Αεκαρα

Παίζει επίσης να ήταν οι πιο άκυρες αλλαγές που έχει κάνει ο Αλμειδα.
3 επιθετικοί, ανέτοιμοι παίκτες (Λιουμπι), Ζινι ?, γενικά αλχημειες .

Ναι και μενα δεν μου αρεσανε. Ειδικα του Ζινι οτι να ναι. Καλυτερα να εβαζε εκει δεξια τον Σιντιμπε μαζι με τον Πινεδα. Ενταξει ειχε και πολλες απουσιες παλι. Φερναντες, Αμραμπατ, Σιμανσκι, Μουκουντι.

Για πείτε, είναι χέρι;

Όπως διευκρινίζει το IFAB, δεν μπορεί κάθε επαφή της μπάλας με το χέρι να θεωρείται παράβαση και καλεί τους διαιτητές να χρησιμοποιούν την κρίση τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το αν η θέση του χεριού μεγαλώνει “αφύσικα” το σώμα του ποδοσφαιριστή.

Έτσι, παράβαση πλέον θα πρέπει να θεωρείται όταν ένας ποδοσφαιριστής:

-εσκεμμένα βρίσκει την μπάλα με το χέρι, π.χ. μετακινώντας το προς την κατεύθυνση της μπάλας
-βρίσκει την μπάλα με το χέρι όταν αυτό μεγαλώνει αφύσικα το σώμα. Ένας παίκτης θεωρείται ότι μεγαλώνει αφύσικα το σώμα του, όταν η θέση του -χεριού δεν είναι συνέπεια ή δεν δικαιολογείται από την κίνηση του σώματος. Έχοντας το χέρι του σε μία τέτοια θέση, ο παίκτης παίρνει το ρίσκο να χτυπήσει η μπάλα στο χέρι του και να τιμωρηθεί.

Και αργησε να κανει αλλαγες,πηγε να κρατησει το 0-1 και το πληρωσε στο τελος as usual.Ο μπρινιολι που αναμενεται να ερθει,θυμαστε αν ειναι καλος στις εξοδους,διοτι ο Στανκοβιτς αυτο που εκανε χτες,ηταν το συνηθες βγαινω-δεν βγαινω,αν εβγαινε θα ειχε και ενα ελαφρυντικο οτι πηγε να καθαρισει την φαση,με αυτο δεν εκανε τιποτε,αλλα φταινε και οι αμυντικοι που κοιμηθηκαν στην εκτελεση του φαουλ.

Το 1-1 μας κραταει μεσα στην διεκδικηση,το ποιος θα τερματισει πρωτος στην κανονικη διαρκεια με 2-3 ποντους διαφορα δεν εχει τοσο σημασια.

Καποιοι παικτες μας ειναι νεκροι,ο γκατσινοβιτς δεν ειναι απλα ντεφορμε ειναι χειροτερος απο ντεφορμε,κακως ξεκινησε με ροτα,ο βιντα σε καθε μαρκαρισμα φλερταρε με την κοκκινη.Ο Πινεδα τι αλλο να κανει μεσα στο παιχνιδι,ο αραουχο οκευ ανετοιμος σαφως.

Δεν μπορεις να πιεσεις ψηλα εσυ,οποτε ψαχνεις με βαθιες μπαλιες το σπριντ του γκαρσια,οπως ειδαμε να πετυχαινει στο 0-1.

Ρε σεις, επειδή δεν παρακολουθώ συστηματικά μπάσκετ. Τι παίζει με την Τσαρούχα τη διαιτητή;

Τσαρούχα πουτάνα δεν φωνάζουν;

Όλο το γήπεδο εν τω μεταξύ.

Υπαρχει χρονια τωρα δυσαρεσκια της ΑΕΚ με την Τσαρουχα. Πολυ εντονη. Ανακοινωσεις απο την ομαδα, εμετοι απο τους οπαδους οπως σημερα κτλ. Η αληθεια ειναι οτι οσο την θυμαμαι δεν μας παει μια.
Ε αποψε εχουμε αλλο ενα απο αυτα τα επεισοδια

Για το φαουλ στον Τομας, πιστευω οτι απλα δεν το δε ο διαιτητης. Το δινε ευκολα αν το βλεπε μιας κ με αυτο στρωνει την μπαλα μπροστα του. Κλαην

Είναι του ολυμπιακού σύμφωνα με λόκο ιδιοκτήτη μεγάλης καε.

Είναι κακή διαιτητής.

Γαύρος είναι, δεν το κρύβει.

Ναι κολλητέ.

Δεν είμαι κολλητός.

:frowning:

1 Like

Μην μου στεναχωριέσαι :slightly_frowning_face:
Κάνε παρέα με τον κολλητό σου το τρολ.

Ο ιδιοκτήτης μεγάλης ΚΑΕ είναι αυτός εδώ που καπνίζει Pall Mall ? :point_down:

Δεν είναι χειρότερη απο άλλους διαιτητες απλα τα ακουει παραπάνω λόγω φύλου.

Δεν ειναι ουτε γαυρος. Manowaρου ειναι!

tsa

3 Likes

Η συστηματικη εμμονικη στοχοποιηση της Τσαρουχα και της Παντερ στην Ευρωπη σορυ, αλλα δεν μπορει κανεις να με πεισει οτι δεν εχει και σεξιστικα κινητρα απο πισω.

4 Likes

περισσότερο για αυτό το ρώτησα. έχω ακούσει ότι κάνει αναφορές και ο dpg για αυτή, και συνέχεια από την ΑΕΚ. αλλά επειδή δεν παρακολουθώ, δεν ξέρω αν γίνονται όντως “σφαγές” ας πούμε και είναι διαιτητικό. είναι περίεργο να την στοχοποιούν 2-3 ομάδες για διαιτητικούς λόγους, γιατί αν στοχοποιείται από παντού, ποιον ευνοεί τελικά;

όπως πολύ σωστά διάβασα σε ένα τουίτ…
Η (κάθε) Τσαρούχα δεν βρίζεται όπως οι διαιτητές, αλλά όπως οι μάνες των διαιτητών

2 Likes