Αεκαρα

ελεος,πηγα γηπεδο χθες και ξενερωσα την ζωη μου.τοση κουραση για το τιποτα.απο το 0 εως το 90 η αεκ δεν εκανε τπτ.παντελως ανυπαρκτη…

αφου εισαι γκαντεμης!

δεν ξαναρχομαι ρε.!8)

Μεταγραφη-μπομπα της φετινης ΑΕΚ: Aλεξοπουλος.

διαβάζω παντού μια γενικευμένη γκρίνια για Δώνη. η ΑΕΚ στο ουέφα δεν βλεπόταν : αν ο Δώνης μπορούσε, νομίζω ότι μέχρι κ αυτός θα έφευγε από το γήπεδο κ θα έπαιρνε τηλέφωνο μετά να ρωτήσει το σκορ

από την άλλη : νέα ομάδα, νέος προπονητής, νέο σύστημα. πως να δουλεύουν όλα ρολόι ?

φίλοι αεκάρες πόση υπομονή έχετε ? εγώ δεν έχω καταλήξει… θέλω να πάω με ΠΑΟ πρώτη αγωνιστική, για να δω την ομάδα από κοντά, αν κ προβλέπω μεγάλο κάζο

Η υπομονη των ΑΕΚτζηδων ειναι οση και αυτη της Λουκρητιας για το σεξ.

“Η υπομονή έχει και τα όριά της” - Ιωβ

Χαχ, καλο. Συμφωνω παντως οτι η εικονα που παρουσιασε στο ματς ηταν επιεικως απαραδεκτη, ενα αισχος.
Αλλα ηταν το πρωτο και το μοναδικο μας επισημο ματς μεχρι τωρα, εχοντας αλλαξει το μισο μας ροστερ, προπονητη (ο οποιος ειναι και τελειως διαφορετικης νοοτροπιας απο τον Φερερ) και οντας σε πολυ πρωιμο σταδιο της αγωνιστικης περιοδου για να αρχισουμε τα συλλαλητηρια και να καιμε ομοιωματα του Ντεμη.
Ο ρεαλιστικος μας στοχος για φετος θα ηταν να βγουμε στο Τσαμπιονς Λιγκ. Βεβαια για να καταφερουμε να βγουμε πρεπει να συνεχισουμε στο ΟΥΕΦΑ και να παρουμε κανα ποντακι γιατι αλλιως το γκρουπ των ισχυρων θα το βλεπουμε με τα κυαλια (οπως και την προκριση μας στο Τ.Λ.).

δυστυχώς με Κύπρο-ΠΑΟ-τούμπα, η ΑΕΚ μπορεί σε ένα μήνα να έχει χάσει την χρονιά, γιατί μην μου πεις ότι με 2 στραπάτσα στα 3 θα υπάρξει άνθρωπος που θα κάτσει να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα…

πιστεύω στον δώνη, αλλά του έκατσε πολύ άσχημο πρόγραμμα…

Συμφωνω απολυτα.

μανσον η εξέδρα λέει σήμερα πως ο Ντέμης παραιτήθηκε ! ξέρουμε κάτι ???

O Σαμπράκος πάντως ήταν που είχε βγάλει μέσω σπορ fm το θέμα πως σας έρχεται το 2004, τώρα μέσα από την εφημερίδα του βολιδοσκοπούνται αντιδράσεις για το “λέω να την κάνω”
Πιστεύω πως θα είναι καλό για εσάς αν έρθει ο Μελισσανίδης γιατί έχει αυτή τη στιγμή πολλά λεφτά, καμμία σχέση με αυτά που είχε όταν τον είχατε πρόεδρο.

θα έρθει όμως ? γιατί τόσα χρόνια στην ΑΕΚ μεσσίες περιμένουμε κ τπτ δεν γίνεται…

Αντε να δουμε την διαδοχη κατασταση…πολυ φοβαμαι οτι θα ξαναμπουμε σε εποχη διοικητικης και οικονομικης ασταθειας.

μαγκες το νομισμα εχει 2 οψεις…απο την μια χανουμε εναν εντιμο προεδρο αγνο ΑΕΚΤΖΗ που πραγματικα ποναει την ομαδα αλλα με αυτον και τους λοιπους μετοχους στο τιμονι δυστυχως η ομαδα μας δεν μπορει να ανταγωνιστει τους αλους 2(οικονομικα τουλαχιστον)…απο την αλη αν ερθει ο τιγρης η αεκ θα γινει οικονομικα πανισχυρη το θεμα ειναι να μην επαναληφθει η ιδια ιστορια και βρεθει παλι η αεκ να χρωστα παντου!θα δειξει…παντως η φετινη χρονια χαρακτηριζετε απο την ασταθεια σε ολους τους τομεις!!

Εγώ λέω πως ο Ντέμης δεν θα φύγει. Μάλλον ο άλλος θα έρθει. Λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό.

Υ.Γ. Για πλάνο πενταετίας δεν είχε μιλήσει το 2004 ο Νικολαΐδης;

Δεν το αποκλειω να ειναι ενα επικοινωνιακο τρικ προκειμενου να κοψει αντιδρασεις. Παντως μονο και μονο αυτα που εχει ακουσει, ειναι ντροπη.
Αυτο που λετε περι Μελλισανιδη. Ωραια, θα γινουμε οικονομικα “πανισχυροι”, θα παρουμε 1-2 πρωταθληματα και μετα παλι στον βουρκο. Οχι αλλους Βγενοπουλους και Κοκκαλαιους στο ελληνικο ποδοσφαιρο, νισαφι πια.

Μην ξεχναμε οτι στο ρεπορταζ η αποχωρηση του οριοθετητε στο τελος της περιοδου.

ελπιζω παντως οταν θα ερθει η στιγμη να αποχωρησει ( αν αυτο γινει) να αφησει την ομαδα σε καλα χερια…οπως και να χει την δευτερα θα που θα δωσει συνεντευξη τυπου να ξεκαθαρισουν καπως τα πραγματα

o ντέμης τώρα λέει πως φεύγει τον Μάιο…

αν φυγει τουλαχιστον να μην την δωσει σε κανα λαμογιο και πνιγουμε παλι στα χρεη!!!εγω θα προτιμουσα παντως ντεμη και μελισσανιδη μαζι…