Δε λέω για σένα.
Για την πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων λέω.
Με αυτή τη λογική όμως, και η πλειοψηφία των γαύρων τον είχε κάποτε θεό.
Εμείς τον είχαμε θεό γιατί κέρδιζε τα ντέρμπι, όχι γιατι έκανε γελοίες δηλώσεις και χειρονομίες.
άντε να φύγει μπας κ ξεκολλήσει η μπάλα λίγο. δε μπορώ αργούς παίχτες, συφιλιάζομαι.
Δηλαδή οι ΑΕΚτζήδες είναι ηλίθιοι και χαιρόντουσαν με τις γραφικές φανέλες του ρίμπο θες να πεις. Οι πιο πολλοί γνωστοί μου ΑΕΚτζήδες πάντως το είχανε κάνει ανέκδοτο.
Μην το παίρνεις κατάκαρδα.
Και οι γαύροι το ίδιο και περισσότερο θα χαίρονταν με αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια.
Μιλάμε για τον Ρίμπο που κλαιγόταν για το πρωτάθλημα και έκανε χίλια δυο καραγκιοζιλίκια και υποσχόταν πρωταθλήματα κλπ ε? Πολύ την αγάπησε την αεκ,άντε πάμε γι άλλα.
στο καλο και να μας γραφει…πολυ μαλακας τελικα!!
Τα κάνω quote από παλιότερο post μου για να μην τα ξαναγράφω. Η άποψή μου για τα τέσσερα δάχτυλα:
Επί του θέματος:
Από τα πλέι-οφ και μετά είμαστε ό,τι να ναι. Ο ορισμός της παιδικής χαράς. Εγώ λυπάμαι μόνο τον καημένο τον Δώνη που σαν άπειρος από μεγάλες ομάδες, όχι μόνο δεν έχει το ιδανικό περιβάλλον αλλά ακριβώς το αντίθετο, κάτι που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το έργο του, λυπάμαι τους Μπασινά και Κυργιάκο που η έλευσή τους αντί να φέρει ενθουσιασμό και υγεία αντίθετα βλέπουν τις μεταγραφές τους να περνάνε στο ντούκου από τον κόσμο κτλ.Για τον Ριβάλντο, αν τον συγκινεί η προοπτική του να παίξει μπάλα στο Ουζμπεκιστάν έστω και με τρελά λεφτά περισσότερο από την ΑΕΚ τότε στο καλό.Ας μας το έλεγε τουλάχιστον αρχές Ιούνη που τον παρακαλάγαμε να μείνει μπας και βρίσκαμε αντικαταστάτη. Προσωπικά θέλω 100% προσηλωμένους στους στόχους της ομάδας. Αν και νομίζω πως ο πραγματικός λόγος που φεύγει είναι ότι μετα το περσινο πρωταθλημα δεν ψήθηκε πως θα υπάρξει στον ένα χρόνο που του απέμενε άλλη τόσο καλή ευκαιρία γι’αυτο παει εκει που θα παρει ανετα ακομη ενα ώστε να γυρίσει στην Βραζιλία με έναν ακόμα τίτλο. Έστω και από το Ουζμπεκιστάν.
Υ.Γ. Εντάξει μιλάμε έχουμε ατσαλωθεί τόσο το φετινό καλοκαίρι από τις πολλές ειδήσεις σοκ που πλέον τίποτα δεν με εκπλήσει, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση. Αν αύριο-μεθαύριο δω και τον Δώνη να παραιτείται λογικό θα μου φανεί. Και θα το κάνει και με το δίκιο του ο άνθρωπος.
Θα ηθελα να βγει καποιος απο την διοικηση και να μας πει ποιοι ειναι οι στοχοι της ΑΕΚ για φετος,γιατι ετσι οπως παει το πραγμα και με την μια αποχωρηση μετα την αλλη,συν την προαναγγελια αποχωρησης του Ντεμη τον ερχομενο μαιο(εκτος αν ειναι ενα ακομα επικοινωνιακο τρικ η προαναγγελια της φυγης του),οδηγουμαστε σε ενα αδιεξοδο τοσο διοικητικα οσο και αγωνιστικα.
Μηπως ειναι μια μεταβατικη περιοδος αυτη,μια χαμενη χρονια,μηπως τα εχουν συμφωνησει οι μετοχοι ωστε του χρονου τετοιο καιρο η ομαδα να περασει στα χερια του Μελισσανιδη ο οποιος μαζι με τον Νοτια που ειναι μεγαλομετοχος θα ειναι η επομενη διοικηση?:-s Κανεις δεν ξερει…
Τι συμβαινει τελικα στην ΑΕΚ, θα μας εξηγησει κανεις?:-k
Πριν 2 μερες η sporday ειχε το εξης πρωτοσελιδο που το βρισκω σωστο και ελεγε,
Ο Νικολαιδης μας ειπε…
1.Οι λογοι αποχωρησης μου ειναι μεσα στην ομαδα και δεν εχουν να κανουν με το ελληνικο προδοσφαιρο.
2.Η σχεση μου με τους μετοχους ειναι μια χαρα.
3.Η εκταση για το προπονητικο αγοραστηκε ηδη.
4.Το προβλημα με το γηπεδο θα λυθει μεχρι το Μαρτιο.
5.Το ροστερ της ομαδας ειναι πολυ καλο.Αν ειχαν κανει οι αλλοι αυτες τις μεταγραφες,θα ειχε γινει χαμος.
και εχει ως πρωτοσελιδο με μεγαλα γραμματα το ερωτημα:Toτε γιατι φευγεις?
Ο μοναδικος λογος που ανεφερε ως αιτια παραιτησης ειναι οτι τα εισητηρια διαρκειας ειναι 18.000 και οχι 30.000,οπως θα ηθελε.Δεν ειναι ομως πειστικη εξηγηση .
Αφου λοιπον ειναι ολα καλα συμφωνα με τον Ντεμη, τοτε ποιο ειναι το προβλημα?
Ο Ριβάλντο την έκανε για το Ουζμπεκιστάν,χοχοχο.
ο Ουζμπεκος rivaldo :lol2::lol2::lol2::lol2:
Δηλαδή όσο έπαιζε εδώ ήταν έλληνας?
Οταν λεγαμε οι γαυροι οτι ο Ριμπο ειναι η λεξη με τα πολλα α μας λεγατε κολλημενους και οτι
μας πονεσε η 4αρα.Τελος παντων!Ο ριμπο καλα κανει και φοραει σορτσακι γιατι δεν ειναι αξιος
για πανταλονια!
Και στάνταρ θα λύσει το συμβόλαιό του κατά Δεκέμβρη μήνα και θα επιστρέψει προς Βραζιλία μεριά.
Αποκλείεται να αντέξει την σαπίλα εκεί…
Πραγματι, καλα θα ηταν να παραμεινει μετοχος αλλα αυτο λογικα θα εξαρτηθει απο την μετοχικη συνθεση στο τελος της επομενης χρονιας.
Ο χαμος. Ενα απο τα πιο αστατα καλοκαιρια της ΑΕΚ. Τα τελευταια 3 ειχα ησυχασει γιατι δεν αντεχα αλλα σιριαλς. Εχω ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ με αυτο το αλλαλουμ. Αν μπορεσει αυτη η ομαδα να βγει φετος στην τριαδα τοτε θα ειναι επιτυχια.
Τωρα για τον Ριβαλντο. Το γμστ της υποθεσης ειναι οτι φευγει ελαχιστες μερες πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου και ενω το καραβι μπαζει απο παντου εν μεσω τρικυμιας. Το μονο δεν χρειαζομασταν κυρ-Μπορμπα. Και αφου εχουν πολυ χρημα εκει οι Μογγολοι, να μας δωσουν κανα μυριο να ειμαστε ενταξει. Αλλιως εχει και συμβολαιο, μην το ξεχναμε, δεν θα του κ@υλωνει οποτε να’ναι να την κανει και εμεις θα λεμε “μαλιστα κυριε” και με το πτηνο στο χερι. Για λεφτα φευγεις κυριε μου?? Απο αυτα θελω και 'γω σαν ομαδα και οχι “μπατε σκυλοι αλεστε”.
Τίγρη έλα στον λαό σου…
Έφυγε ο rivaldo yeaaaaaaaa !!!111
κερνάω μπύρες !!! 1 :drunk::drunk::drunk::drunk:
Oυζμπεκικές?