Αεκαρα

Η αληθεια ειναι οτι και ο γαυρος τα χρονια της Παραγκας δεν διαμαρτυροταν γιατι δεν ειχε ΜΜΕ και ειχε επιλεξει να ειναι μετριοπαθης, να τους πουμε και μπραβο για το ηθος τους.

Ρε μλκς, βαριεμαι αφορητα την κουβεντα για την διαιτησια, αλλα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω, λιγο ελεος. Λιγο, εστω.

1 Like

Καλά μη μας υποτιμάς έτσι τουλάχιστον όσους είμαστε εδώ και γράφουμε. Δε μας έχει κάνει κανείς τίποτα. Έχουμε μυαλό και σκεφτόμαστε και μάτια και βλέπουμε. Ειδικά τους Παναθηναϊκους που αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να του κατηγορήσεις είναι για προεδρολατρεία.

Κανεις οπαδός του ΠΑΟ δε διαμαρτυρήθηκε για τη Λαμία.

Τεσπά, δεν έχει νόημα. Θα επανέλθω στην επόμενη φάση που όλα θα είναι σωστά ειδικά για την ΑΕΚ ενώ όταν συμβαίνει σε άλλες ομάδες είναι λάθος.

1 Like

Γιατί το ψάχνετε ακόμα; Αν η ΑΕΚ πάρει κούπα, θα είναι επειδή σπρώχτηκε. Αν η ΑΕΚ δεν πάρει κούπα, θα είναι επειδή δεν έχει αρκετά καλή ομάδα τελικά. Εκεί δεν έχουμε καταλήξει κανά χρόνο τώρα; Όχι;

2 Likes

Δικαίωση 25 χρόνια μετά, θενκς! :smiley:

3 Likes

Πέναλτυ υπέρ ΑΕΚ στη Λαμία,ποντάρω από τώρα,γίνομαι πλούσιος σε μια νύχτα.:rofl::rofl::rofl: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!

Κοστος: 0 βαθμοι, θα μπορουσε να σας κοστισει το πρωταθλημα.

Τι σχεση εχει ρε Παντελη το κοστος; Αυτο ειναι υποτιμηση. Η ΑΕΚ καταφερε κ εβαλε κ αλλο γκολ. Αυτο δεν σβηνει την αποφαση σφαγειο χωρις προηγουμενο. Για το κοστος στην Κηφισια δεν μου πες ομως.

Παιδες για μενα εσεις υποτιματε τον εαυτο σας ερχομενοι εδω για να αναφερετε την διαιτησια. Τι περιμενετε δηλαδη; Να μην απανταει κανεις; Προσωπικα θα προσπαθησω να μην ξαναδωσω σημασια

1 Like

Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του απαντάω με το “είστε πρόβατα, πιστεύετε ό,τι σας λέει ο πρόεδρός σας” δεν ξέρω τι να σου πω. Έχουμε κι εμείς τέτοια επιχειρήματα, δεν είναι συζήτηση αυτή όμως.

1 Like

Όχι, εγώ αυτό που γίνεται περιμένω.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ έχουμε τα έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές. Ακατανόητη απόφαση την οποία κατάλαβε μόνο ο διαιτητής. Η ΑΕΚ αδικήθηκε, αλλά τελικά αυτό της κόστισε μηδέν (αριθμητικά: 0) βαθμούς.

1 Like

Παιδες εχω δει την ειρωνια σας κ στο δικο σας τοπικ, απλα δεν υπαρχει λογος να ρθω εκει πχ να γραψω κατι. Το να ρχεσαι και να μου λες σποντες περι διαιτησιας, συγνωμη θα με κανει να απαντησω κ αναλογως μιας κ δεν συμφωνω μαζι σας. Απο κει κ περα πραγματικα συγνωμη αν θιχτηκατε, αλλα δεν προκειται να συνεχισω την κουβεντα. Γενικα την θεωρω πολυ μικρονοη για τον χωρο κ θεωρω λαθος, μπορειτε να διαφωνειτε σε αυτο προφανως, που την επιδιωκετε οποτε την επιδιωκετε. Προτιμω να μιλαω για αλλα πραματα μαζι σας

2 Likes

Θα τα πούμε 2/3 αυτά :sunglasses:

1 Like

Ανυπομονω😛

1 Like

Είναι άλλο η ειρωνία ή αν θες ο σαρκασμός και άλλο η προσβολή. Αν ποτέ σου/σας είπαμε “καλά, οι άλλοι έχουν πιστέψει τα παραμύθια περί ομαδάρας που τους ταίζουν οι δημοσιογράφοι τους και ο πρόεδρός τους” να μας την πεις και με το δίκιο σου.

Κατά τα άλλα, ένα περίεργο πράγμα, κανείς δε θέλει να μιλάει για διαιτησία όταν είναι από πάνω. Κανείς δε μιλάει για μία φάση όταν αυτή τον ευνόησε, μόνο όταν αδικήθηκε κι ας είναι ακριβώς ίδια. Θυμάμαι και τους γαύρους, θυμάμαι και τους Παοκτσήδες πριν 3-4 χρόνια, θυμάμαι και εμάς το 2010. Όλοι το ίδιο “ρε παιδιά να μιλήσουμε για μπάλα”.

1 Like

Πω ρε μαν. Ανελεητος. Μια χαρα μιλησαμε για διαιτησια μιας κ αναφερθηκε, απλα τα αγνοησες.
Αντε Keep up the good work. Καληνυχτα σας

Επισης σου ζητησα συγνωμη. Ξεκολλα το λιγο

Δεν το ειπε κανεις αυτο ρε συ, κατσε.

Αλλο αυτο και αλλο να λεμε “δεν ευνοηθηκαμε, και απο πανω ειμαστε και γαματοι γιατι κοιτα, δεν μιλαμε για διαιτησια”. Η ΑΕΚ εχει τα κοζα, τι να κανουμε τωρα, αυτο δεν εγγυαται κανενα Πρωταθλημα (δεν μιλαμε για hardcore συστημα) ουτε λεει κανεις νοημων ανθρωπος οτι η ΑΕΚ δεν εχει την καλυτερη ομαδα consistenly τα τελευταια 2 χρονια. Το οτι εχεις την καλυτερη ομαδα δεν σημαινει οτι σου εγγυαται η σου χρωσταει κανεις το Πρωταθλημα βεβαια ετσι? Παρατηρηση κανουμε.

Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει τοσο η διαιτητικη ευνοια η αδικια, οσο το να βλεπω να υποτιμαται η νοημοσυνη μου. Παντα καποια ομαδα θα ειναι “απο πανω” στους θεσμους, σχεδον παντα οποιος παιρνει Πρωταθλημα ειναι εκ’των ισχυρων σε αυτον τον τομεα. Η ενταση ποικιλλει φυσικα, αλλα αυτο ειναι κανονας.

1 Like

Ήθελα να προβοκάρω λίγο :stuck_out_tongue:

Εγώ, νομίζω το έχω ξαναπει, δεν θεωρώ πως η πορεία της ΑΕΚ αποδεικνύει κάποια πλεκτάνη ή χοντρή εύνοια ως τώρα. Αν τα βάλουμε κάτω, θα δούμε πως έχει ξερωγω 4-5 σφυρίγματα υπέρ και 2-3 κατά (γιατί υπάρχουν και αυτά). Και δεν εννοώ για φάουλ στο κέντρο, αλλά για σημαντικά διαιτητικά λάθη. Τα λέω μπακαλίστικα, αλλά όντως αν θελήσουμε να το ξεψαχνίσουμε, νομίζω κάπου εκεί θα βγουν τα νούμερα που αναφέρω. Δεν είναι παράγκα αυτό ούτε σπρώξιμο, όχι σε βαθμό που αξίζει να κάτσουμε να ασχολιόμαστε κάτι μέρες σερί τώρα. Μπορεί να το βλέπω λάθος, μπορεί να φοράω γυαλιά και σε κάθε δεύτερο ματς να μας πηγαίνουν τρένο, το αφήνω και αυτό σαν ενδεχόμενο.

Και εννοείται πως κανείς δεν μου εγγυάται το πρωτάθλημα ούτε μου το χρωστάει.

Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί προ πολλού να μιλάω για διαιτησία (και πριν το περσινό μας πρωτάθλημα, δεν νομίζω να βρείτε πολλές αναφορές μου σχετικά με σφυρίγματα), ειδικά φέτος που έχουμε ίσως το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων πολλών ετών με 4 (αν ξυπνήσει ο γαύρος) ομάδες που θα πάνε μέχρι τέλους για τον τίτλο και την επαρχία να έχει κάνει ζημιά σε όλους.

1 Like

Παιδια το χετε παρακανει λιγο με την υποτιμηση της νοημοσυνης και το πετατε πολυ ευκολα. Δηλαδη καποιος ειναι υποχρεωμενος να ασχολειται με την διαιτησια η να συμφωνει μαζι σας επειδη ερχεστε και του το λετε? Και αν δηλαδη αυτο δεν συμβαινει, σημαινει οτι γενικα και αοριστα υποτιμαει πχ την νοημοσυνη σας?

Έτσι είναι, απλώς όταν το Πρωτάθλημα κρίνεται στους 3 και στους 4 βαθμούς, το παραμικρό έχει σημασία, γι’ αυτό και η γκρίνια. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.

2 Likes

Παντως οριακα ειμαι να βαλω τον υμνο σας το αλλο Σαββατο στο μαγαζι μονο και μονο για κινηση καλης θελησεως :stuck_out_tongue:

3 Likes