ΗΜΑΡΤΟΝ
Γυάλινα πόδια,ευτυχώς Πόνσε είναι σε φόρμα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι το ιατρικο τιμ και οι φυσικοθεραπευτες ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου.
Ειχα και μια κουβεντα προσφατα με ατομο που δουλευε στην ΑΕΚ στο τμημα αυτο και μου ειπε τα χειροτερα. Το πως δλδ ολοι ειναι βαλτοι του Τιγρη, και δε κουνιεται κανενας ασχετα με το ποσο κακα εχουν αντιμετωπισει παρα πολλες περιπτωσεις τα τελευταια χρονια.
Δυστυχως ειμαστε πολυ πισω σε αυτο το κομματι και φαινεται - σε αντιθεση με ΟΣΦΠ / ΠΑΟΚ που εχουν επενδυσει πολυ σε αυτο κατα τα λεγαμενα του.
γενικά στη δομή της ομάδας είμαστε πολύ πίσω. από τεχνικά επιτελεία, ιατρικά, και φυσικά ακαδημίες
Αυτο θα επρεπε να ειναι το επομενο σταδιο αναβαθμισης. Εφοσον ο Αλμειδα σκοπευει να κατσει εδω για καποια χρονακια, καλο θα ηταν οταν τελειωσει η σεζον να κατσουν κατω να δουνε τι μπορουνε να κανουνε για να γινει καλυτερη δουλεια σε αυτους τους τομεις και να σταματησει να ειναι η στελεχωση και η νοοτροπια τυπου δημοσιου
πεθαίνω με το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ για αετούς και κοράκια
Γραφικα πρωτου Dragon Age😛
έπος
Είναι 100% σίγουρο ότι ο τελικός του Conference θα γίνει στην Opap Arena?
Ναι είναι κλεισμένο και έχει επιβεβαιωθεί.
Αγχώνεσαι για το γήπεδο;
Όχι αλλά διάβασα άρθρο στο Sportal.gr που λέει ότι στο ενδεχόμενο να πάει ελληνική ομάδα στον τελικό του Conference (Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ δηλαδή) υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.
Ειδικά στην ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση για την UEFA με το ενδεχόμενο να φτάσει στον τελικό η Ντιναμο Ζάγκρεμπ, εκεί είναι αρκετά πιθανό να γίνει αλλαγή έδρας και να πάει στην Πολωνία ο τελικός.
Το θεωρώ εξαιρετικά αμφίβολο να δούμε τελικό ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ και αν ναι, νομίζω τα χουλιγκάνια θα έκαναν μεγάλο κοκοκο μιας και είναι ευρωπαϊκό, σημαντικό ματς. Δεν τους παίρνει. Νομίζω.
Πιο πιθανό το βλέπω να γινόταν (ίσως) κάτι σε περίπτωση που έφτανε η Ντιναμό στον τελικό (αν και έχουν ταβάνι τους 8 imo).
ειδικά για τους εγχώριους χουλιγκάνους, θα πέσει γραμμή από προέδρους, διοικήσεις κλπ να μην ανοίξει ρουθούνι
Σοβαρά τώρα συζητάμε το ενδεχόμενο να πάνε και οι δύο τελικό;
Όχι
Αστειεύονται βλέπω οι καναπεδάτοι ευρωπουθενάδες.
Τώρα που κάποιοι γινήκανε και ΕΥΡΩΠΕΗ να πούμε, μόνο το καλαμπούρι μάς σώζει σε επίπεδο ψυχικής υγείας
Το ονομα Τσιλουλης ειναι αστειο.
Αντι-Αμραμπατ…
Θα πρέπει να βρούμε πολλούς “αντι-” για του χρόνου