Αεκαρα

θα βάλουμε τα διαρκείας στον αποτέτοιον μας

1 Like

Μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από την ΠΑΕ…

1 Like

Ειπα και εγω να παω γηπεδο με τον πατερα μου στο τελευταιο της σεζον εντος και μας το χαλασε γμτ.

1 Like

O πιο εμβληματικος παιχτης στην ιστορία της ομάδας.

6 Likes

Και με όσα έγιναν δεν θα υπάρξει η ευκαιρία να τον αποχαιρετίσει ο κόσμος στο γήπεδο όπως θα του άξιζε.

5 Likes

Εκτος Πινεδα,Πονσε,Αραουχο για αγιαξ σημερα,αλλα οκευ,εχουμε δυο ενδεκαδες ελεγαν περυσι. :rofl:

3 Likes

πέρυσι όντως είχαμε. φέτος δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τους τραυματισμούς. είναι βέβαια επιβαρυμένο το πρόγραμμα…

1 Like

Eιναι οτι ποτε δεν θα δουμε πληρης την ομαδα να παιζει φετος με ολες τις επιλογες της,να ευθυνεται η προπονηση του αλμευδα για τους τραυματισμους?

2 Likes

δεν ξέρω αλήθεια… πχ για Πόνσε, Κάλλενς, Πιζάρο δε μου φαίνεται απίθανο. δεν ξέρουμε σε τι ρυθμούς δούλευαν μέχρι πέρσι και δεν έκαναν και προετοιμασία με την ομάδα.

Αραούχο και Λιβαί όμως, είχαν φουλ συμμετοχές πέρσι και στο 110% πίεσης. Ίσως για αυτούς έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που είχαν ο ένας στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ο άλλος στην αρχή.

1 Like

Μονο Βαγγελης Αρναουτογλου. Τα πε χυμα.
Ο Αλμειδα δεν θελει να βγαινουν πληροφοριες προς τα εξω, αλλα η παραφιλολογια μπορει να ξεφυγει. Οπως τωρα πχ που ελεγε κοσμος οτι ο Πινεδα κ ο Μουκουντι πλακωθηκαν.
Γι αυτο κ ο Αρναουτογλου ειπε τι παιζει ακριβως, κ αφου σωστα για μενα αποδοκιμασε αυτη την τακτικη του Αλμειδα.
Ο Μουκουντι λοιπον σε μια δυνατη φαση στην προπονηση τραυματισε τον Πινεδα. Του κανε κοψιμο κ εκανε ραμμματα. Υπηρχε ελπιδα να επαιζε, αλλα τελικα δεν προλαβε.
Ο Αραουχο παει για χειρουργειο

2 Likes

Ας μπει έτσι και στο ματς τουλάχιστον ο Μουκουντί :stuck_out_tongue:

1 Like

Υποτροπή;

Ούτε καν δεύτερος κόφτης για τα μάτια του κόσμου. Μόνο ΑΕΚ ρε, πλήρης άγνοια κινδύνου.

2 Likes

Για πρόκριση παμε, all in πρεπει με πνευμα νικητη.

Εμπιστοσυνη στον σαμουραι.

2 Likes

Αλλη μια βραδια με ολα εναντιον μας, αλλη μια βραδια ΑΕΚ δηλαδη. ΠΑΜΕΡΕ

3 Likes

Αθανασιάδη σήκω φύγε και ας παίξουμε με κενό τέρμα.

3 Likes

Ειλικρινά ακριβώς κάτι τέτοιο περίμενα από τον Αθανασιαδη.

1 Like

Ποσο συγκινει ο Βιντα γτχμ

Έλα να παίρνουμε τα υπογλώσσια από νωρίς!!!