Αεκαρα

Με όλο το θάρρος πάντως, αν θεωρείτε αυτό καθαρο πέναλτυ σας αξιζε η παράγκα.

Σεβαστο το θαρρος, αλλα η ληψη απο πλαι ειναι αρκετα κατατοπιστικη. Δεν νομιζω οτι θα γινει θεμα καν μην ανησυχειτε. Και εγω δεν ξερω αν θα το δινα γτ γενικα ειμαι λιγο περιεργος με τα πεναλτι και δεν φανατιζομαι με αυτα εκτος αν ειναι πολυ οφθαλμοφανης περιπτωση

Τελος οι ψυχραιμιες και οι ηρεμιες και τα πεναλτι.
ΓΤΧ τους δλδ - αν δε μπορεις να κρατησεις ενα 2 - 0 γ α μ ω το σ α ς με τον προτελευταιο σαπιο του πρωταθληματος, ε τοτε πατε σπιτια σας. Δε με ενδιαφερει καθολου αν ηταν η δεν ηταν πεναλτι, αντι να πεταξεις 4 μεσα στο Αγρινιο και να πας για γαλοπουλα οντας στη κορυφη, κατεβαζεις στορια. Φτασαμε 2 ματς τωρα που ο Μανταλος ηταν απο τους καλυτερους - καταλαβες που φτασαμε δλδ - και μου σκανε φλασμπακς απο προπερσυ. Κηφισια, ΟΦΗ, Παναιτωλικος, Πανσερραικος θα μας κοψουν το πρωταθλημα.

4 Likes

Δε νομίζω ότι σας φτάνει λίγη σοβαρότητα για να περάσετε αυτόν τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.

2 Likes

Το σκέφτομαι κι εγώ αυτόν τον καιρό, ο Λουτσέσκος φέτος δεν αστειεύεται. Θα το πάρει κι απ’ τους τρεις μας και μετά ποιος τον ακούει.

Έτσι όπως είναι τον τελευταίο (αρκετό) καιρό, μόνο την ΑΕΚ βλέπω να τον ανταγωνίζεται. Εντάξει, έχει και play-offs, έχει και πολύ καιρό μέχρι τότε, αλλά ο ΠΑΟΚ φαίνεται μια χαρά σε όλα τα επίπεδα. Και έχει και τον καλύτερο (και τον πιο μαλάκα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) προπονητή.

1 Like

Τον Ρουμάνο Μουρίνιο (2002 - 2015) θα 'λεγε κανείς.

1 Like

Εχουμε πεταξει αρκετους ποντους απο θεωρητικα βατους αντιπαλους,αν στον ΟΦΗ χασαμε με κατω τα χερια γιατι ο αντιπαλος ηταν ανωτερος,με τον πανσεραικο γιατι διαλεξε ματς ο αλμευδα και παρεταξε οτι να ναι 11αδα,με την κηφισια τα ιδια,σημερα ειναι αδιανοητο αυτο που εχει συμβει.

Εχεις απο το πρωτο τεταρτο 0-2,κατεβαζει η ομαδα,απο μονοι τους,με εντολη προπονητη,δεν ξερουμε,ρυθμους αποτομα,κανει τη μαλακια ο μουκουντι με πεναλτυ και τους βαζει στο παιχνιδι,βλεπεις εσυ οτι εχει παρει μετρα ο αντιπαλος,οτι κινδυνευεις,αλλα καθεσαι και περιμενεις,οταν εφαγε το 2-2,μου κανει 3 αλλαγες και στο 88 φαν φεερτ,να το βρασω,ειχε ηδη χασει.

Λεμε για τον γιοβανοβιτς οτι αργει να αντιδρασει και να διαβασει το ματς, αλλα και ο δικος μας βλεπω φετος οτι εχει παρομοιο προβλημα,περιμενει το 70 και μετα για να κανει τις αλλαγες του.Και ολα αυτα γνωριζοντας απο πριν,γκελα ΠΑΟ,νικη Λουτσεσκου.

Μας πήραν τον Αλμέυδα;

2 Likes

Λείπει πολύ ο βοηθός που έφυγε το καλοκαίρι για προσωπικά ζητήματα.

2 Likes

Αυτό με τα τζάμπα πέναλτι που χαρίζουμε να το κοιτάξουν λίγο.Δεν είναι ντεφορμαρισμα αυτό που περνάει η ομάδα,κάτι άλλο φταίει.

1 Like

Γενικά πολύς σαματάς για κάτι που είναι φανερό από τον Σεπτέμβρη και κυρίως από πέρσι - η άμυνα μας είναι τρύπια. Όσο και αν έχουν κάνει καλά παιχνίδια Βιντα-Μουκουντί, έχουν και οι 2 χτυπητές αδυναμίες, όπως το γεγονός ότι είναι σχετικά αργοί στις αντιδράσεις τους και χάνουν αρκετά συχνά αντιπάλους. Θέλουν κάτι διαφορετικό και οι 2 για παρτενέρ, καποιο σκυλί που να καταπίνει παίχτες, τύπου Βράνιες της πρώτης θητείας (μη πω Καψή και καούμε από την παλαιότητα).
Εκτός αυτού, ο Αθανασιάδης φέτος είναι ντεφορμέ, φαίνεται ότι δεν την παλεύει. Και μου φαίνεται ότι είναι εμφανές ότι δεν τον εμπιστεύονται και οι παίχτες (δεν θυμάμαι σε ποιο γκολ με τον Αγιαξ, φαίνεται στο ίδιο πλάνο και ο Αμραμπατ, που τον κοιτάει με ύφος “κοιτα τι μαλακία έκανε πάλι”).

Όταν το βασικό σου κεντρικό δίδυμο και ο ένας τερματζής σου, που παίζει βασικός, δεν την παλεύουν, έχει προφανές πρόβλημα η ομάδα. Αν προσθέσεις και 2-3 λάθη που θα γίνουν έτσι και αλλιώς, ε ο συνδυασμός δεν είναι καλός.

Το θέμα με τους τραυματισμούς πρέπει να το κοιτάξουν - κάτι φταίει και πρέπει να διορθωθεί. Δηλαδή ωραίος ο Αλμέιδα, αλλά ρε φίλε αν είναι να ξεκάνεις όλους τους παίχτες για να ακολουθούν το πλάνο της ομάδας, τότε κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το πλάνο.

Παραταύτα, η ομάδα μια χαρά είναι, μια χαρά τα πηγαίνει, κάνει τις γκέλες της, μαλακίζεται επιθετικά, οκ τι να κάνουμε, προχωράμε. Δεν είναι θέμα ούτε συγκέντρωσης, ούτε ξεφουσκώματος, ούτε τίποτα.
Μετά από τέτοιες παιχνιδάρες στην Ευρώπη, το βρίσκω λογικό κάπου να χαλαρώνουν.

2 Likes

Δεν ξέρω αν ήταν η ιδέα μου, αλλά έχω την αίσθηση πως στο ματς με τον Παναιτωλικό προσπάθησε και η ίδια η ομάδα να ενθαρρύνει, κατά κάποιον τρόπο, τον Αθανασιάδη. Έβγαλε πολλές καλές πάσες, συνεργάστηκε με τους αμυντικούς και αυτοί με την σειρά τους έπαιζαν αρκετά μαζί του, ακόμα και κάτω από πίεση του εμπιστεύτηκαν την μπάλα αρκετές φορές. Δεν ξέρω αν μου φάνηκε ή αν έγινε όντως κάπως έτσι.

Προσωπικά πάντα απορούσα με τους τερματοφύλακες που κάνουν καριέρα έχοντας τέτοια ελαττώματα. Αφού τον βλέπουν πως έχει θέμα στις εξόδους, δεν μπορούν να το δουλέψουν; Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να διορθωθεί ούτε κάποιο σκιλλ που του λείπει, μόνο δουλειά. Μπορεί να το βλέπω και λάθος, δεν είναι πως έχω παίξει για να ξέρω εκ των πραγμάτων τι ισχύει.

2 Likes

Εγω Παντελη το πιστευω γτ εχει φανει σε ολα τα μεταξυ μας παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ τις δυο αυτες σεζον. Εξαλλου αν ειχε αυτη την ελαχιστη σοβαροτητα θα ηταν στο σεναριο μου 3 βαθμους πανω απο αυτον τον πολυ καλο ΠΑΟΚ. Βαζω μεσα τον αγωνα με τον Πανσερραικο κ το χτεσινο.
Ετσι οπως ειναι η κατασταση ο ΠΑΟΚ θα το αξιζε, αλλα πιο πιθανους για τιτλο θα εβαζα ΑΕΚ κ Ολυμπιακο. Ειναι οι δυο ομαδες που δεν εχουν φορτσαρει η κανει εστω ενα μικρο σερι της προκοπης κ εχουν μονιμως πολλες κ διαφορετικες απωλειες. Η ΑΕΚ λογω τραυματισμων κ ο Ολυμπιακος κυριως λογω κλασικων Μαρινακικων παθογενειων κ ασταματητων αλλαγων κτλ κτλ. Ειδικα η ΑΕΚ απο την αρχη παιζει σταθερα με τουλαχιστον 3-4 βασικους εκτος ανα αγωνα. Ειναι κατορθωμα οτι μ αυτο το λειτουργικο χαλι βρισκονται ενα βαθμο απο την κορυφη
Αααααν, μεγαλο αν, αυτη η κατασταση μετριαστει κ μειωθει, θεωρω οτι εχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες απο τον ΠΑΟΚ.
Θα δωσω ενα συν στον ΠΑΟΚ στο οτι ο Λουτσεσκου εχει αποδειχτει ικανος στο να κραταει τον ΠΑΟΚ για μεγαλα διαστηματα στο επιπεδο που χρειαζεται για να καθαριζει ευκολα παιχνιδια κ να κανει καλα σερι, αλλα στα πλεη οφ δεν εχει ευκολα τετοια

2 Likes

Εντωμεταξυ δεν είναι μόνο στις εξόδους το πρόβλημα. Είναι γενικά στην εκτίμηση του χώρου αλλά και την ανάγνωση των φάσεων…

Απορώ κι εγώ γιατί δεν το δουλεύουν στις προπονήσεις ενώ έχεις έναν προπονητή τερματοφυλάκων που ήταν πολύ καλός στην καριέρα του

2 Likes

Θα το λεω συνεχως. Ειναι εγκλημα της ΑΕΚ να χει πολυ καλο υλικο με τοσο μετριους τερματοφυλακες.

Καθε φιλοδοξη ομαδα πρεπει να ξεκιναει απο ενα τερματοφυλακα σταθερο που ελεγχει την περιοχη του κ δεν κανει μλκς. Οι ταρζανιες ειναι συγκυριακες κ μπορει να κατσουν σχεδον σε καθε τερματοφυλακα σε καποιους αγωνες

2 Likes

Μας φαντάζομαι με τον Ιταλό που ξεχνάω το όνομά του, γιατί πίνω τώρα και θα το παίρναμε σίγουρα.

5 Likes

Σορεντιναρος

8 Likes

Ναι ρε, μεγάλη αγάπη!

1 Like

Τεραστιος. Πιες κ για μας

2 Likes