Αεκαρα

Χωρίς Γκαρσία στου Χαριλάου…γυάλινα πόδια,οι Γάλλοι που πρόσφεραν 20 εκ ευρώ,σίγουρα θα ξεφυσανε με ανακούφιση.

Να σταματήσετε με τη διαιτησία,όλοι οι big 4 έχουν πάρει σφυρίγματα υπέρ τους και ταυτόχρονα έχουν αδικηθεί κάποιες φορές,ο ΠΑΟ πως πήρε τον Παναιτωλικό 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική?

1 Like

Μπήκα μετά από καιρό να διαβάσω την αγαπημένη γκρίνια των φιλων ΑΕΚάρων.

Η ομάδα φέτος μοιαζει ξεφούσκωτη και δεν νομιζω οτι θα πάρει το πρωτάθλημα που, σημερα που μιλαμε, το αξιζει ο ΠΑΟΚ.

Αλλά !

• ο Αλμευδα καλα κανει και δεν γεμιζει το ροστερ με αλλους 2-3 που ζητατε πανω, γιατι μετα ποιος θα πρωτοπαιξει ; θα χαθουν και τα αποδυτηρια. ο ολυμπιακός που πηρε ενα καραβι παικτες το πληρωσε πολυ. Αυτους εχουμε, αυτοι να παιζουν. επισης ο Αλμευδα αυτος ειναι - και θα κανει τα δικα του. εφερε υγεια στην ομαδα μετα απο πολλα χρονια και επειδη δεν κερδιζει ολα τα ματς αερα, παλι εχουμε γκρινια. ο καρπετ ειπε κατι σωστο - μετα την αναπαντεχη ηττα πριν τα πλεηοφφ απο τον ολυμπιακο στην ΝΦ, τα ντερμπυ τα παιζει πιο προσεκτικα εως κ βαρετα. Αλλα κερδιζει / δεν χανει και εμενα δεν με πειραζει. θεωρω πως θα ανεβει η ομαδα, και αν ειναι κοντα στην κορυφη, εχει ελπιδες.

• δεν βγηκαν πονσε και πιζαρο. ειδικα ο πιζαρο ειναι αστειος. χτυπησε κ ο λιβαι. τα ελεγα εγω το καλοκαιρι οτι επρεπε να τον ειχαν πουλησει, αλλα οταν ειναι υγιης, δεν βλεπει κανενα. και ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, η Αεκ ειναι μεσα σε κυπελλο και πρωταθλημα. δλδ η μετριοτερη ΑΕΚ φετος, δεν χανει ντερμπυ και ειναι ψηλα. Αν ρολαρουν λιγο καποιοι πεσμενοι, μπορουμε να το παρουμε. θα ηθελα να δω παραπανω φαν φεερτ και εγω, αλλα μετα πως θα παρει χρονο ο πονσε ; νομιζω τον αγορασαμε κι ολας, δεν μπορει απλα να καει η μεταγγραφη

• δεν ξερω γιατι οι Ελληνες τερματοφυλακες στο πρωτο ντεφορμαρισμα, χαλανε ολη τους την καριερα. Μπαρκας, Τσιντωτας και τωρα Αθανασιαδης. δεν ειναι κακος ρε γμτ, αλλα με αυτα που εκανε ειναι για να φευγει. δεν ξερω αν εχουν κλεισει μπρινιολι οπως ακουγεται, και αυτος επεσε πολυ, και σε λιγο χρονο.

• για τις αποφασεις θα πω μονο οτι θεωρω οτι καποιοι ξενοι που ερχονται ειναι και εκεινοι κακοι, κ φυσικα στην Ελλαδα ολα τα μεταφραζουμε σε "στημενα’. την παιξατε παραπανω την βαριαντα με ολα τα επιχειρηματα κ αντε-επιχειρηματα, και δεν εχω να προσθεσω κατι. θα πω μονο οτι τα τελευταια χρονια βλεπουμε την καλυτερη και πιο ανταγωνιστικη βερσιον του ελλ πρωταθληματος - αν σε καποιους δεν αρεσει αυτο , δειτε πρεμιερ ληγκ ή μπαντγκμινγκτον (ή οπως στο διαολο το λενε)

• επισης ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΣΑΡΗ, αλλα στην Ελλαδα δεν ξερουμε καν τους κανονισμους. στο ποδκαστ του ξεκαθαρισε οτι γκολ που προερχεται με κοντρολ σε οποιοδηποτε κομματι του χεριου, δεν μετραει. αλλα φυσικα επρεπε να φαμε 3 μερες μαλακιες απο τους γαυρους κ τα γαυροσαητ (δλδ ολα τα σαητ) με το κλαμμα. το πεναλτυ εγω θα το εδινα, αλλα υπαρχουν κ λαθη. προφανως κανεις δεν θα κλαψει για διαιτητικες αδικιες στον ολυμπιακο, αλλα εχει πλακα πως οι μονιμοι πρωταθλητες με την καρδια που παντα κερδιζει, δεν αντεχουν να χασουν ενα παιχνιδι εντος και πρεπει να τα διακοπτουν ολα. και μετα ο καρπετ για να δικαιολογησει πρεπει να αναφερεται στην χρονια που επεσε στην Γ η Αεκ , για να πει “ολοι τα κανουν”.

• τελευταιο και αν θελετε με πιστευετε. βρεθηκα το καλοκαιρι στο ιδιο τραπεζι με σπονσορες του ολυμπιακου (μικρους οχι τον μαρινακη). ελεγαν πως ο ΜΑρινακης εχει βρει καλυτερο ROI σε Αγγλια και Πορτογαλια, και ενω αγαπαει τον ολυμπιακο παρα πολυ, αγαπαει τα πολλα λεφτα πιο πολυ. και πως εχει ψιλοπαρατησει τον ολυμπιακο, οχι απο κακια, απλα δεν προλαβαινει. καθως τα λεφτα εξω ειναι πολλαπλασια. ξερω σας μαυριζω την ψυχη Αεκτζηδες, αλλα παλι σκεφτειτε οτι ο καρπετ εγραφε τον Σεπτεμβρη ντροπη που δεν παιζει ο φορτουνης στην εθνικη και πως ειναι ο καλυτερος Ελληνας παικτης (ισως και ολων των εποχων - παιρνω αποσταση) και πριν μια βδομαδα εγραφε “μονο ζογκλερικα ο φορτουνης, ετσι δεν παιρνεις πρωταθλημα”.

να σκασω ειμαι, να σκασω

5 Likes

Αν αναφέρεσαι στο γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε, ο Καίσαρης είπε ότι ήταν γκολ και ότι σε αυτό το ματς μιλήσανε και οι μουγκοί.

Επίσης, το να διαβάζει κάποιος που δεν είναι Ολυμπιακός (ή μάλλον κωλόγαυρος, έχει διαφορά) τον Ερπετόπουλο το αποδίδω μόνο σε βίτσιο, και μάλιστα ελαφρώς αρρωστημένο :stuck_out_tongue:.

2 Likes

Αυτο το βιτσιο το χω κ γω. Μου χει μεινει απο παλια

Μήπως ακούτε και Νικολακόπουλο παιδιά :joy:;

3 Likes

Τι γιιιινεταιιι

4 Likes

Σορι που παρεμβαίνω στη συζήτηση αλλά ειλικρινά αυτό κάπως με προκάλεσε (χωρίς καμία διάθεση επίθεσης φίλτατε). Θα σε προέτρεπα να ξανά ακούσεις το ποντ γιατί μαλλον κατάλαβες το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπε (και σίγουρα, κατάλαβες ακριβώς αυτό που ήθελες να καταλάβεις). Κατά τ αλλά, θεμης πολύ ωραιος

Εντίτ, στα γράψε και @pantelis79

3 Likes

Ο οποιος Θέμης ειχε πει και για τα περσινα πεναλτι στο παο αεκ του πρωτου γυρου οτι ηταν και οτι δε γίνεται να σταματαμε τα καρε εκει που μας συμφέρει και να μη φαίνεται ολη η φάση.

2 Likes

Μιας και τον επικαλεστήκατε, από 47:13 και μετά, για το χέρι του Μασούρα αναρωτιέται αν αυτοί που κάνουν ότι δε βλέπουν είναι φανατικοί ή χαζοί, αλλά όλο το τέταρτο που μιλάει, μια χαρά τα λέει (όπως συνήθως). Αυτό για τους μουγκούς το είπε σε εκπομπή στο sport24, είπε ότι στο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ μιλήσανε οι μουγκοί και μάλιστα όχι με κραυγές, αλλά με κανονική ομιλία :joy:

2 Likes

Γιατί προφανώς ήταν;

Βλέπω Ζοσιμαρ, obligatory meme

7 Likes

παιδια θα το ξανακουσω, γιατι το ακουγα στο τρενο και μαλλον εκανα λαθος απ’οτι λετε.

εξακολουθω να στηριζω καισαρη και μπεταραδες.

Aν δεν κλέψει ο Μελ τον Μπακασέτα, θα είναι μεγάλο ξενέρωμα.

1 Like

Νομίζω, υπέγραψε ήδη.
Σε κάθε περίπτωση, θα τον χειροκροτήσουμε όταν έρθει ως αντίπαλος.

1 Like

κρίμα τα παιδιά τα δικά μας να πάνε να παίζουν αλλού… τον δώσαμε στο τζάμπα τότε… μεγάλο λάθος του Μελισσανίδη ο Μπακασέτας.

2 Likes

Πολυ ξενερα για μενα. Παντα προτιμουσα τον Τασαρο απο τον Μανταλο κ εχω κανει πολλους “τσακωμους” με ΑΕΚτζηδες για αυτο το θεμα μεχρι που εφυγε ο Μπακασετας.
Τασαρος βασικος στο πρωταθλημα του 18 κ Πετρος εξω. Καθολου τυχαιο για μενα.
Γενικα μου αρεσε πολυ κ σαν ποδοσφαιριστης και σαν χαρακτηρας κ εχει κ πραγματικα ηγετικο χαρακτηρα. Οχι κακομοιρικο, γκρινιαρικο, διαμαρτυρομαι,στυλ που χει ο Μανταλος.
Πραγματικα στεναχωρηθηκα.
Περα απο ολα αυτα ξεγυμνωνει και αυτη η μεταγραφικη περιοδος την κακομοιρια, αστοχια κ αχρηστεια που εχει συνηθως σε αυτο τον τομεα η ομαδα.
Βλεπεις κ τις διαθεσεις της καθε διοικησης που παλευει για το πρωταθλημα

3 Likes

Mου φαίνεται ο Παπαδημητρίου είναι το κλειδί εδώ και απ όταν εφυγε, δεν είμαστε καλά σε αυτόν τον τομέα και στηριζόμαστε μόνο στο τι ξέρει ο Αλμέιδα.
Πάντως μια χαρά κινήσεις έκανε το καλοκαίρι. Κράτησε ολους τους παίχτες, δεν το λες και λίγο. Ασχετως που τελικά αυτό το κόστισε να μην κάνει ουσιαστικά μεταγραφές - εκτός των 3 που έκανε και οι 2 βγήκαν παλτά.

Μπακασέτας, λατρεία. Να παίξει και με μας και να μας ρίξει 2-3 μπαλάκια, να πονέσει περισσότερο.

1 Like

Εγω δυστυχως δεν πιστευω οτι εχει σημασια καποια παρουσια στην ΑΕΚ, παρα μονο του Μελισσανιδη. Δεν μπορω να πιατεψω οτι ο Κουχαρσκι η ο Αλβες δεν εχουν ακρες η παιχτες να προτεινουν. Ακομα κ ο Κονε. Μονο οι καβλες η μη του Μελισσανιδη επηρεαζουν τις μεταγραφες.

είναι μια απορία που έχω κι εγώ αυτή. τι μπορεί να συμβαίνει;; να μη θέλουν πχ οι μανατζερς να πάνε στην ομάδα του Μελισσανίδη; ή τους κόβει ο Μελ τους παίχτες με το μάτι;

Οσον αφορα τον Μπακασετα, ειλικρινα δε με ενοχλησε καθολου - ας παει οπου θελει το παιδι και ειναι καλυτερα για αυτον σιγα - ειδικα εαν δεν υπηρχε κ ενδιαφερον απο πλευρα μας.
Στη τελικη χωραει στην 11αδα μας αυτη τη στιγμη?οχι θα πω. Και να ερχοταν με 1.5μυριο θα γκρινιαζα πιθανως.