Αεκαρα

ο κυργιακος και εγω πιστευω θα πιασει στην ΑΕΚ.οσο για τον μπασινα ειναι καλος και συμφωνω μαζι σου πρεπει να θυμηθει οτι εχει καλο σουτ και οργανωτικα πιστευω θα βοηθησει.

uefa με ομονοια ε??
πιστευω ευκολα ή δυσκολα θα περασουμε.η κληρωση χαρακτηριζεται σαν καλη απο μενα!!

Ναι, αλλά στην Ομόνοια παίζει ο Οκκάς.
Προσέχτε!

:lol: :lol: :lol:

Αναμικτα συναισθηματα για τις ραγδαιες μεταγραφικες εξελιξεις της ημερας. Δεν ξερω. Λιγο φιγουρατζηδικες μου φανηκαν οι μεταγραφες. Δεν διναμε 600.000 ευρω στον Λυμπε και δινουμε 850.000 στον Μπασινα. :-#

Γελάς?

Συν αλλα 2 γκολακια τη σεζόν 2004/05.

Προσέχτε σας λέω!

Ολα τα θυμαμαι, μην ανησυχεις! :wink:

Τι να πω, ο μπαιχτης αυτος ειναι κατεστραμμενος. Η μεγαλυτερη φουσκα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

μονο που ο οκκας εχει πεθανει ποδοσφαιρικα και δεν το εχει παρει ακομα χαμπαρι!!!υπερεκτιμηθηκε αρκετα οταν ηρθε στην ελλαδα!!

ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Και Νίκη Βόλου για να μην ξεχνιόμαστε! :smiley:

Το πολυ σοβαρο και ουσιωδες point του spoiler μου ειναι…

ο χαβαλες!!!:stuck_out_tongue: :wink: :slight_smile:

ο κυριακος ειναι η καλυτερη μετεγγραφη τα τελευταια χρονια στην αεκ…και ο μπασινας για σας καλος ειναι …

εσυ ομως τι ομαδα εισαι και λες για μας καλος ειναι…μιλας λες και η ΑΕΚ ειναι καμια μικρομεσαια ομαδα!!!

πρωτον ειμαι ΠΑΟ
και δευτερον αραξε , πλακα κανω !

Γιατί? Δεν είναι?

Εσύ τι ομάδα είπαμε πως είσαι;

Ολυμπιακός, αλλά δεν μου απαντάς.

Όχι, τεσσαροεισπράκτορα μου. Δεν είναι. Ευχαριστημένος;

Ευχαριστημένος εξαροεισπράκτορα μου. Χαίρομαι που αναγνωρίζετε και οι ίδιοι ότι η ΑΕΚ είναι μια μεσαία ομάδα.

Mεσαια οχι,τριτοδευτερη πες καλυτερα:p

H AEK τα τελευταία 15 χρόνια είναι ένα σκαλί κάτω από Ολυμπιακό, ΠΑΟ και γι αυτό φταίνε οι διοικήσεις της. Δεν είναι δυνατόν 5 χρόνια τώρα να φτιάχνει ομάδα με ελεύθερους πρώην παίκτες των άλλων 2 συν κάποιους μέτριους ξένους.

Άλλη καραμέλα. Δηλαδή ο Ριβάλντο ή ο Λυμπερόπουλος είναι παίκτες που όταν εφυγαν από τις ομάδες τους περισσεύαν; Ή μήπως οι Κυργιάκος και Μπασινάς είναι τέτοιοι. Να υπενθιμήσω μόνο ότι ο Κυργιάκος από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρξε μία μεταγραφική περίοδος που να μην έπαιξε για Ολυμπιακό ενώ ο Μπασινάς ήταν ένα βήμα από Ολυμπιακό πριν κλείσει στην ΑΕΚ. Εντάξει τώρα που έκλεισαν στην ΑΕΚ το παιρνάμε στα ψιλά. Τώρα για το αν είναι κάτω από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια να πω μόνο πως σε αυτή την περίοδο έχει τερματίσει εφτά φορές από πάνω του. Δεν το λες και ακριβώς ένα σκαλοπάτι από πάνω. Μάλλον τα ίδια. Τώρα για τον Ολυμπιακό εντάξει μην τα ξαναλέμε. Ακόμα και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί σιγά-σιγά αρχίζουν να ξυπνάνε και να ξενερώνουν…