Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε την Τρίτη (26/8) τον οικονομικό απολογισμό για την αγωνιστική σεζόν 2007/2008 (έως 30 Ιουνίου 2008), με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να επισημαίνουν ότι υπάρχει ζημιά ύψους 10 εκ. ευρώ.
…
«Τι θα γίνει με το προπονητικό κέντρο;», ρώτησε με… χαμόγελο ο Ντέμης, για να απαντήσει ο Θανόπουλος, αφού είπε ότι «καταλάβατε φυσικά ότι αυτό ήταν στημένο…»: «Αφού ρώτησε ο πρόεδρος, την επόμενη Τετάρτη στις 12, στο ίδιο μέρος θα παρουσιάσουμε το νέο προπονητικό μας κέντρο. Η επένδυση έχει ολοκληρωθεί χάρη στον κ. Νοτιά, χωρίς τον οποίο δεν θα είχε αγοραστεί η έκταση. Είναι μια σοβαρή επένδυση, η ολοκλήρωση της οποίας θα κοστίσει 15 εκ. ευρώ».
Δεν ειπα οτι δεν χρειαζομαστε παιχτη αλλα το οτι δεν θα ηθελα αυτος ο παιχτης να ειναι ο Τζιμπουρ. Σιγουρα οχι. Και μονο που ειναι προβληματικος χαρακτηρας μου φτανει. Να μην πω και για τα λεφτα που αξιωνει ο Πανιωνιος…
Εντάξει αν το πρόβλημα σου με τον συγκεκριμένο παίχτη είναι μόνο ο χαρακτήρας του και όχι η ποδοσφαιρική του αξία τότε καλώς…Πάντως μην ξεχνάς ότι στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου με 3 εκατ. σχεδόν είχε κλείσει στην Μπενφίκα…
την κυριακή θα είμαι στην θύρα 31 με δύο βάζελους… για να δούμε… την ομάδα αν δεν την δω όπως την σκέφτεται ο Δώνης, δεν την ξεγράφω πάντως, ακόμα κ αν (λογικά) αποκλειστεί την πέμπτη…
Η φυγη του Ριβαλντο δεν πιστευω οτι ενοχλησε ιδιαιτερα τον Δωνη.
Αν υποθεσουμε οτι η ΑΕΚ εχει καλυτερο υλικο απο την ΑΕΛ τοτε λογικα
η ΑΕΚ θα παιζει αρκετα καλη μπαλα.Αν και τωρα της λειπει ενα χαφ με καλη
τελικη πασα.
Από τα δείγματα που έχουμε όμως (φιλικά και το ματς με την ομόνοια), μόνο καλή μπάλα δεν παίζει. Πολλές φορές μετράει και η ελευθερία που σου δίνεται από πάνω, αλλά και η πίεση των αποτελεσμάτων.
Ο Δώνής ήρθε σε μια ομάδα που έχει να δει πρωταθλημα πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι προτιμά να θυσιάσει το θέαμα για χάρη των αποτελεσμάτων.
Ναι οκ.Αλλα πλεον δεν εχει τον Ριμπο να καθυστερει την αναπτυξη.
Γενικα το 4-3-3 θελει χαφ που να πηγαινουν την μπαλα στους πλαγιους με
1-2 πασες.
Π.χ. Ολλανδια του γιουρο.
Ο Ριμπο οπως και ο Μπασινας δεν ειναι για αυτο το συστημα.Και μην μου πει
κανεις οτι ο Μπασινας το κανει στην Εθνικη γιατι η αναπτυξη της Εθνικης ειναι
πιο αργη και απο μια γιαγια με Π.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο Μπασινάς. Θα προτιμούσα να είχαμε πάρει κάποιον άλλον στα χαφ (για να μη σου πω ότι χρειαζόμαστε ακόμα έναν). Αλλά δυστυχώς, δεν κάνουμε εμείς τις μεταγραφές.
Ναι, ωραίο επικοινωνιακό τρικ το περσινό πρωτάθλημα. Και ο ¶ρης να το έχανε πέρισυ με τον τρόπο που το χάσαμε, τις γραφικότητες μας δε θα τις έκανε. Ντάξει, το χάσαμε, προχωράμε. Έτσι γίνεται.
Όσο για τους μικρούς που λες, δε νομίζω ότι ο Μπασινας, ο Κυριάκος, ο Μαιστόροβιτς και άλλοι (θα μπορούσα να τους πω όλους, αλλά είναι κουραστικό) είναι 17άρηδες…
δεν με κατάλαβες. πέρυσι η ΑΕΚ ήταν μέσα στο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική κ τελικά το σήκωσε κ όλας (χοχο). αναρωτιέμαι αν οι χετεμάη/σκοκο/παυλής/ρικα/γκέντσογλου/ζορμπάς θα αντέξουν στην πίεση μιας παρόμοιας εξέλιξης…
Εχεις αρκετο δικιο αλλα πρεπει καποια στιγμη και αυτοι οι πιτσιρικαδες στην Ελλαδα να δειξουν τι κοτσια
εχουν ετσι ? Οχι μονο στην ΑΕΚ,σε ολες τις ομαδες.
Γιατι οι αλλοι 2 εχουν την δυνατοτητα/βλακεια/οπως θες πες το να παιρνουνε κομπρες/καγκουρο/ταναλιες
και οι πιτσιρικαδες να αναλωνονται στο να παιζουν στις δευτερες ομαδες.
Εσεις αναγκαστικα πρεπει να το κανετε μιας και δεν εχετε διαθεση να χαλασετε λεφτα και ισως να μην εχουν
κιολας.
Μετα παμε την κουβεντα σε αλλο επιπεδο και ερχομαστε στην υποτυπωδη οργανωση μαρκετινγκ στην ελλαδα.
Στο εξωτερικο οι ομαδες κοιτανε να βγαλουν λεφτα απο παντου.Ακομα και απο τις φανελες.Θυμαμαι η φανελα
της ΑΕΚ οταν ηταν Nike εκανε 90 ευρω.Ε ποιος θα παει να παρει.Γενικα εδω θεωρουμε εσοδα μονο τα
εισητηρια,τα τηλεοπτικα και της ουεφα.Χορηγους οι μισες ομαδες δεν εχουν…
Σορρυ για το οφφ-τοπικ.