Αεκαρα

Σβήστε το…

ρε manson παντως ενα πραγμα πιστευω θα συμφωνεις. η τωρινη διοικηση της αεκ, δεν καταφερε να πετυχει οσα μπορουσε και ηθελε, και εχει πιασει ταβανι αυτη τη στιγμη οπως και να 'χει. για να παρει μπασινα/κυργιακο επρεπε να πουλησει το παπασταθοπουλο (που ως γνωστον αν αλλαζε διοικηση η αεκ θα μπορουσε να φυγει με 1,5 εκ ευρω αντι 4!!) και αν θελει να εχει και λιγο ακομα χρημα στα ταμεια της θα πουλησει και το μπλανκο. δυστυχως τωρα δεν εχει απο αλλου εσοδα. ο κοσμοςσας κατα το μεσο ορο εχει κουραστει απ’αυτο. οσο θα δεν θα εχει καποιο μεγαλο επιχειριματια θα ιδρωνει να προσπαθησει.
κατα τα αλλα, λογω δωνη νομιζω θα ειστε πιο καλοι απο περσι συνολικα.

Γουστάρω πάντως που άτομα που δεν μπαίνουν στα αθλητικά ούτε για να γράψουν για την ομάδα τους, μπαίνουν στο θέμα της ΑΕΚ μόνο και μόνο για να πουν την γραφικότητά τους και μάλιστα όχι μία αλλά έξι φορές.

Ελληνες φιλα8λοι “οπαδοι για την ακριβεια” τωρα 8α τους μα8ουμε …
Πως γινεται οταν μιλαω με φιλους ΑΕΚτζιδες για την ΑΕΚ να πεταγοντε παντα οι Ολυμπιακοι να σχολιαζουν και να κοροιδευουν ενω εμεις ποτε δεν εχουμε πεταχτει να πουμε κουβεντα οτα μιλανε για οτιδηποτε για την ομαδα τους :-k

Γιατί είναι η Ρεάλ της Ελλάδας. Παιδιά, τι να κάνουμε, είναι καλύτεροι. :lol:

γιατι τους τσουζει ακομα η τεσσαρα!!!επισης στον φιλο πιο πανω που ειπε για την εξαρα να σου θυμισω οτι η αεκ εκεινη την χρονια ηταν χωμα ενω οι παιχτες του ολιμπιακου και οι οπαδοι κυριως λεγανε φετος οτι παμε να γαμησουμε το “αεκακι” στο ΟΑΚΑ επηρεασμενοι προφανως απο την ανελπιστα καλη πορεια στο champions league(κερδισανε ολοκληρη lazio στο “αεκακι” θα καλλησει η ομαδα??)!!!επισης τσουξανε πολυ τα 4 σηκωμενα δαχτυλα του ριβαλντο!

Ε ναι μωρέ. Και μια φορά στους 4 του CL και κανά 2 φορές στους 8…ε και 3-4 ευρωπαϊκές πορείες παραπάνω.
Αλλά ξέχασα ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει, εκτός 1-2 εξαιρέσεων, τα ευρωπαϊκά ματς λίιιιγο πιο σοβαρά από το Αιγάλεω όταν είχε βγει ευρώπη.

ναι δεν κοιμομαστε τα βραδια… βλεπουμε το ριβαλντο στον υπνο μας… :lol:

Για Ελλάδα μιλάμε. Ευρωπαϊκά είσαι ανώτερος και από ΑΕΚ και από Ολυμπιακό. Διάρκεια δεν έχεις βέβαια, καλές, μεμονωμένες χρονιές έχεις και στην Ευρώπη, γι’αυτό και δεν είσαι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, απλά πυροτέχνημα. Το σίγουρο όμως είναι πως έχεις μερικές περισσότερες καλύτερες παρουσίες από τους άλλους δύο. Στην Ελλάδα όμως είσαι μονίμως κάτω από τον Ολυμπιακό (το γιατί και το πως είναι άλλο θέμα, μην διαμαρτύρεσαι, συμφωνώ μαζί σου για την συστηματική εύννοια) και πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με την ΑΕΚ. Σ’αρέσει, δεν σ’αρέσει έτσι είναι…

Και όσον αφορά τα τέσσερα δάχτυλα του Ριβάλντο θα ήθελα να πω το εξής. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να το κάνει. Όταν το είδα πορώθηκα απίστευτα αλλά όταν το σκέφτηκα μερικές ώρες μετά το ματς και ενώ είχε κρυώσει το μυαλό μου κάτι δεν μου καθόταν καλά. Ρε πούστη μου είσαι ο Ριβάλντο. Μην γίνεσαι γραφικός. ΟΚ, υπάρχει μία κόντρα με τον Κόκκαλη. Ε, νίκησες την ομάδα του μόνος σου. Μπήκες μέσα και τους έπαιζες για την πλάκα σου. Τον ανάγκασες να το βουλώσει. Αυτό είναι και η απάντησή σου. Μέσα στο γήπεδο απάντησες. Τι τα θες τα τέσσερα δάχτυλα ρε γαμώτο; Και η τεσσάρα αρκετή ήταν σαν απάντηση. Αγνοήσε τον. Μην πέφτεις στο επίπεδό του. Ασε τον γραφικό “στις κότες”, “τους πελάτες” και τα “χοχοχο”. Μην γίνεσαι ίδιος με αυτόν. Ο Ριβάλντο είσαι διάολε.

Υ.Γ. Το ότι διαφωνώ με την κίνηση βέβαια δεν σημαίνει πως για τους γαύρους δεν πόνεσε απίστευτα…:stuck_out_tongue:

πονεσε γιατι μετα αναγκαστηκαν να βαλουν τα μεγαλα μεσα για να παρουν το πρωταθλημα…επεσε διορισμος πρωταθλητη απο τον γκαγκατση μετα!!!

Αρουαμπαρένα τέλος
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αργεντινό αμυντικό βρίσκεται η ΑΕΚ για να λύσει το συμβολαιο του

Βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή με τον Αρουαμπαρένα και πολύ σύντομα ο Αργεντινός θα αποτελέσει παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του «Βάσκου» με τον παίκτη να λαμβάνει ως αποζημίωση 200.000 ευρώ.

http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&la=&clubid=634&artid=60530

Kαιρος ηταν…

Καλές μεταγραφές για ΑΕΚ, αλλά νομίζω πως έχει σημαντικά κενά στο ρόστερ της. Και όσο κι αν προσπαθούν οι εφημερίδες να την παινεύουν (για άλλο ένα καλοκαίρι) αυτήν και τους πιτσιρικάδες, νομίζω πως θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΥΓ. Επειδή κάπου το είπα, ο Μπασινάς δε δίνει πασούλες μόνο δεξιά και αριστερά. Από τον Σόουζα έμαθε και πότε πρέπει να παγώνει το παιχνίδι και πότε να το ανοίγει. Δεν είναι καθόλου λίγο. Άντε να δούμε Μπασινά ξανά στην Ελλάδα για να θυμηθούμε πως ξέρει μπάλα.

ΥΓ2. Πολύ αβάντα και πάλι ρε παιδιά στην ΑΕΚ. Διάβαζα “Εξέδρα” σήμερα και τρόμαξα…

ΥΓ3. Κακή εφημερίδα η Εξέδρα και άθλιο το σημερινό άρθρο του Σαμπράκου (το οποίο αφορά ΠΑΟ βέβαια, αλλά ήθελα να το πω)

Με διευ8υντη Σαμπρακο και αρχισιντακτη Κοσμα , Μανωλα Τσακιρη σε αρ8ρα :wink: Εγω ε3εδρα παιρνω αλλα παρολο που λεει καλα λογια για ΑΕΚ συνεχεια, δεν γουσταρω φαναφαρες… τεσπα

Παρουσιαστηκε κ η νεα φανελα ε,οχι τπτ το ιδιαιτερο και μικρες διαφορες με την περσινη,ας ελπισουμε να μας βγει πιο τυχερη φετος.:stuck_out_tongue: :slight_smile: Η εξεδρα το εχει παρακανει…νταξει τους πηραμε χαμπαρι…ελεος…[-X

Εδω τα καλα ανεκδοτα! http://www.youtube.com/watch?v=I_AYcKbYRYs&feature=related

XAXAXAAX ιερες πρασινες θεατρικες στιγμες!!!Περιγραφει ο επισημος δημοσιογραφος της παε Ολυμπιακος!!!:lol:

Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑ παιξε την πρωτη αγωνιστικη μπαλα κ ριξε μια τριαρα στους πολυμετοχικους!!!:smiley:

Ωπ! Κι αλλος δικος μας! :smiley:

Ρε ειμαστε πολυ αμα το σκεφτεις!!!Αυριο θα πας γηπεδο??

Xμ… Θα το θελα αλλα ειμαι 500 χμ. μακρια!:frowning: