Αεκαρα

3 Likes

Εγώ μας θυμάμαι και με Μορέττο και λέω “καλά είμαστε και έτσι”, είναι πως βλέπει κανείς το ποτήρι :stuck_out_tongue:

Σορεντίνο μάλλον ο καλύτερος τερματοφύλακας που θυμάμαι στην ΑΕΚ.

6 Likes

Ατματζίδης/Σορεντίνο/Σάχα
Και θυμάμαι και έναν Γερμανό ,αλλαγή Σάχα? Και αυτός ήταν πολύ καλός.

1 Like

Πρέπει να λες τον Macho, που ήταν Αυστριακός. Δεν θυμάμαι αν συνέπεσε με Σάχα, κάπου τέλη 00ς ήταν στην ομάδα μας και αυτός. Καλός τερματοφύλακας, όχι τέλειος, αλλά σταθερός.

4 Likes

Ρε παιδιά,η ΑΕΚ έιχε πέρυσι έναν συγκεκριμενο τρόπο παιχνιδιού,70’ υψηλή πίεση στον αντίπαλο,κλεψίματα μπάλας στο κέντρο,χωρίς κούραση,χωρίς Ευρώπη,χωρίς πολλούς τραυματισμούς.

Φέτος,δεν μπορεί να το παίξει αυτό,γι’αυτό η διαλέγει ο αλμευδα σε ποιο ημίχρονο θα ασκήσει πίεση στον αντίπαλο για 25-30 μόλις λεπτά,αν πετύχει το γκολ καλώς,αλλιώς προσπαθεί με ανορθόδοξο build up από πίσω,με τους αργους σε επιστροφές βιντα,μουκουντι,ενίοτε ροτα η τους Ιρανούς να κάνει κάτι μεσοεπιθετικά.

Πήγε κάποιες φορές να το σώσει με στημένες φάσεις,προωθώντας πάλι βιντα και μουκουντι,έτσι κέρδισε τον Άρη,αλλά αυτό δεν σου βγαίνει και συνέχεια.

Και όπως αναφέρθηκε,τελείωσε ο πρώτος γύρος και εμείς ακόμα ψάχνουμε πότε θα φορμαριστει η ομάδα,δεν φορμαριστηκε πότε από τον Αύγουστο,ο γκατσινοβιτς 3 μήνες τώρα είναι μέσα στην μαλακια,δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση,κενό τέρμα την στέλνει έξω.

Ο αλμευδα καλά έκανε για τον εαυτό του και διάλεξε ευρωπαϊκά παιχνίδια,αλλά αν εξαιρέσεις το διπλό στο Μπράιτον,στα υπόλοιπα δεν δικαιώθηκε βάσει αποτελεσμάτων.

Με 1 πόντο πίσω και είμαστε απογοητευμένοι από αυτό που βλέπουμε,μια ομάδα να τα φτύνει,να μην μπορεί να κερδίσει μικρότερες ομάδες,να γκελαρει κλπ.

Ας γυρίσουν κάποιοι τραυματίες να υπάρχουν επιλογές και βλέπουμε πως θα προχωρήσει.

1 Like

με 2 αμυντικά χαφ σήμερα στις Σέρρες. ελπίζω να μη βγει το άγχος και να πάρουμε το διπλό.

μόλις είδα σε βίντεο το πέναλτυ που πήρε ο Ολυμπιακός στις Σέρρες την προηγούμενη αγωνιστική. έγινε Γιαννακόπουλος ο Μασούρας… εκεί και διαιτητής και var το είδαν… σε μας σε 3 ματς με απώλειες βαθμών έκλεισαν τα μάτια.

δε θα συγχωρούσε τη μέτρια απόδοση της ομάδας, αλλά και οι βαθμοί είναι βαθμοί.

1 Like

Δεν χρειάζεται πειστική εμφάνιση, αρκεί να κρατήσουμε το τρίποντο. Είναι σχετικά ισορροπημένο το ματς πάντως. Ο Γκαρσία χαίρομαι που γύρισε και τα παστελώνει αβίαστα.

1 Like

Ξαφνικά αναπολώ και τον Μορέττο.

Ντροπή.

ΥΓ. Κανονικά αρχίζεις με τον τρίτο τερματοφύλακα στο επόμενο (αν δεν είναι έτοιμος ο Στάνκοβιτς) και ας είναι και από την under 18 το παιδί. Χειρότερα δεν θα τα πάει.

2ΥΓ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, με 2 και 3 βαθμούς διαφορά και τόσα ματς μπροστά + play off. Υπάρχει χρόνος να αλλάξει η κατάσταση και το κλίμα.

3 Likes

Ρε τι εγινε εδω.

Έχουμε το μαλακισμένο στο τέρμα που δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα ούτε με αίτηση.

Και δεν με νοιάζει αν χάσαμε και 2-3 καλές φάσεις, η ισοπαλία (σαν ήττα) είναι φταίξιμο εξ ολοκλήρου δικό του, μιλάμε για τα βασικά των βασικών ρε πστ μου.

Ειχες τον Πανσερραικο μιση ωρα με δεκα ομως ετσι? Φυσικα εχει τεραστια ευθυνη ο Αθανασιαδης αλλα μην μενετε μονο εκει, εχετε θεμα φετος.

1 Like

Η ομαδα ειναι σε τραγικη κατασταση. Μην ξαναλεμε για τα εγκληματα διοικησης και ΑΛμειδα να την αφηνουν ουσιαστικα χωρις τερμα.
Ειναι δυνατον να παιζεις με νεοφωτιστο, να τον κερδιζεις 2-1, να μενει με δεκα παιχτες και να μην μπορεις να τελειωσεις το παιχνιδι σε 35 λεπτα και καθε γιομα στην πλευρα σου να ναι κινδυνος?
Δεν ξερω τι εχουν παθει και ποιος φταιει, αλλα η κατασταση τους ειναι εξωφρενικη

Έλα ρε. Απλά κάποιος του ψιθύρισε σταφτί πως οι Sleep Token παίζουν prog και συγχίστηκε το παληκάρι στο τέρμα.
Δικαίως για μένα είχε νεύρα, που τελικά του/σας κόστισαν.

3 Likes

Τολμω να πω,παροτι υπαρχει ενας ολοκληρος β γυρος,συν τα πλευ οφ,οτι αυτο που βλεπουμε δυσκολα μπορει να διορθωθει ακομη και αν γινουν διορθωτικες κινησεις τον Γεναρη,η ΑΕΚ μεσοαμυντικα ειναι κλαυσιγελος,ενω και επιθετικα δεν τελειωνει ευκολες φασεις.Ποιος ειδε το τετ α τετ του Ελιασσον και δεν απορουσε?

Ο Αθανασιαδης θα επρεπε απο σημερα κιολας,αν οχι να τελειωσει,αλλα να μπει εστω στον παγκο,το παληκαρι εχει κρεμασει την ομαδα του σε συνεχομενους αγωνες,ποσο να τον στηριξουν δηλαδη με τοσα κρισιμα και απανωτα λαθη?

3 γκολ σε δυο αγωνες απο ομαδες μικρομεσαιες οπως ο παναιτωλικος,ο πανσερραικος,με 10 ο αντιπαλος απο το 65’ και οι παικτες πετανε χαρταετο σαν ειναι 0-4 ξερω γω.

Ο Αλμευδα εβαλε τον Ζινι ξανα,ο ανθρωπος δεν εχει προπονητικα καμια σχεση με αυτο που μας παρουσιασε περυσι,αν ηταν αλλος θα μιλουσαμε για εγκληματα.

1 Like

Ετσι ειναι δυστυχως. Το οτι η ΑΕΚ δεν μπορει να κλειδωσει ματς με τετοιους αντιπαλους και ειναι μαυρη τρυπα πισω ειναι σιγουρα ευθυνη Αλμειδα και της νοοτροπιας με την οποια θελει να παιζει. Καλο ειναι ενας προπονητης να μην ειναι ξεροκεφαλος. Ειδικα οταν κατι γινεται πλεον σε καθε αγωνα

1 Like

Εχει κλειδωσει και τα σχολια στο facebook εχει σβησει και τις αναρτησεις της. Ιστορικες στιγμες…

6 Likes

Πάντως αυτό το άσπρο/μαύρο στο ποδόσφαιρο δεν είναι υγιές σκεπτικό. Δεν γίνεται επειδή υπάρχει περίοδος που κάνει κοιλιά η ομάδα να ακυρώνουμε τους πάντες και τα πάντα. Μπάλα είναι, αθλητισμός είναι, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει η όποια ομάδα τρένο κάθε μήνα. Τι να γίνει, θα υπάρξουν και προβλήματα και αναποδιές και επίσης παίζουν και οι αντίπαλοι ε.

Δηλαδή να λέμε πως δεν έχει σχέση ο Αλμέυδα δεν κάνει και οι παίκτες είναι ταγάρια, είναι τουλάχιστον κωμικό. Πέρσυ έκαναν, με την Αντβέρπ δεν έκαναν, με την Μπράητον και στα ντέρμπυ γαμώ, τώρα είναι πάλι παλτά. Ε δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, λάθη και χοντράδες και ατυχίες, επιλογές που δεν βγαίνουν και ντεφορμαρίσματα παικτών, στο παιχνίδι είναι.

Εννοείται κριτική (και σκληρή) πρέπει να γίνει, αλλά δεν αντέχω τον μηδενισμό ρε παιδιά, όσα καντήλια να έριξα (και) σήμερα. Θα τελειώσει η χρονιά και θα γίνει ταμείο.

Ίσως έχω μαλακώσει με τα χρόνια και είμαι πιο διαλλακτικός (άλλο που ρίχνω μπινελίκια και φουντώνω εν ώρα αγώνα :stuck_out_tongue: ), δεν ξέρω τι να πω.

2 Likes

Κοιτα εγω δεν θα μαυρισω τον Αλμειδα, αλλα εχει μεγαλο μ εριδιο ευθυνης για το συνοθυλευμα που παρουσιαζεται πλεον το οποιο δεν δινει καμια σημασια στο αμυντικο κομματι.

1 Like

Εμένα μ’ αρέσεις. Είσαι αυτό που λέω καλός οπαδός, που δεν κράζει την ομάδα με το παραμικρό.

Πρόσεχε μόνο μην πας στο άλλο άκρο και γίνεις Ty (μη με ρωτήσεις καν, ξέρεις πολύ καλά ποιον Ty λέω).

1 Like

Δεν διαφωνώ πουθενά. Στηρίζω τις ελπίδες μου στην ομοιογένεια της ομάδας, της επιστροφές των παικτών (Πινέδα μόνος του αλλάζει όλο το κέντρο) και στο ότι θεωρώ ικανό τον Πελάδο στο να αντιστρέψει την κατάσταση.

Εννοείται, ξαναλέω, πως έχει και αυτός και πολλοί παίκτες σημαντικό μερίδιο ευθύνης και πως οφείλει να γίνει περισσότερο χαμαιλέοντας και να αφήσεις τις ξεροκεφαλιές στην άκρη. Ευτυχώς υπάρχει δρόμος και πολύ ψωμί για να αλλάξει η εικόνα μας. Στην τελική, αν είναι να κάνουμε κοιλιά και γκάφες, ας γίνουν τώρα που προλαβαίνουμε να το μαζέψουμε.

Ίσως μου βγαίνει και λίγο αντιδραστικά η πιο ήρεμη αντιμετώπιση των πραγμάτων, έχω γκώσει με τις απολυτότητες και τους παραλογισμούς (ποδοσφαιρικά εν προκειμένω) στο πρωτάθλημά μας, κατάσταση που επικρατεί διαχρονικά ανεξαρτήτως ομάδας.

3 Likes