Επισης κορυφαια παραδοχη της πολυετους παραγκας απο τον αντιπροεδρο του Ολυμπιακου. Παντα τετοια
Ναι, το ζήτησε φανατικά σύσσωμη η ομάδα του, η οποία συνέχισε κανονικά τη φάση . Ας μείνουμε στα της ΑΕΚ σε αυτό το topic
Ναι, ήταν η παράγκα του Μητρόπουλου, η οποία συμπτωματικά έδωσε το 95% των πρωταθήμάτων στην ομάδα την οποία κυνηγάει . Το καλύτερο είναι ότι σίγουρα υπάρχουν ηλίθιοι που τα πιστεύουνε.
Δεν ηταν πεναλτι δηλαδη?
Οριστε ρε ΑΕΚτζηδες που καβουρια τον ανεβαζετε, καβουρια τον κατεβαζετε
Πες εσύ αν ήταν
Μας κάνατε χθες να πούμε οτι αδικήθηκε ο γαύρος και έχουν δίκιο να φωναζουν…
Μελισσανίδης και σία.
Ηταν
@pao1979 ε ας το ζησουμε και αυτο μετα απο 30 χρονια. Εμπειρια ζωης. Παντως συμφωνω και εγω το πεναλι θα το δινα.
Βεβαια μαλλον θα δινα και μετα του Πινεδα, αλλα εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια η φαση που προηγειται
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε… χτες αδικήθηκε ο ΠΑΟ
Ο Ολυμπιακός είναι κακή ομάδα, δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα αν δεν αυτοκτονήσουν οι υπόλοιποι.
Και καθαρό γκολ και καθαρό πέναλτι ήταν. Βέβαια ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην ομάδα ή ίδια της η διοίκηση με έχει κάνει να βλέπω τα παιχνίδια λες και δεν παίζει η ομάδα μου
Το χερι δεν ηταν, και αν το εβλεπε στο ΒΑΡ δεν θα το εδινε, εκει ειναι η αλητεια του, οτι σφυριζει στο κοντρολ και δεν αφηνει την φαση να εξελιχθει, οποτε δεν μπορει να το δει στο ΒΑΡ.
Το πεναλτι επισης ειναι, αλλα η κινηση του επιθετικου ειναι λιγο προς τα ποδια του Βιντα, οποτε αντε πες εκει καταλαβαινω γιατι μπορει να μην το δωσει, δεν ειναι 100% μαρς φαση.
η εγκληματική οργάνωση έριξε χθες το φόρουμ για να μην σχολιάσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα
πολύ κακό ματς συνολικά. τραγικός Ολυμπιακός, πολύ μέτρια ΑΕΚ. με καλύτερη εμφάνιση η ΑΕΚ θα μπορούσε έυκολη νίκη και χωρίς να συζητάμε για διαιτησίες.
διαιτητής από ανέκδοτο. και σα φιγούρα αλλά και στις αποφάσεις…
το χέρι νομίζω σωστά το έδωσε. μέχρι και ο Καρβαλιά έλεγε για το “αυτοκόλλητο στη φανέλα που είναι στον ώμο” ενώ το το αυτοκόλλητο είναι στο μπράτσο…
με το πέναλτι απόρησα… ήμουν σίγουρος πως θα το έδινε. κι εγώ θα το έδινα
μεγάλη νίκη πάντως, και μεταξύ μας (χωρίς να θέλω να γίνω προκλητικός προς φιλάθλους) χαίρομαι πολύ την κλάψα του Κούγια. που μέχρι και την παράγκα παραδέχτηκε!
Καλα καθαρο γκολ δεν ειναι με τιποτα. Το πεναλτι ναι οκ
Προσωπικα πιστευω αυτο το πεναλτι δινεται, η επαφη με τη μπαλα ηταν στο κατεβασμα του ποδιου και νομιζω υπαρχει επαφη. Απο την αλλη ομως δε δωθηκε το πεναλτι στον Πινεδα, οποτε καπως το εξισορροπησε.
Το χερι ειναι ξεκαθαρο, δε νομιζω χρειαζεται να το συζηταμε.
Όπως είπα και πριν δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά πολύ θα ήθελα να δω τι θα λέγαμε με τέτοιο ακυρωμένο γκολ σε αντίπαλου του Ολυμπιακού
Πάντως ο κούγιας πρέπει να το προσέξει αυτό με τα μπότοξ. Ρικιρουρκίζει επικίνδυνα
Μαζι σου σε αυτο. Αν οι φασεις ηταν αναποδα θα φωναζαν οι ΑΕΚτζηδες προφανως
Άλμα γερό.
Πριν το πέναλτι του Κάλενς πάντως υπάρχει και τράβηγμα φανέλας από τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν ήταν έξυπνος ο διαιτητής έδινε εκεί το φάουλ και τέλος.
Πάντως η ΑΕΚ δεν πατάει καθόλου καλά. Χθες ήταν για 0-5 και κατάφερε και το πήρε με την ψυχή στο στόμα. Επίσης η λογική που έχουν οι παίκτες όταν βγαίνουν σε κόντρα επίθεση και όλοι σουτάρουν ενώ έχουν καλύτερες επιλογές πρέπει να το δουν άμεσα.
ο διαιτητής γενικά ήταν τραγέλαφος πάντως… τώρα βλέπω βίντεο που πήρε τη μπάλα ο Φορτούνης από φάουλ στο κέντρο για την ΑΕΚ, και μπήκε το 1-2 του Μασούρα … αν ήθελε να σφάξει θα έσφαζε έξυπνα. αυτός δεν ήξερε
Ακριβώς αυτο. Το γκολ ξεκίνησε απο φαουλ υπερ της ΑΕΚ που εκτέλεσε πονηρα παιχτης του ΟΣΦΠ!
Το εβλεπα και λεω δεν μπορει…
Χωρια τις κάρτες που δεν εδωσε στο πρωτο μερος.
Η αποψη μου ειναι οτι το χερι ηταν χερι και αν ηταν πεναλτι το δικό τους, ηταν και το δικο μας στο τέλος.
Και καλύτεροι ημασταν συνολικά και περισσότερες φάσεις καναμε.
Πάμε παρακάτω.
Γενικα ο διαιτητης ηταν κατι σαν αντιδιαιτητης. Στην αρχη εχουν γλυτωσει αρκετες καρτες του Ολυμπιακου. Ειδικα 2 στον Ροτα. Γενικα δεν σφυριζε τιποτα. Οκ να παιζεται μπαλα αλλα οχι και ραγμπι.
Επισης αυτη η φαση παλι που κερδιζει φαουλ η ΑΕΚ και το εκτελει ο Φορτουνης τι ακριβως παιχτηκε? Το δα και εγω και λεω δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Ειχα ξεχασει οτι απο αυτο προεκυψε η φαση του Μασουρα.
Παντως ο Αλμειδα ειναι ντεφορμε. Περυσι ηταν πιο σπιρτο. Δεν πιστευα αυτα που λεγανε για τον βοηθου του, αλλα εχω αρχισει να αναρωτιεμαι. Ειναι δυνατον με τετοια εικονα χτες στο δευτερο ημιχρονο να κανει πρωτη αλλαγη στο 78?
Και να φανταστείτε ότι ακόμα οι ξένοι διαιτητές είναι νηφάλιοι. Από Μάρτη τα καλύτερα!!!