Μονο αυτος μου φαινεται δυσκολος να αντικατασταθει. Για τους αλλους δυο που χω σιγουρους θεωρω οτι μπορουνε να βρουνε ευκολα ισαξιους η καλυτερους στην φαση στην οποια βρισκονται πλεον. Μιλαω για Αραουχο κ Σιντιμπε
Καλά ο Σιντιμπε πρέπει να πάρει πόδι,άχρηστος αμυντικά,μόνο το γκολ του μέσα στο Μπράιτον θα θυμομαστε που ήταν όντως άπιαστο.
Ο Πισαρο από τα πιο παλτά που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια.Ο Αθανασιάδης επίσης πρέπει να φύγει,έχει να γίνει ξεσκαρταρισμα το καλοκαίρι.
Φεύγει και ο Γκατσίνοβιτς μάλλον.
Καινουργιο? Η φημολογια πριν κανα μηνα δυο εχει διαψευστει γενικα. Αν οντως φυγει τοτε εκει θελει σιγουρα κατι δυνατο
Και εγω πιστευω (η θελω να) θα γινει γερο ξεσκαρταρισμα με προοπτικη μιας καλυτερης πορειας στην Ευρωπη. Πισαρο, Αθανασιαδης, Σιντιμπε οι πρωτοι προς εξοδο. Μη ξεχναμε οτι φετος ειχαμε και την αποκαλυψη του Πηλιου, οποτε ελπιζω και στους αλλους πιτσιρικαδες. Εχω ελπιδες για Μαχαιρα γμτ, αλλα και Ζινι / Ραντονια που ηδη υπολογιζονται για 2οι-3οι.
πάντως ο Τσιλούλης δε μου γεμίζει το μάτι, ούτε για 3η επιλογή. μου θυμίζει περίπτωση Αλμπάνη. αν ήταν σε μικρότερη ηλικία, όπως και ο Πήλιος θα το έβλεπα αλλιώς. και ειδικά για “αντί-Άμραμπατ”…
Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Αραούχο και Άμραμπατ νομίζω θα πρέπει να θεωρούνται εκτός. Πιθανώς και ο Πιζάρο. Θα χρειαστεί σημαντική αναβάθμιση μεσοεπιθετικά μιας και θα είμαστε μείον (και όχι όπως πέρσι) αλλά και θωράκιση μεσοαμυντικά για να μην την πάθουμε όπως στην αρχή τη σεζόν.
O Αλμπάνης ήταν πουλενάρα και θεωρώ πως αν ήταν σε μια πιο σταθερή ΑΕΚ και, κυρίως, αν δεν τον είχαν φάει οι τραυματισμοί, θα βλέπαμε ωραία πράγματα από αυτόν. Με το “αν” και το “θα” όμως δεν γίνεται κάτι.
λες να τον είχα κόψει τόσο λάθος; δεν αποκλείεται
Kαλος παιχτης ηταν ο Αλμπανης, αλλα τον φαγανε οι τραυματισμοι και η μαλλον σοφτ ιδιοσυγκρασια.
Εγω θα ηθελα ενα καλο δεξι μπακ, ενα καλο αριστερο, και απο εναν καλο παιχτη στις 3 μεσοεπιθετικες θεσεις. Αντι-Αμραμπατ, αντι Αραουχο και ισαξιο του Γκατσινοβιτς στα αριστερα. Γιατι οχι και καλυτερο
τερματοφύλακα όχι;;
κατά τα άλλα ακριβώς αυτούς θεωρώ κι εγώ πως χρειαζόμαστε
Δε ξερω τι παιζει στην αγορα, αλλα ρε ο Στανκο μαρεσει - οκ εχει κανει κατι χαζομαρες μεσα στη χρονια (το χειροτερο η κοκκινη) αλλα μου φαινονται οι απουσιες απο τις αλλες θεσεις πιο σημαντικες.
Μα δεν ειχαμε προβλημα μαζι του ποτέ.
Με τον Αθανασιάδη ομως…
Με Μπρινιολι και Στανκοβιτς ειμαι ΟΚ.
Καλα Αθανασιαδη δε τον αναφερω καν , καλυτερα με κανεναν απο τα τσικο.
Αλλα αν μιλαμε για Μπρινιολι για 2ο / κυπελο, τοτε μια χαρα.
Εχεις δικιο. Απλα ο Στανκοβιτς δεν ειναι κακος οταν ειναι υγιης κ φανταζομαι οτι το σεναριο Μπρινιολι εχει βαση. Τον οποιο Μπρινιολι δεν τον εχω παρακολουθησει ποτε. Θα προτιμουσα καποιον αλλο
Ο μπρινιολι με ειχε απογοητευσει με τις τελευταιες εμφανισεις του,ειδικα στα ευρωπαικα παιχνιδια εκανε αρκετες γκελες.Ωστοσο θεωρω οτι θα ειναι μια αναβαθμιση,ο Αθανασιαδης πρεπει να φυγει απλα,δεν κανει ο ανθρωπος,ασχετα αν πηραμε μαζι του το πρωταθλημα.
Προπερσι δεν ήταν έτσι.
Κάτι ακούστηκαν για προσωπικά προβλήματα.
Ας πάει αλλού, να παίζει κιόλας, και ας αναστηθεί το παλικάρι.
Ακουστηκαν διαφορα,οτι δεν επαιζε εξ’επιτηδες καλα για να εκβιασει συμβολαιο απο τον αλαφουζο,τραβηγμενα σεναρια βεβαια.
Για τον τσιλουλη…πολυς ο ντορος,κλαμα για τον βοκολο,κλαμα απο τους γαυρους,κλαμα απο τον Αρη Γατα.Ολες οι ομαδες εχουν δορυφορους,δεν ξυπνησαμε μια μερα και μαθαμε οτι η Λαμια ειναι της ΑΕΚ,η ο Πανσερραικος με την πλευρα του Παοκ.
Για την κατασταση τους και το πολυ ενδιαφερον ιστορικο τα λεει σημερα εξαιρετικα ο αντιπαθεστατος για μενα Βουλγαρης.
https://www.ertsports.gr/featured/ekleise-stin-aek-o-giannoylis/
Μακαρι, αλλα η ομαδα το διευψευσε
Και για Λιούμπισιτς είχε διαψεύσει…Μακάρι να τον πάρει πάντως…Πήλιος - Γιαννούλης…Μια χαρά !!!