θα βάλουμε τα διαρκείας στον αποτέτοιον μας
Μέχρι στιγμής καμία αντίδραση από την ΠΑΕ…
Ειπα και εγω να παω γηπεδο με τον πατερα μου στο τελευταιο της σεζον εντος και μας το χαλασε γμτ.
O πιο εμβληματικος παιχτης στην ιστορία της ομάδας.
Και με όσα έγιναν δεν θα υπάρξει η ευκαιρία να τον αποχαιρετίσει ο κόσμος στο γήπεδο όπως θα του άξιζε.
Εκτος Πινεδα,Πονσε,Αραουχο για αγιαξ σημερα,αλλα οκευ,εχουμε δυο ενδεκαδες ελεγαν περυσι.
πέρυσι όντως είχαμε. φέτος δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τους τραυματισμούς. είναι βέβαια επιβαρυμένο το πρόγραμμα…
Eιναι οτι ποτε δεν θα δουμε πληρης την ομαδα να παιζει φετος με ολες τις επιλογες της,να ευθυνεται η προπονηση του αλμευδα για τους τραυματισμους?
δεν ξέρω αλήθεια… πχ για Πόνσε, Κάλλενς, Πιζάρο δε μου φαίνεται απίθανο. δεν ξέρουμε σε τι ρυθμούς δούλευαν μέχρι πέρσι και δεν έκαναν και προετοιμασία με την ομάδα.
Αραούχο και Λιβαί όμως, είχαν φουλ συμμετοχές πέρσι και στο 110% πίεσης. Ίσως για αυτούς έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που είχαν ο ένας στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και ο άλλος στην αρχή.
Μονο Βαγγελης Αρναουτογλου. Τα πε χυμα.
Ο Αλμειδα δεν θελει να βγαινουν πληροφοριες προς τα εξω, αλλα η παραφιλολογια μπορει να ξεφυγει. Οπως τωρα πχ που ελεγε κοσμος οτι ο Πινεδα κ ο Μουκουντι πλακωθηκαν.
Γι αυτο κ ο Αρναουτογλου ειπε τι παιζει ακριβως, κ αφου σωστα για μενα αποδοκιμασε αυτη την τακτικη του Αλμειδα.
Ο Μουκουντι λοιπον σε μια δυνατη φαση στην προπονηση τραυματισε τον Πινεδα. Του κανε κοψιμο κ εκανε ραμμματα. Υπηρχε ελπιδα να επαιζε, αλλα τελικα δεν προλαβε.
Ο Αραουχο παει για χειρουργειο
Ας μπει έτσι και στο ματς τουλάχιστον ο Μουκουντί
Υποτροπή;
Για πρόκριση παμε, all in πρεπει με πνευμα νικητη.
Εμπιστοσυνη στον σαμουραι.
Αλλη μια βραδια με ολα εναντιον μας, αλλη μια βραδια ΑΕΚ δηλαδη. ΠΑΜΕΡΕ
Αθανασιάδη σήκω φύγε και ας παίξουμε με κενό τέρμα.
Ειλικρινά ακριβώς κάτι τέτοιο περίμενα από τον Αθανασιαδη.
Ποσο συγκινει ο Βιντα γτχμ
Έλα να παίρνουμε τα υπογλώσσια από νωρίς!!!