η Γωγώ…έλα πάμε, πάμε…

Y.Γ. Αν πάρουμε τον Κουφρέ όπως ακούγεται δεν χαλιέμαι… Διαφορετικά…

όχι ρε συ μάνσον. δεν είναι κακός ο Δέλλας. απλά νομίζω ότι έπαθε αυτό που έπαθε κ ο Λύμπε : μετά το περσυνό πρωτάθλημα κ τον τρόπο που χάθηκε, ξενέρωσε τόσο πολύ, που δεν βλέπει τον λόγο γιατί να συνεχίσει. νομίζω ότι δεν τους έδιωξε η ΑΕΚ, αυτοί έφυγαν κ ο Ντέμης τους άφησε, καθως είναι φίλοι χρόνια, χωρίς να κάνει θέμα

Ειρωνικά τα λέω ρε Monte. Λάθος κίνηση, πολύ λάθος κίνηση. Μάλλον δεν θα έπαιζε βασικός αλλά όπως και να έχει δεν αφήνεις τέτοιο παίκτη να φύγει. Και αυτός και ο Λύμπε θα μπορούσαν να είναι δύο βαρβάτες αλλαγές πολυτελείας. Και αν για τον Λύμπε το καταλαβαίνω γιατί του είχε μείνει το απωθημένο του εξωτερικού για τον Δέλλα το βρίσκω ακατανόητο. Πλέον συμβιβάζομαι μόνο με καλύτερο του Δέλλα. Αν πάρουμε δηλαδή τον Κουφρέ όλα καλά. Παικταράς είναι ο Κουφρέ, έχουμε και Μαϊστόροβιτς, για τον Παπασταθόπουλος φέτος είναι η χρονιά του οπότε γιατί να μείνει ο Δέλλας; Για να είναι τέταρτη επιλογή; Κρίμα για την αξία του να είναι τέταρτη επιλογή. Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση πως θα έρθει όντως ο Κουφρέ ή κάποιος εξίσου καλός αμυντικός. Διαφορετικά το κράξιμο θα είναι απόλυτα δικαιο…

Τι Κουφρε πως που ποτε γιατι? Παιχτουρα ειναι ο αν8ρωπος τον εχω δει και με Roma και με Monaco σε πολλους αγωνες, παιζει σε ολες τις 8εσεις της αμυνας και ιδιαιτερα αριστερο μπακ μπορει χαλαρα να παι3ει , μακαρι …

Λέω τα εξής…

1)Ο Δέλλας ξενέρωσε και δεν είχε κίνητρο + μαζεύτηκαν πολλοί για την θέση.
Τώρα αν είναι λάθος ή όχι η κίνηση θα δείξει.
Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.
Το ίδιο έγινε και στον ΠΑΟ μετά την Ριζούπολη και πήραμε το πρωτάθλημα του χρόνου:p
Έφυγε και ο Λυμπερόπουλος οπότε έχετε αβαντάζ:lol:

2)Φύγανε οι 3 κολώνες - Έλληνες παίκτες με την μεγαλύτερη εμπειρία.

3)Ο Κουφρέ δεν είναι ο αμυντικός της Ρόμα που σε ένα λεπτό έκανε 5 φάουλ?
Μα τι σιχαμένος!
Δεν γινόνταν να μην κάνει φάουλ.

Θετικο βρισκω το γεγονος οτι εφυγε ο Δελλας,επιτελους θα γινουμε πιο γρηγοροι,ο Δελλας κακα τα ψεμματα μετα το euro 2004 κ με την εγχειρηση που εκανε στη μεση δεν ηταν ο κολοσος που ξεραμε.Απλα δεν μπορουσε,ελπιζω να βρουν κατι καλο.

Γιατι ρε παιδια α παρουμε κ αλλο center back ? Εχουμε 4 και ο Γκεντσογλου μπορει να παι3ει και στοπερ…

Αυτο που βλεπω ειναι οτι αποδεσμευτηκαν ακριβα συμβολαια μεχρι και ο βαλε ενα γκολ και ας πε8ανω επερνε 4,5 κατοσταρικα , 8ελω να πυστευω πως 8α σκασει μπομπα …

Ε αυτο περιμενει ο κοσμος τοσο καιρο,μια καλη μεταγραφη που θα κανει αισθηση.Και οταν λεμε μπομπα δεν εννοουμε τον μπασινα η τον κατσουρανη…

Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα. Σορρυ αλλα ειναι τεραστια ηλιθιοτητα μεσα σε μια χρονια να την κανουν και οι 3 αρχηγοι σου. 3 μεγαλες προσωπικοτητες και μεγαλοι παιχτες. Ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα. Πλεον ΑΠΑΙΤΩ ενα καλο αριστερο μπακ και ενα πολυ καλο αμυντικο χαφ.

Ετσι μπραβο, γιατι στα ματς που πρεπει να μασαμε σιδερα, οι μικροι θα ειναι αφαντοι (εκτος απο τον Παπα που ουτως ή αλλως δεν τον παιρνει κανενας για μικρο).

Και εγω εχω την αποψη οτι ο Κουφρε ειναι σιχαμερος παιχτης.

Ειδομεν παιδια … μακαρι να παρουμε κανα 2 παιχτες γιατι αποδειχτηκε για αλλη μια φορα ο νομος των 8ρακομακεδονων…:?

Εγώ πάλι βλέπω πολύ λογική την αποχώρηση και των 3.

• Ο Ζήκος δεν άντεχε να παίζει πάνω από 1/4 ματς.
  • Ο Λύμπε είναι παιχτάρας από τους λίγους, αλλά στο 4-3-3 του Δώνη απλά δεν χωράει.
  • Ο Δέλλας έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά όσον αφορά ομάδες επιπέδου ΑΕΚ, γι αυτό και δεν βρέθηκε καμιά καλύτερη από την Ανόρθωση να τον υπογράψει.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ότι αποκτά μέτριους (συνήθως) παίκτες οι οποίοι διαφημίζονται ως παγκοσμίου κλάσης. Ο Σκόκο είναι Μέσι, ο Ρίκκα είναι Μακελελέ, ο Μαϊστόροβιτς είναι Καναβάρο. Όταν στη διάρκεια της χρονιάς αποδεικνύονται μετριότητες, τότε αρχίζει η γκρίνια για τη διαιτησία.

Συμφωνω με ChrisP ,μονο καλο θα κανουν στην ΑΕΚ αγωνιστικα το οτι εφυγαν λυμπε,δελλας,ζηκος,επιτελους η ομαδα θα γινει κ λιγο γρηγορη ,οχι οπως περσι που πεζανε σαν σε ρεπλευ. Κλεισαμε χουαφραν απο οτι ολα δειχνουν,για να δουμε τι θα μας βγει αυτος.:-k

Ωραία. 2 Αρουαμπαρένες.

Ναι γαμω και εγω αυτο φοβαμαι.

Απο οτι ειδα τελικα μαλλον ηταν απολυτα δικαιολογημενη η αποδεσμευση του Δελλα γιατι λεει ζητησε καινουργιο 2ετες συμβολαιο με αυξημενες αποδοχες!#-o Ηθελε να την κανει πολυ απλα.

Τι να κανουμε μονο ο Παναθηναϊκος στο μπασκετ πηρε το πρωταθλημα χωρις βοηθεια της διαιτησιας.

Eκλεισε ο χουαφραν,αντε να δουμε τι θα μας βγει…

Πουλανε τον Παπ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ελεος… τι κανουν ρε διαολε ιλεος…

Που ρε τον πουλανε? Αν εννοεις για την τζενοα ,αυτο ακουγεται εδω και κατι μηνες.Θα ειναι λαθος να τον πουλησουν,τουλαχιστον φετος,το ξερουν οτι θα ειναι εις βαρος τους μετα το κλιμα και θα ξενερωσει ο κοσμος ακομα περισσοτερο. :tomato: :tomato: Δεν νομιζω…

Ειναι πιθανον να τελειωσει και ο αρουαμπαρενα,ετσι ακουγεται.:bow2: :bow2: