To θέμα είναι ότι αν πουληθεί ο Μπλάνκο, και πάμε για Τζιμπούρ δίνοντας ενσαλίβα, ποιός θα μείνει στα χαφ? Δε μου αρέσει ο Ενσαλίβα, αλλά από το να μου βάζει καναν αμυντικό για χαφ, καλύτερα είναι.
Μονο που το σκεφτοναι ρε παιδια ειναι εγκλημα…
Δίνει Μπλάνκο, παίρνει Τζιμπούρ;
Η πρόταση της Ιτιχάντ για τον Αργεντινό, έχει βάλει σε σκέψεις την ΑΕΚ, η οποία έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη
Οι Σαουδάραβες προσφέρουν στους κιτρινόμαυρους 4,5 με 5 εκ ευρώ και αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη πληροφορία, το πιθανότερο είναι να συναινέσει η ΑΕΚ στην παραχώρηση του Αργεντινού. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά για να αρνηθεί η διοίκηση της Ένωσης και ήδη υπάρχει η σκέψη να ανοίξουν το δρόμο στον πρώτο τους σκόρερ να παίξει μπάλα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Μάλιστα, ο Γιώργος Δώνης δεν δείχνει και ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα του «Ίσμα» στο 4-3-3 και δεν παρέλειψε να το παραδεχτεί εμμέσως στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του φιλικού με την Κότμπους. Ο 39χρονος τεχνικός τόνισε ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ταιριάζουν στο 4-3-3, φωτογραφίζοντας τον Αργεντινό επιθετικό.
Παρόλα αυτά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ακόμα, αφού ακόμα στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον Μπλάνκο και βρίσκονται ακόμα σε στάδιο που εξετάζουν τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης.
:x :x
Μετα λετε καποιοι μην τα βαζετε με τον Ντεμη και τη διοικηση γιατι κανουν το σωστο…:-s Kαλα κρασια…και μην ξεχασετε να πουλησετε και το πουλμαν ετσι…
Παρολο που ο Blanco δεν ταιριαζει στο συστημα του Δωνη δεν ειναι για φουνταριστος δηλαδη και 8α ταιριαζε πιο πολυ ο Τζιμπουρ , δεν 8ελω να φυγει ο Μπλανκο για πολλους λογους
καλος ο blanco αλλα ρε παιδια η ΑΕΚ τον πηρε μου φαινεται με 1 εκατ. ευρω και μαλλον τα 5 εκατ. ειναι αρκετα καλα για τον blanco.εγω παντως δεν θελω να φυγει ο παπασταθοπουλος αν και αποτι διαβαζω μαλλον θα κλεισει η μεταγραφη την παρασκευη!!
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Ο διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων», αναφέρει και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Τελος σε ενα ακομα σηριαλ…:roll: (μετα απο εκεινο του μπλανκο που μας ειχαν σκασει μεχρι να τον αγορασουν)
Οχι αλλο καρβουνο!!!
Οχι αλλο κραξιμο!!![-X [-X
Το πηραμε το Μπασινα και με μαγκια μεσα απο τα χερια του γαυρου…ασχετα τι θα αποδειχθει…
Και δε νομιζω να φταιει η διοικηση που εγινε σηριαλ…ο αλλος απλα περιμενε μεχρι τελευταια στιγμη εξωτερικο…
Φιλικα παντα αλλα εισαι λιιιιιιιγο γκρινιαρης!
Τον πηρες τελευταια στιγμη μεσα απο τα χερια του Γαυρου ο οποιος απεσυρε το ενδιαφερον:lol:
Αυτό. ¶μα δε ζήταγε 3ετές ο Μπασινάς, θα έβλεπες για πότε θα είχε υπογράψει εκεί.
Άμα δεν είχε πέσει το κράξιμο σε ραδιόφωνα, ίντερνετ τότε θα είχε υπογράψει ο Μπασινάς.
Aνακοινώθηκε και ο Κυργιάκος.
επιτελους εκανε 2 θεωρητικα καλες μεταγραφες η ΑΕΚ!!!
Πάλι καλά που πήραμε Κυριάκο. Άρχισα να απελπίζομαι με τους παίχτες που έφυγαν. Και μην τολμήσει να πουλήσει τον Μπλάνκο ο Ντεμάκος ετοιμάζονται γιαούρτια. Είπαμε το ποδόσφαιρο είναι business, αλλά κάποια πραγματα έχουν όρια…
Και του Χουανφράν θεωρητικά καλή είναι.
Όπως και του Αρρουαπαπαρένα ήταν. Εγώ μόνο στον Κυριάκο έχω εμπιστοσύνη. Όλοι οι άλλοι πρέπει να την κερδίσουν.
+1
Πολυ σωστο αυτο που λες αλλα να τους αφησουμε να την κερδισουμε και να μην ειμαστε προκατειλημενοι πριν αρχισει η αγωνιστικη περιοδος…
Ειδικα για Μπασινα-Χουανφραν…Επειδη δε βγηκε ο Αρου δε φταιει σε τπτ ο Χουανφραν…
Φυσικά και όχι. Αλλά επειδή έχει ένα όνομα δε σημαίνει ότι είναι καλή μεταγραφή. Με μερικές καλες εμφανίσεις γίνεται.
Eπίσης η κακή χρονιά του Αρουαμπαρένα δεν μειώνει την αξία του και την φήμη που ο ίδιος έχτισε σε Μπόκα, Βιγιαρεάλ και Εθνική Αργεντινής.
Για εμενα, η μεταγραφη του Κυργιακου ειναι η καλυτερη κινηση της ΑΕΚ φετος και η κορυφαια μεταγραφη της Super League, οσον αφορα τους Ελληνες παικτες
Τωρα για τον Μπασινα θα δειξει αφου σημασια εχει κατα ποσο θα δεθει με την υπολοιπη ομαδα
Και οι 2 παικτες δικοι μας (του Παναθηναικου) ομως ε! Μην ξεχνιομαστε…
και ποιο ειναι το point του spoiler???:-k
Ουτε εγω καταλαβα το point του spoiler.
Κυργιακος = καλη μεταγραφη γιατι παντα σκυλιαζει μεσα στο παιχνιδι και τετοιου ειδους στοπερ
χρειαζονται.
Μπασινας = Ποτε δεν τον συμπαθησα,ισως γιατι νομιζω οτι το μονο που κανει στην αναπτυξη του
παιχνιδιου ειναι να την δινει στο πλαι και τιποτα παραπανω.Αν το ξαναθυμηθει εχει καλο σουτ και καλες
εκτελεσεις παντως.