Διασυρμος απο τον Κολοσσο στο μπασκετ,η ομαδα ειναι αρρωστη και χρειαζεται αμεσα αλλαγες,τι να κλασει ο Ζουρος.
Ο Αγγελοπουλος κ το τημ που χει εκει, Χηνας κτλ, ειναι ο ορισμος του ανεπιδεκτου μαθησεως.
Ειναι πραγματικα ντροπη αυτο το χαλι που παρουσιαζουν κ η διαχειριση που κανουν εδω κ χρονια. Τι να πρωτοπιασεις. Τα ατελειωτα μπαν, το καθε περυσι κ καλυτερα, τις ατελειωτες αλλαγες παιχτων, προπονητων. Το οτι πηγε κ πηρε ενα γηπεδο που δεν γουσταρει κανεις να πηγαινει εκει.
Θλιβερη κατασταση.
Η φετινη ομαδα ειναι προφανες οτι δεν εχει πατο. Ειναι απιστευτα κακοφτιαγμενη με φοβερες αδυναμιες. Καθε αντιπαλος γινεται ντρημ τημ εναντιων μας. Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν καταληξει ακομα κ α2.
Ακομα κ σαν χαρακτηρες οι παιχτες που εχει δεν με πειθουν καθολου οτι εχουν κατι μεσα τους που θα φερει αλλαγη. Πολυ σοφτ συνολο. Πολλες αποτυχημενες πριμαντονες. Απολυτο χαλι
To this faded prima donna που λένε και οι Metallica.
Ο Πονσε βρηκε φορμα του? Με χαλασε που δεχτηκαμε 2 φτηνα γκολ,αλλα οκευ υπηρχαν αρκετες απουσιες στην αμυνα και πισω.
Το δευτερο ειναι κοτσανα του Φερναντες που ταν σε θεση μπακ κ φυγε μπροστα. Δεν πειραζει, η ομαδα ειναι τουμπανη ατ δε μομεντ
Κάτσε να μαντέψω. Θα σβήνει ένα ένα τα μπαν για να μπορεί να κάνει μεταγραφές, θα αλλάξει ολη την ομάδα το καλοκαίρι και θα την ξαναλλάξει μέσα στη χρονιά
Νομίζω τα μπαν έχουν σβηστεί από το φθινόπωρο. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος.
Ισχυει. Αυτο σημαινει πρακτικά οτι επαναρυθμίστηκαν.
Δεν ξεχρέωσε προφανώς.
Ρεζιλι παντως αυτο το σκηνικο. Φανταζομαι τι θα λενε για την ομαδα εξω, παραγοντες, παιχτες, μανατζερ κτλ.
Γκαρσια βαρυς, Γκατσινοβιτς παλι τα δικα του ο,τι να ναι.
Στο πρωτο δεκαλεπτο ημουνα οριακα να το κλεισω να παιξω κανα μανατζερ. Ευτυχως ισορροπησαμε
Σουπα το ματς μεχρι τωρα …
Συμφωνω με @Red_Viper , και επισης να πω οτι ο Ελιασον ΠΟΛΥ αργος σημερα.
2-3 φορες που ειχε την ευκαιρια να βγει μπροστα κοιμοταν.
χαχα με βουλωσε
Λακαμα Καλενς με τα ηλιθια διωξιματα σου.
Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο, αλλά μπορούσαμε να το κρατήσαμε το 0-1, τσάμπα γκολ ήταν. Συνεχίζουμε, μόνο νίκες μέχρι τα πλέη οφφ από εδώ και πέρα.
Καθολου καλα δεν παιξαμε, αλλα γενικα δεν μπορει να μας νικησει κανεις σε ντερμπι ευκολα. Απο δω και περα πρεπει να γινει σερι
Ο Καλενς δε με ενόχλησε - αντίθετα πιστεύω ότι είχε καλές στιγμές. Οπως και οι περισσότεροι δλδ παίξαν καλά με κάποιες πολύ χαζές στιγμές τύπου Γιονσον που από τη μια κάνει σεντραρα κ από την άλλη χοντρολαθη.
Το ότι τρώμε το 90% των γκολ από στημένα με τρελαίνει όμως.
Δες στη φάση του γκολ πως ο Βιντα(που ήταν γενικά πολύ καλός) κάθεται κ κοιτάει τον παίκτη του να σκοράρει.
Ρε γμτ Αραουχο πολύ χαμηλά - νταξ να μου πεις 5 λεπτά μπήκε.
O Aραουχο παιζει να χει τελειωσει για φετος. Θυμαμαι οτι πριν 2-3 εβδομαδες ο Αρναουτογλου ειχε πει οτι ισως να μην ξαναεπαιζε φετος. Δεν ξερω τελικα τι παιζει, αλλα εχει σοβαρο προβλημα ππου χρειαζεται εγχειρηση.
Στον Καλενς δεν μου αρεσει το οτι ειναι ο τυπος παλιου αμυντικου που οπως και να ειναι η φαση, ακομα και λιγο ευκολη, την διωχνει οπως να ναι. Καλος ηταν, απλα το γκολη ηρθε απο ηλιθιο φαουλ που εγινε απο τσαφ του.