Οπως εχει γραψει ο μοντε νομιζω ή θα εχετε τιγρη που σημαινει λεφτα και περισσοτερο παρασκηνιο
ή Ντεμη με μικρο μπατζετ και “καθαρο” παιχνιδι.
Αν και κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γκρινιαζετε γιατι δεν αδικηθηκατε και κατα κορον.
αυτό μου αρέσει με την γνώμη των άλλων για τους αεκτζήδες. πρέπει να γκρινιάζουμε μόνο όταν αδικούμαστε κατα κόρον. όταν αδικούμαστε λίγο, είναι φυσιολογικό… #-o[-X:?:!:
Τα λεγαμε και πιο παλια.Δεν αδικηθηκατε πιο πολυ απο τους αλλους.
Αφου καταλαβες τι θελω να πω.
[B][SIZE=“2”]
Οι μεγάλες αγάπες κατεβαίνουν στην κόλαση
SportDay / Σωτηρακόπουλος Χρήστος[/SIZE][/B]
Ο Ντέμης Νικολαΐδης πάντα ήξερε να αιφνιδιάζει. Ως παίκτης ήταν το μεγάλο προσόν του να τρυπώνει στις άμυνες και να κάνει τη ζημιά. Ως παράγοντας επίσης κινήθηκε με αυτό το όπλο στην αρχή. Τώρα φαίνεται πως επέλεξε τον ίδιο δρόμο και για να προαναγγείλει την αποχώρησή του.
Το χθεσινό δημοσίευμα του Βασίλη Σαμπράκου στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» ξάφνιασε, αλλά όπως ο ίδιος είχε την πληροφορία το 2004 πως ο Ντέμης ήθελε να αγοράσει (με τη βοήθεια και των υπόλοιπων μετόχων την ΠΑΕ) και επιβεβαιώθηκε, έτσι ακριβώς γίνεται και τώρα. Ο Νικολαΐδης δεν έκανε ελιγμό όπως λένε κάποιοι. Εχει πάρει οριστική απόφαση να φύγει μέχρι το καλοκαίρι και σύντομα οι κινήσεις του θα το επιβεβαιώσουν. Ούτε ξέρω ούτε με αφορά αυτή τη στιγμή να μάθω τους ακριβείς λόγους που ο άνθρωπος ο οποίος έσυρε το κάρο από τη λάσπη το 2004, τότε που κανείς σώφρων δεν πλησίαζε την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφασίζει να πάει πάσο. Ούτε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό που φημολογείται σχετικά με τη διχογνωμία των τωρινών μετόχων για το αν πρέπει να γίνει κίνηση προς τον Μελισσανίδη. Η ιστορία θα αποτιμήσει για τον Νικολαΐδη πως πέτυχε σ? αυτά τα τέσσερα χρόνια πολλά αλλά απέτυχε επίσης σε αρκετά. Για τον μέσο οπαδό ο Νικολαΐδης δεν ήταν ικανός να καταστήσει την ΑΕΚ ανταγωνιστική όχι ως ομάδα στο γήπεδο, αλλά στο παρασκήνιο. Αν αυτό βρουν να του καταλογίσουν ως μεγαλύτερη αποτυχία οι εχθροί του, τότε πρέπει ο ίδιος να είναι ικανοποιημένος. Γιατί και χωρίς την υποστήριξη του παρασκηνίου, που σαν καραμέλα πιπιλάνε πολλοί, η ΑΕΚ επί Ντέμη από το 2004 και μετά υπήρξε πολύ πιο ανταγωνιστική του Ολυμπιακού απ? ό,τι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σε όλα τα επίπεδα ήταν πιο… χωμένος! Η ΑΕΚ βγήκε δεύτερη δύο φορές, ενώ τη σεζόν που τελείωσε μάζεψε παραπάνω πόντους (παρά τα «εγκλήματα» Φερέρ) από τους αντιπάλους της και έχασε τον τίτλο λόγω Βάλνερ.
Αν λοιπόν θέλουν κάποιοι να του καταλογίσουν αληθινά λάθη, αυτά είναι άλλα. Η στήριξη στον Φερέρ σε βαθμό που έγινε ζημιά στην ομάδα, η συνεχής αλλαγή πλεύσης στο πλάνο τετραετίας, πότε με επενδύσεις σε νέους και πότε με δημιουργία ομάδας ικανής για τίτλο, η απαράδεκτη για την ευρωπαϊκή ιστορία του κλαμπ απαξίωση των αγώνων του ΟΥΕΦΑ με την Παρί πρόπερσι αλλά και στους ομίλους φέτος. Αυτά είναι λάθη. Το να χρεώνεται σ? αυτόν, όμως, από κάποιους ως λάθος η κόντρα με τους οργανωμένους είναι απαράδεκτο και δείχνει την ελληνική νοοτροπία. Αν και οι άλλοι πρόεδροι είχαν τη δική του θέληση να αλλάξει το κλίμα στην εξέδρα, ίσως το στοίχημα του 2004 για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είχε χαθεί.
Ο ίδιος, όμως, ήξερε πως εδώ και ένα εξάμηνο έπαιζε πια χαμένη παρτίδα. Ο κόσμος ενθουσιάζεται εύκολα και το έδειξε γεμίζοντας το ΟΑΚΑ το 2004-2005 και συνέχισε τη στήριξη μέχρι το φετινό καλοκαίρι. Ο «μήνας του μέλιτος» με την εξέδρα κράτησε αρκετά, πολύ περισσότερο από όσο θα περίμεναν (ή ήλπιζαν για να είμαστε ακριβείς) αρκετοί. Η επανεμφάνιση του ονόματος του Μελισσανίδη στο προσκήνιο ήταν βραδυφλεγής βόμβα στα θεμέλια των σχέσεων ανάμεσα στην ομάδα Νικολαΐδη και των οπαδών. Ισως και ανάμεσα στους ίδιους τους μετόχους. Ο «τίγρης» για τους οπαδούς είναι συνδυασμένος με την εποχή της παντοδυναμίας της ΑΕΚ μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα! Ο,τι ακριβώς της λείπει τώρα. Και όπως είναι γνωστό, η ανθρώπινη φύση πάντα αναζητεί αυτό που της λείπει και το ωραιοποιεί. Το επιθυμεί. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ισχυρό από αυτό που ονειρευόμαστε.
Ο Μελισσανίδης αποτελεί το όνειρο και την ελπίδα της εξέδρας. Για τον Νικολαΐδη έχω την αίσθηση πως η περσινή σεζόν αποτέλεσε την απόλυτη επιβεβαίωση πως όσο και να προσπαθήσει δεν θα καταφέρει να αλλάξει τα πράγματα. Το βράδυ του περασμένου Οκτωβρίου, όταν η Λάρισα ένιωσε… το μαχαίρι στα πλευρά από τη διαιτησία του Κασναφέρη, ο Ντέμης επέλεξε για πρώτη φορά να μη μιλήσει. Κατάλαβε σύντομα το λάθος του όταν η ομάδα του αδικήθηκε (ουκ ολίγες φορές), μια και όλοι ήταν πρόθυμοι να του θυμίσουν το… δώρο του Κασναφέρη.
Οι εξελίξεις μπορεί να λειτουργήσουν σαν ηλεκτροσόκ στην ΑΕΚ. Μπορεί όμως και να φέρουν τα πάνω κάτω. Θα φανεί σύντομα, ίσως και την άλλη εβδομάδα στην Κύπρο. Με το πολύ δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να ακολουθεί, η ΑΕΚ από χθες περπατάει σε τεντωμένο σχοινί.
Οσο για τον ίδιο τον Νικολαΐδη, ένα έχω να πω, ακριβώς το ίδιο που είχα γράψει τη φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα που ανακοίνωσε ζωντανά στον αέρα του ΣΠΟΡ FM τo 2003 την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής: οι μεγάλες αγάπες πάνε πάντα στον παράδεισο, μόνο που πρώτα δυστυχώς περνάνε μέσα από την κόλαση!
Την αξία της δουλειάς που έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια στη διοίκηση της ΑΕΚ θα τη συνειδητοποιήσουν όλοι όταν πια θα έχει φύγει.
σωστα οσα λεει το αρθρο κατα τη γνωμη μου!!!
“Yπάρχουν και τα κοντέρ που λένε 12 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, 13 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Μόνο που αυτά τα κοντέρ μετράνε λάθος. Και από το 1967 μέχρι το 1974 κανείς δεν κέρδισε τις εκλογές”…
Ντέμης Νικολαΐδης 22-8-2008
Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί αλλά ο Ντέμης μίλησε για την ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΠΑΕ. Σήμερα είπε μια φράση που πέρασε λίγο στο ντούκου αλλά για εμένα έχει ζουμί: “Το αν θα παραχωρήσω και τις μετοχές μου τον επόμενο Μάιο δεν το έχω σκεφτεί ακόμη”.
Ειμαι αντι8ετος και κα8ετος στο να φυγει ο ντεμης , ολα οσα εχω ακουσει αυτες τις μερες απο καποιους Αεκαρες στα ραδιοφωνα οτι 3επουλησε ο Ντεμης και φευγει , οτι παρεδωσε καμενη γη , οτι δεν καταφερε τιποτα αυτα τα 4 χρονια κτλπ κτλπ μου ακουγονται γελοια… Τωρα , αν ερ8ει ο Μελισσανιδης στο τελος της χρονιας δεν 3εχνω καποια πραγματα "αυτος πουλησε σε Τροχαναδες , αυτος αφησε χρεη , αυτος εκανε μοκο επι ENIC εποχη και αυτος ειχε πει το 2004 πως για να παρει καποιος την ΑΕΚ πρεπει να ειναι η τρελος η λαμογιο ". Περιμενω να δω αν 8α παρει την ΠΑΕ στα χερια του , να φτια3ει γηπεδο στην Ν.Φ. οπως εχει υποσχε8ει κατι το οποιο αν δεν κανει 8ελω να δω αντιδρασεις απο το πεταλλο , προπονητηριο και λεφτα για μεταγραφες… αν δεν τα κανει και τα 3 περιμενω να ακουσω αυτους που δεν η8ελαν τον Ντεμη… και ζω για την στιγμη που 8α φερει τον βατραχο πανω στο ασπρο αλογο… και δεν 8α βγαζουν μιλια καποιοι…
Μαιστα,καπως ασχημα ξεκινησαμε τη φετινη χρονια τοσο αγωνιστικα με την ομονοια οσο και με τις τελευταιες εξελιξεις στα διοικητικα με την οπως ολα δειχνουν αποχωρηση του Ντεμη απο την προεδρια της ΠΑΕ του χρονου.(εκτος αν ειναι καποιο επικοινωνιακο τρικ του Ντεμη για να πιεσει τους μετοχους):-s Ισως το timing να ηταν λαθος,ομως νομιζω καλυτερα που εγινε γνωστο απο τωρα παρα να υπαρχει ολη τη χρονια αυτο το πραγμα με το αν μενει η φευγει.:-k Απο εκει και περα το ποσο πετυχημενος η αποτυχημενος ειναι ο Ντεμης αυτο ας το κρινει ο κοσμος της ΑΕΚ,σε καποια πραγματα πετυχε σε καποια αλλα οχι.
Ο Μελισσανιδης ολο αυτο το διαστημα κραταει σταση αναμονης και απλα περιμενει να ερθουν τα πραγματα ετσι οπως προφανως τα σχεδιαζε και ειναι ανα πασα στιγμη μεσα στο παιχνιδι ασχετα απο το γεγονος οτι δεν κανει καποια κινηση η δεν καποια δινει συνεντευξη τυπου για να ξεκαθαρισει το τοπιο,απλα αναμονη και βλεπουμε απο πλευρας Μελ.
Ειδωμεν…:-k
παρολο που ειμαι ολυμπιακος και θελω να νικαει η ομαδα μου μου αρεσει να βλεπω ολες τις ελληνικες ομαδες και γενικοτερα το ελληνικο ποδοσφαιρο να ανεβαινει γιαυτο θελω μια δυνατη αεκ και εναν δυνατο παναθηναικο!
πιστευω πως ειναι καλυτερα να μεινει ο ντεμης στην αεκ,γιατι αγαπαει την ομαδα πραγματικα.δεν ειμαι εγω ικανος να τον κρινω αν εκανε σωστα τη δουλεια του, το μονο που γνωριζω ειναι οτι παρελαβε μια πεθαμενη ομαδα και την ανεβασε στην κορυφη.επισης φαινεται απο περυσι οτι δεχεται τρομερη πιεση απο τους μετοχους.
[SPOILER]τι βλακειες ειναι αυτες που λετε εσεις οι αεκτζιδες?
‘‘ο μελισανιδης(?) θα αγορασει τις μετοχες τις αεκ, οχι την αεκ’:p’[/SPOILER]
Οι γνωστές μαλακίες του γκαντέμη.
:lol::lol:
Μου αρέσει όταν πάει να συσπειρώσει τους ΑΕΚτζήδες και βγάζει αυτό το προφίλ του “αδικημένου λαϊκού αγωνιστή” και μιλάει για “χούντα” κλπ.
Κατά τα άλλα την Cayenne της γυναίκας του την περασμένη Δευτέρα που τράκαρε οδηγούσε εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετεί στην ΕΥΠ!!! 8O[-X:?
Να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ζήτησε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους κατέθεσε την Κυριακή στην ΠΑΕ αίτημα να αποδεσμευτεί από την ομάδα.
sportfm.
Δεν ξαφνιαστηκα,λιγο πολυ ηταν θεμα χρονου να σκασει κ η βοβμα ριμπο και απολυτα λογικο αφου ειχε παρει διαβεβαιωσεις απο την διοικηση πως φετος θα γινει μια δυνατη ομαδα και καλυτερες μεταγραφες,προφανως ο βραζιλιανος απογοητευμενος απο ολα αυτα δεν βρισκει το λογο να κατσει αλλο στην ΑΕΚ και ζητησε να φυγει.
Παντως ξεκινησαμε με τους χειροτερους οιωνους φετος αγωνιστικα και διοικητικα,ουτε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να επακολουθησει σε περιπτωση που η ομαδα δεν περασει την ομονοια και εχει αρνητικο αποτελεσμα με τον ΠΑΟ.
Δεν πάει στο διάολο και αυτός… Μας έχει ζαλίσει.
+1000.
Αλλα πολύ μαλάκας σαν άνθρωπος ρε παιδί μου. Τουλάχιστον λίγο σεβασμό. Όχι 1 εβδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να το λέει. Ο Νικολαίδης πρέπει να περιμένει μέχρι Σεπτέμβρη και μετά να τον στείλει στο δγίαολο.
Όταν έκανε τα καραγκιοζιλίκια με τα 4 δάχτυλα, τις φανέλες για τον Χριστό και τις ηλίθιες δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ τον είχατε θεό.
Το πέτυχες.