Ο Αλμευδα,οσο ειχε 3 διοργανωσεις,με την ευρωπη δηλαδη,επελεξε να δωσει ολο το βαρος εκει,εκανε δηλαδη μεγαλης εκτασης ροτεισον,μηπως και κανει καποια υπερβαση,παρει καμια προκριση,δεν του βγηκε αυτο,εχανε βαθμους στο πρωταθλημα με πανσσεραικους και παναιτωλικους βαζοντας 7 αλλαγες ας πουμε,οταν στραβωνε το παιχνιδι,πετουσε μεσα τους βασικους που υποτιθεται πως ξεκουραζε,οποτε εκανε μια τρυπα στο νερο.
Την προκριση την εχασε στο 0-0 κυριως και στο οτι δεν ειχε χτες τον Γκαρσια,να βαλει το 0-2 να καθαρισει το ματς.Οτι εβαλε τον φαν φεερτ ηταν μια κινηση απελπησιας θα ελεγα διοτι ο ιδιος εχει παραγκωνισει τον παικτη,ενω ο Πονσε ας πουμε που εχασε κοντρολ για γκολ και πεναλτυ αξιζει περισσοτερες ευκαιριες.
Οταν ηρθε ο Πονσε,οι κιτρινοι αρδ πανηγυριζαν για την επιθετικη γραμμη της ομαδας,ειχα αρκετες επιφυλλαξεις ομως γιατι ποτε οι παικτες που επιστρεφουν πισω δεν ειναι ιδιοι οπως στην πρωτη θητεια τους.
συμφωνώ κι εγώ σε αυτό. έλλειψη γνώσης διαχείρισης. έπαιξε, πόνταρε και έχασε.
υπάρχει και η ανισορροπία στο ρόστερ και όσο και αν δεν το λέει, το ξέρει.
μαθαίνει και αυτός στην ΑΕΚ. δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας του Αλμέιδα, και προσωπικά μπορώ να ζήσω με αυτό
ξαναβλέπω τα πέναλτι… τραγικός Αθανασιάδης που έπεφτε πριν εκτελέσει ο παίκτης… όπως επίσης ο Πόνσε που φαίνεται από νωρίς από τη στάση του σώματος σε ποια πλευρά θα ρίξει. αλλά αδιανόητη αντίδραση από Αθανασιάδη σε κάθε πέναλτι… λες και δεν κάνουν ούτε προπονήσεις είναι…
φοβισμένο δεν το βλέπω. αλλά νομίζω πως εδώ κάνει λάθος ο Αλμέιδα με κίνδυνο να τον κάψει. δεν του δείχνει εμπιστοσύνη ενώ επιμένει στον κακό Σιντιμπέ. θα θελα να πάρει χρόνο ο Πήλιο, να τον κρίνουμε συνολικά. μιας και σίγουρα ο Ρότα από αριστερά χάνεται και ο Σιντιμπέ δε μπορεί γενικά…
θεωρώ πως δεν πρέπει να τον “διώξουμε με τις κλωτσιές” τον Αλμέιδα. ούτε και να τον βλέπουμε βασιλιά φυσικά. αλλά να τον στηρίξουμε γιατί επιτέλους υπάρχει υγεία στην ομάδα. τα αποτελέσματα μπορεί να μην έρχονται πάντα, αλλά να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα. που ήσουν πριν 2 χρόνια και που είσαι τώρα.
για τον Πόνσε ρε παιδιά πολύς κόσμος χάρηκε, και είναι φυσικό. είχε αφήσει στίγμα στην πρώτη του παρουσία. δε βγήκε τώρα. αλλά πολλοί και δικαιωματικά τον περιμέναμε με προσδοκίες. ποιος απο μας δε θα τον αγόραζε χθες με τα δεδομένα του καλοκαιριού;
Εγω ειλικρινα δεν θα τον αγοραζα με τα λεφτα που λενε. Ειναι παρα πολλα. Απλα δεν πιστευω επ ουδενι οτι τα χουν δωσει.
Εξαλλου τα αρδ μας ειναι κ ηλιθιοι. Τις προαλλες καναν ενα αρθρο με τις πιο ακριβες μεταγραφες της ΑΕΚ κ ειχαν φτασει σε αυτες που ειχαν κοστισει 3 εκ και ακομα δεν τον ειχαν αναφερει, ενω μας λεγαν οτι η ΑΕΚ εδωσε σχεδον 4 στην ομαδα του.
Εκτος αν κ το 1-2 ειναι σχεδον 4
ναι δε θυμόμουν το ποσό που είπαν πως δόθηκε και όντως με τόσα λεφτά ούτε εγώ. αλλά το point είναι ότι πολλοί που κράζουν τον Πόνσε, ψάρωσαν με τη μεταγραφή του. κι εγώ χάρηκα πολύ δλδ. έχει πολλά δίκια ο Αρναούτογλου πάντως. η ΑΕΚ τον διάλεξε, ξέροντας αν ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στην ομάδα. πολύ πιθανό να τον επέβαλε και ο Μελισσανίδης στον Αλμέιδα
Μάλλον η χειρότερη μπασκετική χρονιά ΑΕΚ που θυμάμαι (εξαιρώ την Α2 και τις τριγύρω χρονιές). Συγκριτικά με το ρόστερ και τις προσδοκίες είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε, κάθε ματς είναι ντέρμπυ και κάθε ματς ήττα. Δεν έχω ξαναδει τόσο underachieving και loser την ομάδα ποτέ, όλη η κατηγορία έχει φανεί τουλάχιστον ισάξια με εμάς, το 6-9 είναι σίγουρα ενδεικτικό (το λιγότερο).
Οπως τα λες. Φοβερο ενας τοσο εμπειρος προπονητης, με τοσο decent υλικο, να παρουσιαζει τετοιο συνοθυλευμα. Δεν ξερω τι φταιει, αλλα καθε αγωνας ειναι μπασκετικη καταθλιψη.
Η αμυνα ειναι απο τις χειροτερες που θυμαμαι. Καθε μετριος κ ανω σουτερ κανει παρτυ μαζι μας. Ειμαι σιγουρος οτι αν υπαρχει το στατιστικο, καθε αντιπαλος μας θα ξεπερναει κατα πολυ τους μεσους του ορους σε ποσοστο ευστοχιας τριποντων οταν παιζει εναντιων μας.
Οι δε Τιλμαν κ Χολ αμυντικα ειναι πραγματικα σαν να μην υπαρχουν.
Μετα που να πας; Επιθεση; Ενα χαοτικο τουμπουρλουκι με ποσοστα τριποντων που μετα βιας ξεπερνανε το 20% ακομα κ αν ειναι ελευθεροι, που συνηθως ειναι.
Ο Πλαθα δειχνει ανικανος να αλλαξει την κατασταση, ενω κ το κοουτσαρισμα αφηνει πολλα ερωτηματικα. Με την μπαλα να καιει ξεκινωντας την τεταρτη περιοδο, αφηνει μεσα 5μιση 6 λεπτα τον ανυπαρκτο Χατζηδακη κ ξεχναει πληρως τον καλυτερο παιχτη του πρωτου ημιχρονου τον Μοργκαν.
Ολα αυτα σε ενα παιχνιδι που ο Αρης επαιζε σχεδον χωρις ασσο κ που απο τα πρωτα δεκα δεκαπεντε λεπτα ειχε δυο απο τους εναπομειναντες γκαρντ του με τρια φαουλ.
Μιλαμε για μοναδικη αποτυχια.
Κριμα αλλα αυτη η ομαδα θα πεταχτει στο καλαθι των αχρηστων. Μολις γυρισει κ ο Κουζμινσκας κ δεσουν οι Αγραβανης, Ναιτ κ Μοργκαν, ισως παιζει καλα, αλλα δυστυχωςφοβαμαι οτι θα ειναι για τα πλεη αουτ