O Τσουμπερ εκει που παιζει χρειαζεται παιχτες να κανουν συνδιασμους. Οι Γκατσινοβιτς και Αμραμπατ δεν βοηθανε καθολου φετος σε αυτο το κομματι. Περυσι το Γκατσινοβιτς, Τσουμπερ επαιζε πολυ καλα, αλλα δυστυχως φετος δεν μπορει με τιποτα ο Γκατσινοβιτς.
Τι μλκ εκανε και στο πρωτο που φαγαμε. Τραγικος
Παντελη πολυ κουραση φιλε. Αν υπηρχε αυτο που λες θα ακυρωνε με το βαρ και το γκολ σας για φαουλ στον Γκατσινοβιτς.
Α για να μην το ξεχάσω : ααα ρε Πετραν τι πήγες να βάλεις…
Άμα κουραστήκατε, να παίζουν 50-50 σε όλα τα ματς τα κοράκια
Δεν σου ταιριαζει ρε μαν
Στο γκολ η αμπαλιαση του Σιντιμπε μου ανέβασε τη πίεση.
Αχχ να έμπαινε του Τσινο η του Μάνταλου…
Αμραμπατ πολλά λάθη κλασσικά οκ, αλλά έβγαλε 2-3 εξαιρετικές σέντρες παραλίγο ασίστ.
Η ομαδα εχει παραδωσει πνευμα,δεν μπορουν να παιξουν το συστημα που εκαναν περυσι και δεν υπαρχει εναλλακτικο πλανο,οι μεταγραφες δεν εχουν δωσει απολυτως τιποτε,που ειναι ο πισαρο,ο πονσε,ο καλενς και αυτα πληρωνεις τωρα,περα απο τους πολλους τραυματισμους.
Βλεπουμε το ιδιο μοτιβο για πολλους αγωνες,δεν μπορεις να παιξεις με πιεση,δεν εχεις παικτες να αναπτυξουν παιχνιδι απο πισω,σημερα βασιστηκες στην μακρυνη μπαλια και το σπριντ του γκαρσια,που ναι μεν απεδωσε,αλλα περα απο αυτο δεν εκαναν κατι αλλο επιθετικα,να πλαγιοκοπησουν,να παιξουν καθετο ποδοσφαιρο,τσουμπερ,γκατσινοβιτς,αμραμπατ μακρυα απο τον καλο τους εαυτο.
Δεν πειθει το ροστερ,ουτε μπορει οπως κατα φαινεται ο Αλμευδα να αλλαξει κατι προς το καλυτερο,κοντεψε να χασει δικο του ματς με εναν αδυναμο οσφπ,σημερα για 80 λεπτα ηταν μπλοκαρισμενος στο πρεσινγκ του αντιπαλου,μονο στο τελευταιο τεταρτο αρχισαν να κανουν φασεις,κυριως απο κορνερ.
Μας ειπαν,οτι με τον Αρη στο κυπελο εγιναν αλλαγες για να ειναι η ομαδα πιο φρεσκια,ξεκουραστη,ετοιμη για αυτο το παιχνιδι,ειδατε εσεις καποια διαφορα,δεν ειχαν τρεξιματα οι παικτες μας,ο σιμανσκι και ο πινεδα ποσο να τρεξουν στο κεντρο.
Ως συνηθως η ομαδα εγκληματει στον εαυτο της. Οποτε παει να ανεβει γινονται τα ιδια.
Δεν εχει εναλλακτικη στα αριστερα γτ πηγε και πηρε τον Πιζαρο.
Στην επιθεση για μενα καλυτερα να παιζε ο Φαν Βεερτ ως εναλλακτικη λυση παρα ο Πονσε. Ξερει καλυτερο ποδοσφαιρο.
Δεν πηρε τερματοφυλακα και εχει χασει 3-4 παιχνιδια απο κραυγαλεα λαθη τους.
Δεν εχει παρει ακραια μπακ με αποτελεσμα την μιση χρονια να την βγαζει με αλχημειες η συνταξιουχους σαν τον Σιντιμπε. Κριμα αυτος, φετος περιμενα περισσοτερα.
Το μονο θετικο ειναι οτι με ολα αυτα ειναι διπλα στην κορυφη. Ελπιζεις σε επιστροφες καποιων που ισως κανουν πιο ορθολογικο το παιχνιδι και τις επιλογες και δωσουν και φρεσκαδα. Αραουχο, Φερναντες, Χατζισαφι, Μουκουντι.
ΥΓ. Στα αριστερα που προφανως και δεν βγαινει αυτο με τον Ροτα, εγω θα δοκιμαζα τον Καλενς που εχει παιξει πολλες φορες εκει και θα εβαζα τον Μητογλου στα στοπερ που προσωπικα τον προτιμω απο τον Καλενς απο οσα εχω δει. Και οι 2 παντως μια χαρα ειναι, απλα ετσι ισως μαζευοταν το πραμα στα αριστερα
Νομίζω ότι με ευγενική χορηγία της προεδράρας μας, η οποία χειρίστηκε και αυτό το θέμα αριστοτεχνικά, θα πάρετε τερματοφύλακα πάντως. Απλά θα είναι τον Ιούνιο.
Η φάση στον Βέρμπιτς είναι πέναλτυ, ας συμφωνήσουμε έστω σε αυτό απλά και ωραία.
Ναι Παντελη ηταν. Απλα εσυ ερχεσαι καθε φορα που γινεται μια φαση υπερ της ΑΕΚ να μας λες οτι ελεγχουμε την διαιτησια και να υποννοεις παραγκες κτλ. Αυτο σορρυ, αλλα δεν θα το δεχτω και ειναι ολοφανερο απο την συνολικη εικονα. Μπορει ο Μελισσανιδης να γουσταρει να χτυπαει τον Ολυμπιακο, δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει, αλλα και η ΑΕΚ εχει αδικηθει σε πολλα παιχνιδια αυτα τα χρονια και αν ειχε τα κοζια που λετε δεν θα χε διαιτησιες οπως με σας περυσι στην Λεωφορο, στην Τουμπα, στην Κηφισια φετος και αλλα πολλα, οποτε απλα ας δεχτουμε οτι και οι διαιτητες κανουν λαθη και να μη το δηλητηριαζουμε πολυ.
Σε αυτό έχεις δίκιο και αναγνωρίζω ότι το παρακάνω κι εγώ καμιά φορά, αλλά σταματήστε πια να κλαίγεστε κι εσείς μωρέ εδώ στο τόπικ , έχετε φέρει την καταστροφή, διαβάζεις και νομίζεις ότι η ΑΕΚ πάει να υποβιβαστεί ενώ είστε δεύτεροι, δυο βαθμούς από την κορυφή. Κόζια έχετε ό,τι και να λέτε , αλλά μιλάμε για σπόρια σε σχέση με όσα έχουν δει τα μάτια μας περασμένες δεκαετίες.
Στα σπόρια όμως κρίθηκε και το περσινό και θα κριθεί και το φετινό πρωτάθλημα. Σπόρια είχε παλιότερα και ο ΠΑΟΚ αλλά πήρε το πρωτάθλημα αήττητος και με πόσους βαθμούς διαφορά, τι να του πεις εκεί; Σπόρια είχαμε κι εμείς επί Πατέρα, για να είμαστε δίκαιοι.
Επίσης αν δεν έχει η ΑΕΚ τα κόζια, γιατί καίγεται ο Μελ να ελέγχει τα 2/3 της κεντρικής επιτροπής της ΕΠΟ; (το άλλο 1/3 το έχει ο Σαββίδης). Θα είναι μάλλον για να διασφαλίσει το καλό του ποδοσφαίρου.
Ρητορικές απορίες που αν ήταν για τον Ολυμπιακό δε θα τις διατυπώναμε καν. (και ναι, δέχομαι ότι ο Ολυμπιακός ελάχιστες φορές αρκέστηκε στα σπόρια)
σπόρια, σπόρια αλλά το πέναλτι με την Κηφισιά (!!!) δε δόθηκε στις καθυστερήσεις. και ένα άλλο με τράβηγμα του Βίντα στο χέρι (δε θυμάμαι με ποιον) τελικά πόσο σπρώξιμο έχει η ΑΕΚ;
προσωπικά δε βλέπω πέναλτι με τον Βερμπιτς, γιατί στο πόδι που τον βρίσκει ο Πινέδα, μετά το πατάει κανονικά και μετά χάνει ισορροπία. όταν σου μαζεύουν τα πόδια, δεν προλαβαίνεις να πατήσεις, ανατρέπεσαι… τεσπα… νομίζω στο σύνολο δεν είναι ευνοημένη η ΑΕΚ - πλην του ματς με τον Ολυμπιακό
E δεν πολυέχει και νόημα η συζήτηση τότε
Ρε Παντελη εμεις ομως μιλαμε για την μπαλα. Ο καθενας με το στυλ του. Αλλοι απειτητικοι, αλλο κουλ, αλλοι γκρινια κτλ. Κλασικα, αγαπημενα κ ποδοσφαιρικα
Γτ αν δεν το κανει ο Μελισσανιδης, η ο Σαββιδης η εσυ η εγω, θα συνεχιζοταν η κατασταση να παιρνει μια ομαδα 18-19 πρωταθληματα στα 20. Η διαφορα ειναι τεραστια κ οποιος δεν την βλεπει τοτε εχει κενα μνημης. Η ΑΕΚ εχει αδικηθει αρκετες φορες αυτα τα χρονια, οπως κ εχει ευννοηθει.
Μάλιστα. Ο Μελισσανίδης λοιπόν ελέγχει την ΕΠΟ και μέσω αυτής τη διαιτησία αλλά είναι τόσο τίμιος που δεν ευνοείται από αυτό. Απλα “προστατεύει την ομάδα του”. Αλήθεια το πιστεύεις αυτό; Όχι τίποτα άλλο, ακριβώς τα ίδια έλεγαν κάποτε για τον Θωμά οι ολυμπιακοί. Που τον θυμήθηκα τον Θωμά ε, τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή;
Κατά τα άλλα όταν μια ομάδα ευνοείται οι οπαδοί μιλάμε πάντα για μπάλα και έλα μωρέ τώρα, η συζήτηση για τη διαιτησία δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο.
Δεν χρειαζεται να πιστεψω κατι γτ δεν ξερω καν αν ελεγχει κατι κ τι ακριβως. Υποθετικες συζητησεις κανουμε. Εγω βλεπω το αποτελεσμα.
Eπισης καλο ειναι να μην τσουβαλιαζεις ατομα. Δεν λενε και κανουν ολοι τα ιδια.
Παντως πραγματικα μου φαινεται τοσο γελοιο κ κοντοφθαλμο να αναφερετε κ μονο, μην πω κ για να συγκρινετε, εκεινες της εποχες με το τωρα. Βιντεο υπαρχουν για οποιον δεν τα ζησε η δεν τα θυμαται.
Αν εσυ πιστευεις οτι θα δινοντουσαν τα δυο πεναλτι που πηρατε περυσι με την ΑΕΚ στον τοτε Ολυμπιακο κ στον Θωμα ζεις σε εναλλακτικο συμπαν.
Η οτι δεν θα του μετραγε γκολ οπως αυτο που βαλε η ΑΕΚ στην Τουμπα κ ακυρωθηκε ετσι απλα χωρις λογο.
Η σύγκριση δεν είναι με το τι γινότανε τότε, νομίζω το ξεκαθαρίσαμε αυτό κι εγώ και ο Παντελής πολλές φορές. Το τι έκανε και ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης μέχρι το 17 είναι γνωστό και ανεπανάληπτο.
Η σύγκριση είναι πως όπως και τότε οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν έβλεπαν τίποτα, δεν ήξεραν τίποτα, μιλούσαν για μπάλα, ακούμε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα από τους αεκτσηδες εδώ και δύο χρόνια.
Στον τότε Ολυμπιακό, θα δινόντουσαν όσα χρειαζόταν