Αρχίζω να μη σκέφτομαι τη φετινή χρονιά αλλά την επόμενη πλέον. Έχω κι εγώ σκέψεις και αμφιβολίες για Αλμέιδα αλλά θέλω να του δώσω μια ευκαιρία με κανονικό επιτελείο και συνεργάτες από πίσω. Οπότε υπομονή για να δούμε αν η αναδιοργάνωση της ομάδας δώσει αποτελέσματα.
Δεν έχω δει τη φάση (και καμμία φαση) αλλά κάποιοι αλλόθρησκοι σας είπαν έγκαιρα “καλώς ήρθατε στην αντιπολίτευση φέτος”. Με έμφαση στο φέτος. Να θυμηθείτε πως είναι να είσαι από αυτή την πλευρά
Θα εκανα αλλαγη προπονητη απο Γεναρη,αν μεναμε πισω και εκτος πρωταθληματος,ισως για να σωσω κανενα κυπελλο,ο αργεντινος ηταν απλα ενα πυροτεχνημα στο οποιο πιστεψαμε οτι θα εχει συνεχεια,αλλα δεν εχει,τοσο μπορει.
Απο εκει και επειτα,ειναι η 2η χρονια εντος εδρας που του παιρνει αποτελεσμα ο λουτσεσκου,σχετικα ευκολα,ενω στην αρχη αν θυμαστε ελεγαν,ο Αλμευδα που δεν εχει χασει απο τον ρουμανο.
Ο Στρακοσα ειναι για παγκο,θα ετοιμαζα αμεσα Μπρινιολι,ο ανθρωπος ηρθε με χιλιες δυο περγαμηνες και κανει συνεχεια γκαφες.
Μουκουντι-Βιντα-Καλενς τα ζωα μου αργα,πιο παλαιμαχοι πεθαινεις.Καλος ο Λαμελα,καλος ο Πιερο με παλικαρισιο γκολ,ο Περειρα ολο πουληματα και λαθη,o Πηλιος απογοητευση,ο Γκαρσια εχει τελειωσει,δεν μπορει να επανελθει,Γκατσινοβιτς τα γνωστα,ανυπαρκτος,Πινεδα ειναι για φευγιο.
Πηγαινε στις Σερρες να παρεις διπλο τωρα Αλμευδα…αν παρεις και το χ δηλαδη.
Τα χουμε ξαναπει πολλες φορες. Διαφωνω πληρως. Κυβερνηση που σου ακυρωνουν κανονικο γκολ χωρις κανενα λογο σε παιχνιδι που κρινει τον τιτλο δεν υπαρχει. Εμπεδωστε το λιγο.
Κυβερνησεις απο κυβερνησεις διαφερουν.
Χτες παντως ο Στρακοσα δεν φταιει για το γκολ και στην προηγουμενη φαση εχει σωσει το σουτ του Οζντοεφ και παει δοκαρι. Δεν με εμπνεει και μενα, αλλα κατω απο το τερμα ειναι πολυ καλος. Αλλα αυτο δεν αρκει.
Αν ειμασταν με τον Μελισσανιδη θα φοβομουνα αλλαγη προπονητη. Με Ηλιοπουλο και ακρες Ριμπαλτα ειμαι πιο αισιοδοξος για σοβαρη επιλογη σε τετοιο ενδεχομενο.
Παντελη εχω καποιες απαιτησεις απο σενα. Εχει σημασια αυτο που λες? Ακυρωσαν καθαρο γκολ της ΑΕΚ χωρις κανενα λογο ενω το σκορ ηταν 0-0 η οχι?
Υπαρχει περιπτωση να γινοταν αυτο επι κυβερνησεως Κοκκαλη και Μαρινακη η στον ΠΑΟΚ?
Οσο και να προσπαθειτε να πεισετε οτι η ΑΕΚ ηταν καμια παραγκαρα, δεν προκυπτει.
Εν τω μεταξυ ποσο πιο γελοιος ακομα φαινεται ο Λουτσεσκου με αυτα που λεει οταν πριν τον Αλμειδα ειχε ερθει σχεδον σε συμφωνια με τον Μελισσανιδη για να αναλαβει την ΑΕΚ…Αλλος ο Μελισσανιδης απο εκει. Ανεκδιηγητος
o Λουτσεσκου ισως εχει παθει μουρινιο με μπαρτσα - ήταν να έρθει, δεν ήρθε, και συνεχιζει αυτη την ακατανοητη κοντρα. Οσο παρακολουθω ρεπορταζ ΠΑΟΚ, νομιζω οτι του δινει ποντους αυτο για τα δυσκολα, καθως και στον ΠΑΟΚ υπαρχει γκρινια για τα της ομαδας.
Το ματς το ειδα με μισο ματι, χωρις ηχο, γιατι ημουν σε Playdate. Οσο εβλεπα, ειχε ενταση, φασεις κτλ. Εδω διαβαζω παλι κατστροφες. Επισης ο Αλμευδα δοκιμασε διαφορετικα πραγματα, αλλα πραγματικα, που ειναι ο Γιονσον ; Μας τελειωσε ο Ελβετος ; Για τον Στρακοσια που λετε, αν λετε μονο για το γκολ, το θεωρω κακη στιγμη.
Τι φάση αυτός ο Ηλιόπουλος; Ξεκινάει λέγοντας πως ο Λουτσέσκου έχει καβαλήσει το καλάμι και καταλήγει λέγοντας πως το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ο Ναός της Χριστιανοσύνης…
με τόσο κόσμο που έχει από τη μέση και μπροστά λογικό κάποιοι να μένουν πίσω.
Για τον Τσούμπερ νομίζω είναι κατανοητό με βάση την εικόνα που είχε τελευταία, όπως και για Αμραμπατ αφού έχεις πολύ πιο ποιοτικές λύσεις. Για Γιόνσον και Λιούμπισιτς δεν μπορώ να το καταλάβω, ας είμαι καλοπροαίρετος και θα το αποδώσω σε τακτική επιλογή (είναι εμφανές ότι ο Αλμέιδα κοιτάει το επιθετικό κομμάτι).
Πάντως μου άρεσε η δοκιμή που έκανε με Γκαρσία σαν δεύτερο φορ και Λαμέλα δεξιά και προς τα μέσα. Αν είχε δουλέψει λίγο παραπάνω σαν σχήμα, έδωσε νέο πλάνο στην ομάδα. Θα δούμε
Εσύ μπορείς να διαφωνείς αλλά υπάρχει κάτι απλό και δεδομένο. Ποιοι φώναζαν πέρυσι και προπερσι για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ήθελαν αλλαγή, να πέσουν κεφάλια κτλ; Όλοι πλην της ΑΕΚ. Ποιοι υποστηρίζουν την ΚΕΔ και την ΕΠΟ φέτος; ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ε, αν δεν καταλαβαίνεις από αυτά ποιοι είναι αντιπολίτευση, δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Τα υπόλοιπα και το προς τα πού έγερνε η ζυγαριά της ευνοιας δε θα τα συμφωνήσουμε ποτέ, γνωστό αυτό. Πάντα θα υπάρχει η μια φάση για να φέρνει κάποιος ως παράδειγμα.
παντως επειδη δεν το ειδα το ματς καλα - φασεις δεν καναμε ; με ενταση δεν παιξαμε ; ηταν ντερμπυ με την (αλλη) καλυτερη ομαδα της λιγκας. οκ ηρθε Χ - δεν κερδισαμε 5-0. ο Αλμευδα αλλαζει πραγματα οπως θελαμε.
Γεναρη θα πανε για ξεκαθαρισεις. Απλα να ρωτησω : εσεις τι ομαδα θα κατεβαζατε ;
Ο ΠΑΟΚ εδω και χρονια ειναι μονιμως ευνοημενος. Απλα αλλαζει συμπαιχτες και κανει πλακιτσα.
Εγω εχω αρκετες παντως πολυ σοβαρες αποφασεις κατα της ΑΕΚ για την περιοδο που λετε, οποτε τα αλλα μου φαινονται φιλολογιες και λιγο αμπελοφιλοσοφιες.
Ο Στρακόσια και τα λάθη του, δεν ξέρω πως θα ήταν με μια πιο σοβαρή άμυνα (και ας έχουμε την …καλυτερη άμυνα με βαση τα γκολ που εχουν δεχτεί οι ομάδες). Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει ο Μήτογλου με τέτοιους Μουκουντι/Βιντα/Καλενς.
Ας δούμε και Μπρινιολι λίγο, αν και δεν με αυτά που βλέπαμε στην προετοιμασία, δεν είμαι σίγουρος.
Μπροστα δεν ξέρω τι σκέφτηκε και έβαλε τον 3αδα πίσω απο τον Πιερό τους Λαμελα/Γκαρσία/Κοιτα.
Μου φαίνεται οι 2 πρώτοι κάηκαν εκεί που έπαιξαν. Πιο λογικό θα ήταν να αφήσει Γκαρσία στον πάγκο, να τον βάλει στο 60 να τους τρέξει, παρά αυτό που έγινε. Και γιατί? Για να μπορεί να βάλει Μαρσιαλ? Δεν είναι λογική αυτή.
Και αντε ταχα μου ο Ελίασον ήταν αδιάθετος λέει και τον αφησες εκτός, Αμραμπατ?
Γιονσον και Λιουμπισιτς, γιατί πάγκο?
Ενώ είναι καλό να έχεις πολλούς καλους παίκτες, αυτό που έχει γίνει φέτος είναι για γέλια.
Δεν είναι δυνατόν να κρατάς Αμραμπατ και να τον εχεις εξέδρα, δεν είναι δυνατόν αφού τον κράτησες να κάνεις τις αγορές που έκανες.
Τα κάνανε λιγο πουταναριό φέτος, καλούς παίχτες μεν, αλλά στις ίδιες θέσεις. Καλά που πήρανε και τον Πιερό.
Ο ΠΑΟΚ μια ή δύο αγωνιστικές πριν (δε θυμάμαι) είχε ένα εντελώς ακατανόητο πέναλτι κατά του. Δεν καταλαβαίνεις καν τι είδε ο διαιτητής, πόσο μάλλον τι σφύριξε.
Κόστος από το πέναλτι αυτό; Μηδέν βαθμοί. Θα την αναφέρουν τη φάση αυτή όμως μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, εδώ θα είμαστε. Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι ελέγχουν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ; Φιλολογίες κι αυτό, ανάλογα από ποια πλευρά είσαι
η ομαδα πληρωνει (3 χρονια τωρα) το προτζεκτ Λιβάι, με finishing 4. Ο λιβαι πρέπει να παιζει, ακόμα και τερματοφύλακας. Και έτσι ο Αλμέυδα κάνει πειράματα.
Για άμυνα, θα ήθελα να δω Μητρογλου και ο Αμραμπατ θα επρεπε να εχει χαιρετησει.
Το χτεσινο θα το δινες υπερ της ΑΕΚ? Την φαση του Γκαρσια λεω.
Γενικα δεν διαφωνουμε αν κατσεις να βγαλεις τις φασεις και το μανουριασμα γυρω απο αυτες. Για μενα δεν υπαρχει παραγκα εδω και χρονια. Ειτε ειναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ η ο Ολυμπιακος. Το παιχνιδι δεν γινεται τοσο για την διαιτησια οσο γτ θελουν να ελεγχουν ομαδες και ενωσεις. Πιστεψε με δεν εχω ιδεα γτ το θελουν αυτο τοσο πολυ. Αηδια μου προκαλει ουτως η αλλως. Επ ουδενι στα γηπεδα δεν υπαρχει αυτο το χαλι που γινοταν επι παραγκας. Μια ειναι η “παραγκα”. Οποτε κακως καθομαστε καθε τρεις και λιγο και λεμε για φασεις. Υπαρχουν για ολους. Αν δεν υπονοουσατε συχνα πυκνα οτι η ΑΕΚ ειχε μια παρομοια κατασταση τα 2 τελευταια χρονια δεν θα καθομουνα και εγω να ασχολουμαι τοσο.