Αεκαρα

Αδικια παντως για μενα το ποσο λιγο χρησιμοποιειται ο Μητογλου. Ειδικα οταν λειπει ο Μουκουντι.
Επισης τι ωραιος παιχτης ο Φερναντεζ

2 Likes

Ακριβώς αυτό. Μήτογλου πάντα καλός όταν παίζει. Ο Φερνάντες μικρός μάγος

2 Likes

Οτι και να γινει σημερα ηταν καλη η προσπαθεια, δεν μας δωθηκε κ ενα καθαρο πεναλτι. Ελπιζω να συνεχισουν ετσι κ καλυτερα

3 Likes

Ο Φερνάντες αν μάθει να μην ταλαιπωρεί παραπάνω από όσο πρέπει την μπάλα, θα είναι δυο φορές πιο χρήσιμος. Η κατάρα του τεχνίτη, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει αυτό.

ΥΓ. Θεωρώ πως όντως ήταν χέρι στήριξης. Μας αρέσει δεν μας αρέσει δηλαδή, ο κανόνας αυτό λέει.

2ΥΓ. Αν η ΑΕΚ είχε βάλει το γκολ του Άρη, θα ακούγαμε για κανά μήνα τουλάχιστον για σφαγή και επιθετικό που δεν δόθηκε. Καλώς μέτρησε το γκολ, δεν λέω (είμαι και του πιο physical προσωπικά), αλλά να ξέρουμε τι μας γίνεται.

3ΥΓ. Τι πέναλτι, αφήστε μας να ηρεμήσουμε!

4 Likes

Με το αλλο χερι πεφτει για στηριξη. Το δεξι.
Ο Φερναντες δινει πασες σε καλο χρονο. Πολλες φορες κ με την μια.
Η ταλαιπωρια ειναι λιγο εκει στο κεντρο που θελει να ξεμαρκαριστει. Ειναι πολυ πιο ομαδικος απο τον Αμραμπατ

2 Likes

Θλιβερος Πονσε. Κριμα

2 Likes

Βέβαια στο πέναλτι του Πόνσε ο Κουέστα είχε βγει από την εστία του κανα δυο βήματα πριν εκτελεστεί το πέναλτι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα θα πει κανείς.

Δεν πειράζει, ας περάσει και ο Αρούλης μπας και γλιτώσουμε από την γκρίνια του κάποια στιγμή (από τις σπάνιες περιπτώσεις παγκοσμίως που μια ομάδα τρώγεται με τα ρούχα της σε τέτοιο βαθμό και κυνηγάει ανεμόμυλους κάθε χρονιά).

Καλά παίξαμε, έπρεπε να το έχουμε λήξει νωρίτερα πάντως. Ας πάρουμε πρωτάθλημα και όλα καλά.

2 Likes

Καιρος να κατσουν τωρα να μαζεψουν δυναμεις κ παιχτες κ να αφοσιωθουν στο πρωταθληματακι.

Ο Πονσε δυστυχως ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση. Παιρνει την μπαλα σε καλουτσικες θεσεις κ δεν ξερει τι να την κανει. Η μονη του ωφελιμοτητα ειναι να βρεθει σε καλη σεντρα

Θεωρώ πως μόνο με γκολ θα αλλάξει η κατάστασή του, έστω και τυχερό γκολ δηλαδή. Δεν είναι τόσο κακός παίχτης και σίγουρα δεν παίζει αδιάφορα.

Για μενα ειναι κακος παιχτης. Κοντρολ δεν εχει, ταχυτητα ιδιαιτερη δεν εχει, γκολ δεν εχει περα απο μια χρονια στην ΑΕΚ. Γενικα δεν κανει κατι περα απο ενα φιλοτιμο γυρω γυρω.
Ελπιζω να διαψευστω κ να δικαιωθεις.
Αν ο Φαν Βεερτ επαιζε πιο συχνα πιστευω θα βοηθουσε περισσοτερο

1 Like

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ… Αρχικά λύθηκε η ομάδα μόλις μπήκε κανονικό αριστερό μπακ. Και δεν είναι κακός ο Πηλιος. Τουλάχιστον εμένα δε μου φαίνεται κακός. Σπαταλησαμε 70 λεπτά χωρίς ακραία Μπακ, και μετά παίξαμε με τον Πινέδα ο οποίος ήταν πτώμα στα τελευταία λεπτά και πως να μην είναι…

Ο Αλμέιδα πρέπει να αρχίσει να ξεκολλάει από κάποιες εμμονές που έχει και να αρχίσει να αφήνει τους συναισθηματισμούς και να βάλει και λίγο σκοπιμότητα.

Είναι ο πρώτος προπονητής εδώ και πολλά χρόνια στην ΑΕΚ που δεν είναι μυρωδιάς… αλλά πρέπει να βλέπει και αυτός τα λάθη του. Και προφανώς του πιστώνεται κυρίως η αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας και του συνόλου, και εννοείται και οι τίτλοι πέρσι.

Επίσης πρέπει να τον στηρίξει και η διοίκηση με ένα επιτελείο αξιόλογο μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να παίζει με αξιώσεις στην Ευρώπη.

2 Likes

Έχει τελειώσει από το καλοκαίρι η ΑΕΚ,δεν ενισχύθηκε τότε όπως έπρεπε,οι μεταγραφές δεν έπιασαν,κάηκε από την υπερπροσπάθεια για να διακριθεί σε δύσκολους ομίλους στην Ευρώπη και αυτό το πλήρωσε ακριβά στο πρωτάθλημα.

Άλλο το πέρυσι και άλλο το φέτος,εμείς κρίνουμε τι βλέπουμε αυτή την χρονιά και κάνουμε τις συγκρίσεις.

Η συνολική εικόνα δεν σώζεται από κάποια καλά ματς στην Ευρώπη ούτε ότι έχεις καλό σερί στα ντέρμπυ,ο Αλμευδα δεν είχε κανέναν λόγο να ξεκινήσει τον Αθανασιάδη σε ματς πρόκρισης,ο τζουμπερ είναι εκτός φόρμας,Πόνσε δεν υπάρχει σαν παίκτης,μου θυμίζει την 2η κακή παρουσία του Βρανιες στην ομάδα που έφυγε κακήν κακώς τελικά,Πισαρό μεγάλο παλτό,Καλενς τίποτε ξεχωριστό.

Θα τα πούμε το καλοκαίρι όπου θα πρέπει να ανανεωθεί το ρόστερ και να έρθουν πιο ποιοτικοί παίκτες,δεν μπορεί το πρωτάθλημα αυτή η ομάδα και δεν το βλέπω πως θα μπορέσει να το πάρει με τόσα προβλήματα.

*Ακολουθεί Ατρόμητος εκτός έδρας,ξέρετε πόσο μας μισεί ο Σπανός.:joy:

1 Like

Χάλια μαύρα σήμερα και παίκτες και προπονητης…Προηγείσαι στο ημίχρονο και αντί να μπεις με αέρα τους επιτρέπεις να σε κλείσουν έτσι;;;; Επίσης έχω ξεχάσει ποτέ ήταν η τελευταία φορά που τερματοφύλακας της ΑΕΚ έπιασε πέναλτι…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΤΑ/ΣΙΝΤΙΜΠΕ ως αριστερά Μπακ!!!
Πιζάρο παίκτης δεν υπάρχει. Φαν Βεερτ και να υπήρχε με τη διαχείριση που έχει γίνει έχει κάνει εντελώς…
Πέναλτι δεν έδωσε…Στο πέναλτι του Πόνσε κανονικά δίνεις επανάληψη…
Αλλά η ΑΕΚ σπρώχνεται φουλ…

1 Like

Εγω αισιοδοξω για το πρωταθημα, αρκει αυτος ο ερμος ο Γκαρσια να σταματησει να τραυματιζεται. Ακουγεται λιγο σαν θαυμα αυτο, αλλα εχω μια μικρη ελπιδα.

3 Likes

Ελπίδες έχουμε επειδή οι άλλοι είναι ψιλοχαλια,ψιλοασταθεις…Α, και επειδή φυσικά μας πάει τρένο η διαιτησία…

1 Like

Με τον Γκαρσία μάλλον θα βάζαμε δεύτερο γκολ,αλλά τι να κάνουμε που φέτος έχει γυάλινα πόδια.

3 Likes

Ρεαλιστικα μιλωντας, η ΑΕΚ εχει καλους παιχτες. Το μονο ντερμπι που υστερησε απο τον αντιπαλο της εδω κ πολυ καιρο, κ αυτο στα σημεια, ηταν με τον Παναθηναικο την Κυριακη.
Με δεδομενο οτι θα χει πιο ελαφρυ προγραμμα απο τους αλλους κ με την ελπιδα οτι θα ναι υγιεις δυο τρεις παιχτες κλειδια, βασικα οι Γκαρσια, Πινεδα κ ενας εκ των Σιμανσκι κ Γιονσον, τοτε μας δινω πολυ σοβαρες ελπιδες

4 Likes

Ο Αλμευδα δεν μου αρεσει φετος,εχει ελαφρυντικα λογω των πολλων τραυματισμων,αλλα επιμενει σε πραγματα που δεν του βγαινουν,σε τετοιο ματς προκρισης δεν υπαρχει λογος να εχεις κατω απο τα γκολποστ τον Αθανασιαδη,που εχει κανει πολλες γκελες και εχει κρεμασει την ομαδα με τις εξοδους,θα επρεπε να καθαριζει τον παγκο,οχι οτι ο Στανκοβιτς δεν εχει κανει και αυτος μπαμιες αλλα ειναι ενα κλικ καλυτερος σαν γενικη εικονα.

Δεν εχουμε παρει απολυτως τιποτε απο τις μεταγραφες,τον σιντιμπε θα τον θυμομαστε για την γκολαρα κοντρα στην μπραιτον και αυτο,σαν παικτης δεν ειναι καθολου καλος αμυντικα και στο σημερινο ματς ηταν υποψηφιος για κοκκινη καρτα.

Η ΑΕΚ φετος ειναι μια μετρια ομαδα σε ολες τις γραμμες,που εξαρταται απο την καλη η κακη μερα που θα βρεθουν ορισμενοι παικτες αξιας οπως ο Γκαρσια,ο Γκατσινοβιτς,ο Τσουμπερ,ο Πινεδα,αν αυτοι δεν τραβανε,δεν μπορουν συνολικα.

4 Likes

X ημίχρονο, διπλό τελικό βλέπω :stuck_out_tongue:

Ειναι αληθεια οτι φαινεται αρκετα εμμονικος ο Αλμειδα. Επιμενει σε επιλογες που δεν βγαινουν. Μου φαινεται σαν τυπος που ειναι εγωιστης και δεν αρεσει να νιωθει οτι του διορθωνουν πραματα. Εχει και αυτος τα αρνητικα του. Ας κανει η διοικηση αυτα που πρεπει και δεν τον φοβαμαι

2 Likes