Ελπιζω να μην ζησουμε μια επαναληψη του 2018,που μετα απο το πρωταθλημα,κατερρευσε και διαλυθηκε η ομαδα απο την επομενη χρονια.Δεν βλεπω να γινονται σοβαρες κινησεις,αν παρουμε εναν παικτη ισως τον γεναρη.
Εντάξει έφυγε ο Καμπενγκέλε, πήρε το Τζόρνταν.
By the way το ξέρατε ότι ο Καμπενγκέλε είναι ανηψιός του τεράστιου Ντικέμπε Μουτόμπο;
Βέβαια τον είχε ξεφτιλίσει λίγο ο Τζόρνταν (ο κανονικός)
Κλασικο παιχνιδακι που αν δεν βαλουμε δευτερο τρωμε την ψυχρολουσια καπου στο 85-90. Πολυ καλος ο Βολος
Παλι επιασε η τρομολαγνεια μου
Ωραίο τέρμα ο Κόστιτς
Λιγο βλαμενος, αλλα καλος παιχτης. Απο μενα ναι.
Εκλεισε και ο παιχταρας.
Ποτε θα φυγει και αυτος βεβαια δεν ξερω…
Και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου να ήταν ο Αγραβάνης, δεν θα τον ήθελα.
Λογικο, απο τη στιγμη που απεχει περισσοτερο απο το να ειναι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου σε σχεση με το να ειναι ο μεγαλυτερος βλακας του κοσμου.
Εμενα δεν με ενοχλει. Πολλοι απο οσους ερχονται, ειδικα απο Αμερικη, ειναι εξισου βλαμμενοι.
Γενικα το αθλημα κ η κατασταση της ΑΕΚ δεν προσφερεται για δεσιμο με παιχτες κτλ.
Καθε εκδοση της ΑΕΚ ειναι στην καλυτερη 5-6 μηνων. Οποτε κλαην. Ας ερθει κ ο Αγραβανης
Κάπως έτσι έγινε, τον κλείσαμε μέχρι το τέλος της σεζόν τελικά.
καλά μην ορκίζεσαι
Δυστυχως ετσι παει το μπασκετ. Δεν μου αρεσει πολυ σαν κατασταση. Στην δε ΑΕΚ ειναι ακομα χειροτερα γιατι υπαρχει ασυνεπεια σε πληρωμες, διαθεσεις και στοχους προεδρου κτλ κτλ
Αν ξεκινησει τον μανταλο βασικο,βλεπω να αναστενουμε τον νεκρο ολυμπιακο.Απροβλεπτο θα ελεγα το παιχνιδι,αρκετα αμυντικα θεματα η ΑΕΚ γενικοτερα,τουλαχιστον ειναι ο Καλενς διαθεσιμος και ο Βιντα? Χωρις Ευρωπαικες υποχρεωσεις και με τραυματιες να επιστρεφουν,δεν υπαρχει καποια δικαιολογια,μονο ανεβασμενη ΑΕΚ επιβαλλεται να βλεπουμε,δεν εχει καν φορμαριστει η ομαδα και ειναι Γεναρης.
Ελπιζω σε 1 μεταγραφη εντος Γεναρη.
Πάει για την πρώτη ομάδα ο Μαλέβο!
Ευτυχώς φορμαρίστηκε εξωαγωνιστικά την κατάλληλη στιγμή
Αδικηθηκε χτες ο Ολυμπιακος στο πεναλτι.
Υπνος στο δευτερο ημιχρονο ο Αλμειδα. Δεν καταλαβαινω γτ αργει τοσο πολυ τις αλλαγες. Ελπιζω σιγα σιγα να με τις επιστροφες των τραυματιων να μπορεσει να επιστρεψει στα περσινα δεδομενα γιατι πλεον ειναι προφανες οτι οσο περναει η ωρα στον αγωνα πεφτει πολυ η αποδοση μας.
Ασχέτως αν οι κλάψες τους είναι πραγματικά απολαυστικές (δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι κλαψιάρηδες στην Ελλάδα, απλώς τόσα χρόνια δε φαινόταν γιατί δεν είχε χρειαστεί να φανεί), νομίζω ότι και στο γκολ του Μασούρα αδικήθηκε, ήταν ακριβώς κάτω από τον ώμο όπως το είδα κι αυτό δεν είναι χέρι.
Και ο Μαυριας φορμαρισμενος μου φανηκε
Για το γκολ δεν νομιζω, αλλα δεν κοβω και χερι