Ακόμη και τον Γκαρσία να είχαν διαθέσιμο,ούτε αυτός είναι γκολτζης,το αντίθετο θα έλεγα,έχει χάσει αρκετά αχαστα γκολ.
Ένα ακόμη αρνητικό,ότι η έδρα μας επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε ότι από μόνο του το γήπεδο δεν κερδίζει,ήττα με Μπράιτον,ήττα με Αντβερμπ,ήττα με Μαρσέιγ.
Αρκετοί οπαδοί διαμαρτύρονται για τα πλέξιγκλας,ότι δεν βλέπουν.
Ειναι καποιοι παικτες που εχουν φορμαριστει νομιζω και καποιοι αλλοι που ειναι εκτος φορμας,οπως ο γκατσινοβιτς,ο βιντα και ο μουκουντι παρα καποια λαθη που ειχαν κανει,εχουν δεσει καλα πλεον και το παλευουν.
Δεν υπαρχει χειροτερος παιχτης απο τον Μανταλο για να χει την μπαλα σε αντεπιθεση. Οσοι παιχτες κ να ναι γυρω του μονοι, απλα δεν θα κανει τιποτα κ θα πεσει στον ενα κ μοναδικο αμυντικο που θα υπαρχει μπροστα. Νομοτελειακο χρονια τωρα
Σε έναν κακό, επιθετικά, πρώτο γύρο η ΑΕΚ είναι στο -1 από τον πρώτο…Καλό αυτό γιατί και πέρυσι από Δεκέμβριο και μετά γκάζωσε…Αν τελειώσει και η Ευρώπη στον Άγιαξ (που απεύχομαι) πιστεύω είναι φαβορί για πρωτάθλημα.
Στο Κόνφερενς έχει πιο βατές ομαδες,οπότε δεν ανησυχώ ότι θα πιεστουμε η θα κουραστουμε το ίδιο,αρκεί βέβαια να πάρουμε την τρίτη θέση και να περάσουμε.
Η ΑΕΚ στις οργανωμένες άμυνες έχει δυσκολία,για αυτό βλέπουμε τελευταία να δουλεύει και τις στημένες φάσεις,με Βιντα,Μουκουντι,Πόνσε.
Ο Μανταλος εκανε καλό σουτ στο δοκάρι αλλά δεν είναι για να ξεκινάει βασικός,για μετά το 70’ είναι εντάξει.
Ο Γκατσινοβιτς είναι αρκετά εκτός φόρμας,δεν ξέρω τι έχει πάθει ο παίκτης η αν δεν του αρέσει η θέση που τον βάζει να παίζει.
Στο β γύρο αν όλα πάνε καλά,να γύρισει υγιής ο Γκαρσία,από Φλεβάρη να έχεις και μια έξτρα επιλογή τον Φερνάντεζ,να γίνει μια μεταγραφή τον γεναρη,για να μείνουμε κοντά στην βαθμολογία.
Αν ο Φερναντες ερθει δυνατος βλεπω να παιρνει φανελα βασικου απο τον Γκατσι. Εχει αγχωθει πολυ ο Γκατσι να βγαλει γκολ και κανει ολο μ%%^#ιες. Ενω κινειται αρκετα καλα, οταν φτανει κοντα στην περιοχη το μυαλο του εξαφανιζεται.
Ειμαι αρκετα αισιοδοξος. Θεωρω οτι χειροτερα δεν παει για μας φετος. Επισης σκεφτομαι οτι αν το παιχνιδι στο Καραισκακη δεν ειχε διακοπει, πιθανα πρωταθλητης χειμωνα να ηταν η ΑΕΚ.
δεν έχει καμία σημασία αυτό. τόσο κοντά που είμαστε στη βαθμολογία είναι στα χέρια μας η υπόθεση. βέβαια αν δεν είχε διακοπεί ο Ολυμπιακός δε θα είχε πάρει και -1 βαθμό, οπότε πιθανόν να ήμασταν ισόβαθμοι.
με τον Γκατσίνοβιτς έχω απογοητευτεί πολύ… πολλές κακές επιλογές μπροστά, και μικρή συμμετοχή στην άμυνα
Ειχα ξεχασει οτι ειχατε κ εναν βαθμο μειον. Σκεφτηκα μονο τα αποτελεσματα. Θα μασταν λοιπον πιθανως ισοβαθμοι εμεις οι δυο. Φταιει, κ δεν το λεω ειρωνικα, οτι στο μυαλο μου υπολογιζω πιο πολυ φετος τον Παναθηναικο απο εσας. Μπορει να διαψευστω πανηγυρικα βεβαιως