Αεκαρα

Ξεχνατε πολυ ευκολα κ σεις παντως. Για θυμηθειτε περυσι, κ για πολλους μηνες, ποια ομαδα λεγανε ολοι πεναλτιακο.
Τεσπα μπορειτε να ρχεστε εδω να τα λετε κτλ να γελαμε, να γκρινιαζουμε κτλ, αλλα να με πεισετε εμενα οτι η ΑΕΚ ειναι κατεστημενο δεν παιζει.

2 Likes

Εννοω εναντιων του Παντελη.

Και αίμα να βγάζανε οι αντίπαλοι, δε θα δινόταν τίποτα, όπως όλοι ξέρουμε.

Καθόλου δεν ξεχνάμε. Βέβαια κανένας δε βρήκε ένα πέναλτι να πει ότι δεν ήταν πέρα πάλι από τους αεκτσηδες με εκείνη τη φοβερή δικαιολογία του φάουλ από σπρωξιμο στον αέρα ενώ ο παίκτης πάει προς τον παίκτη που υποτίθεται τον σπρώχνει.

Τέλος πάντων, ξαναλέω, κάνω τις ίδιες συζητήσεις μαζί σας που έκανα με Ολυμπιακούς πριν 15 χρόνια. Εδώ λέμε το χθεσινό δεν ήταν λέει πέναλτι, θα σας πείσω ότι είναι κατεστημένο η διαφορετική ΑΕΚ; Αλίμονο. Απλά ελέγχει την ΕΠΟ χωρίς να είναι κατεστημένο

Ούτε να πειστούμε εμείς ότι είναι καμιά παρθένα όμως παίζει. Αν θέλουμε να κάνουμε μια πρόχειρη αναλογία, μάλλον είναι περίπου όσο κατεστημένο ήταν ο καπετάνιος πριν από 30 χρόνια. Συγχαρητήρια που γίνατε σαν τον καπετάνιο, αφήστε μας να σας κράζουμε τώρα με την ησυχία μας :stuck_out_tongue:

Πράγματι αλησμόνητο το ντέρμπι τίτλου του '02 αλλά και ο τελικός κυπέλλου που δεν δινόταν με τίποτα πέναλτι στην ΑΕΚ.

1 Like

Δύο ματς σε 20 χρόνια, αβάσταχτο :stuck_out_tongue:. Είναι και το ματς του Δούρου!

Και τα ντέρμπι του 99/00

Ορίστε, επιβεβαιώθηκα πιο γρήγορα από όσο πίστευα. Τι λένε οι Ολυμπιακοί; Αν ελέγχαμε τη διαιτησία δε θα παίρνατε εκείνο και το άλλο και το παραδίπλα. Τα ίδια ακριβώς που λένε τώρα οι αεκτσήδες, τα ίδια που θα λέγανε και πολλοί βάζελοι είμαι σίγουρος.

Διαφωνώ με τη σύγκριση όχι γιατί ο καπετάνιος δεν ήταν κατεστημένο (αλίμονο) αλλά γιατί εκείνες τις εποχές το κατεστημένο (ο καπετάνιος και ο Νταιφάς πιο πριν) δούλευε με διαφορετικό τρόπο, πιο ερασιτεχνικό αν θέλουμε. Ήταν κυρίως κάτι μεταγραφές και κάτι μηδενικά (5-ετή) συμβόλαια, κάτι ελληνοποιήσεις, κάτι αναβολές αγώνων και κυρίως ομάδες-δορυφόροι. Στη διαιτησία λίγα πράγματα, είναι ενδεικτικό ότι σε 10 χρόνια βραδινογιαννισμού είναι το πολύ 5 παιχνίδια που οι αντίπαλοι μιλάνε για διαιτησία. Για να μην πούμε ότι στα χρόνια αυτά μετράνε και 3 χρόνια που άφησε ο Βαρδινογιάννης το Μελισσανίδη να πάρει αυτός το παιχνίδι (για όποιον δεν ξέρει, ο Μελ ήταν προστατευόμενος/υποτακτικός του Βαρδινογιάννη στις μπίζνες και όχι μόνο)

Από τον Κόκκαλη και μετά έγινε επιστήμη το θέμα. Μόνο οι ομάδες δορυφόροι επέζησαν, όλα τα άλλα εξελίχθηκαν σε απίστευτο βαθμό.

Για μένα η σωστή αναλογία είναι ΠΑΟ Πατέρα, ΠΑΟΚ Σαββίδη, ΑΕΚ τώρα. Μόνη διαφορά ότι τα πρωταθλήματα της ΑΕΚ-τώρα κρίνονται στον πόντο

και το ότι υπάρχει var + ξένοι διαιτητές

1 Like

Το πολύ 2 θα έλεγα.

Βάλε και αυτό με τον Κουκούλα, το κύπελλο του '90 το 3-3 που σφάχτηκε ο καπετάνιος και στη σούμα μένει ένα, ίσον κανένα.

Πες

1 Like

…πως δε με γνώρισες ποτέ;

1 Like

Μην κλάψεις μόνο και πιες

1 Like

Αυτό είναι το μόττο μου.

1 Like

Ρε, αλήθεια, τι λεπτομέρειες θυμόσαστε? Βαριά μόνο μέχρι πέρσι να πηγαίνει η μνήμη μου σε λεπτομέρειες.
Και κάτι πολύ χοντράδια τύπου, Ριζούπολη, Βαλνερ.

3 κραυγαλέα σφυρίγματα θυμάμαι για την ΑΕΚ: το περσινό χέρι του Αμραμπατ, το χθεσινό πέναλντι και ένα τρίτο που δεν το θυμάμαι τώρα να πω την αλήθεια - αλλά you get the point.
Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν γουστάρω τέτοια παιχνίδια από πίσω, να πα να γαμηθεί και ο Τιγρης και ο οποιοσδήποτε, ποδόσφαιρο μου αρέσει να βλέπω και δεν μου αρέσει να σπρώχνουν την ΑΕΚ.
Το χθεσινό πέναλντι πάντως, στην ροή του αγώνα παίζει να το αφήσεις - σε βαρ ομως ούτε με σφαίρες. Αυτό που ήταν εντελώς ξωφθαλμο ήταν το χερι πέρσι. Που ήταν αηδία η φάση. Γιατί και πως, δεν ξέρω, μόνο υποθέτω, αλλά και πάλι την έχω βαρεθεί την φάση.

3 Likes

Tο χερι του Αμραμπατ δεν ειναι. Κ με τον νομο. Εχει να κανει με την σημασια της φασης. Ιδιο χερι περυσι εκανε ο Κουρμπελης, ναι αυτος του Παναθηναικου, στο ντερμπι με τον ΠΑΟΚ στο κεντρο του γηπεδου, οπου δικσιολογειται η κιτρινη κ δεν την πηρε. Εχει ξεχαστει φυσικα μεσα στην πρασινη παρθενοατμοσφαιρα

1 Like

Καθόλου δεν έχει ξεχαστεί και κακώς δεν την πήρε και ο Κουρμπέλης, το είπαμε και τότε. Αυτό με τη σημασία της φάσης μόνος στην περιοχή του αντίπαλου με κενό τέρμα, ας μου το εξηγήσει κάποιος.

Επίσης του είχε χαριστεί κι άλλη κίτρινη πιο πριν, αυτό κι αν ξεχάστηκε. Δύο δευτερες κίτρινες του χάρισε, όχι μία

Nα πω την αλήθεια, τον κανονισμό δεν το εχω ξεκοκκαλίσει, αλλά ο ανθρωπος επιασε την μπαλα εσκεμμένα, για μένα είναι κίτρινη και λόγω ηλιθιότητας - δεν μπορεί να έχεις ήδη κίτρινη και να κάνεις αυτό.
Απο εκεί και πέρα, δεν είναι σίγουρα τυχαίο που έχουμε πάρει σε 2 συνεχόμενες σεζόν, τέτοια σφυρίγματα με ΠΑΟ, το οποίο είναι αηδία.
Και δεν έχει νόημα να πούμε “ναι, αλλά σε κείνο το ματς έγινε το αλλο και εκείνο”.
Τα πήραμε, τέλος, δεν ξέρω αν ήταν ανικανότητα ή αβάντα, αλλά τα πήραμε. Φαίνεται να είναι αβάντα - μαλακία μου φαίνεται προσωπικά.
Θα ήθελα 50-50.

3 Likes

Αφού στο ημίχρονο τον έβγαλε αλλαγή για αυτόν ακριβώς τον λόγο.