Κακως λεμε τον ελεγχο των οργανων 'Παραγκα", κανουμε Normalize κατι παρα πολυ συγκεκριμενο, που εμφανιστηκε μια συγκεκριμενη περιοδο, με χαρακτηριστικα εγκληματικης οργανωσης. Οποτε ναι, Παραγκα δεν υπαρχει. Οπως σε ΚΑΘΕ περιοδο καποιος εχει τα κοζα, εχει τον ελεγχο των οργανων γενικα και μια γενικη ευνοια, αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει ποτε φασεις εναντιον του κτλ.
το μόνο που θα πω είναι πως προτιμώ Γιόνσον από Σιμάνσκι.
θα δώσω και μια πονηρεμένη απάντηση: θα έκανα μεταγραφές το καλοκαίρι και θα άλλαζα όλη την άμυνα συν αμυντικό χαφ από ένα ράφι τουλάχιστον πιο πάνω
Για την απουσία του Πετράν δε λέτε όμως!!
το χθεσινό σκάνδαλο πάντως είναι τα 0 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο και τα 2:55 στο τέλος ενώ δεν είχε παιχτεί ούτε 1 λεπτό καθαρού ποδοσφαίρου!
δεν ξερω αν το εχετε παρει πρεφα φιλοι, αλλα ο mandrake δεν θα πεισθει στο θεμα. Και καλως, συμφωνουμε πως διαφωνουμε. το προβλημα - που του το εχω πει και offline - ειναι το flaming που συνεχιζει να κανει και κανει (?) πως δεν το καταλαβαινει. Παρακολουθουμε ολοι ενα πρωταθλημα - καποια κουκια θα πανε εδω, καποια θα πανε εκει, και ειδικα οι Ελληνες δεν θα εχουν κινητρο να βοηθησουν ή όχι την ΑΕΚ ή οχι κτλ κτλ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, βλεπουμε πρωταθληματα για 3/4 διεκδικητες, πραγμα που δεν ειχαμε δει σχεδον ποτέ.
Τώρα αν καθε φορά που υπάρχει μια γκρινια, ξαναγυρνάνε οι φιλοι κουρασελ βάζελοι την ιστορια στο ποσα κουκια πηρε η ΑΕΚ και τι δεν πηρε και τι πρεπει να παραδεχθούμε, αυτό ειναι συζητηση για μεταμεσονυχτιο ραδιο μαζι με άλλους ταξιτζηδες.
ας παμε παρακάτω. ημαρτον με το flaming, δεν μπορουμε καθε πεντε ποστ να γυρναμε στα ιδια.
Δεν έχω δει ακόμα τις φάσεις, μιλάω λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι υπήρχε πέναλτι που δεν το έδωσε. Κοινώς απλά σε πιστεύω.
Ως προς τα άλλα, δε νομίζω να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη παράγκα, και αν το έκανα μάλλον θα ήταν για να σας πειράξω. Παράγκες ήταν δύο (όχι μία) αυτές που έστησαν ο Κόκκαλης (πρώτος) και ο Πατέρας (δεύτερος και τη χάρισε στον Μαρινάκη μετά από έναν χρόνο). Οι παράγκες δεν επηρέαζαν μόνο ποιος θα βγει πρωταθλητής αλλά μέχρι και το ποιος θα ανέβει από την τρίτη εθνική. Υπό αυτή την έννοια βεβαίως και έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια.
Από εκεί και πέρα το να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελεγχόμενες ΕΠΟ και ΚΕΔ (καμμιά φορά από διαφορετικές ομάδες - όπως στην εποχή εκείνου του αστείου Άγγλου αρχιδιαιτητή) είναι αφελές. Ακόμα πιο αφελές να νομίζουμε ότι ελέγχονται μεν αλλά για να διασφαλίοσυν την ισονομία και όχι για να ευνοήσουν την ομάδα που τις ελέγχει.
Προφανώς και δεν υπάρχει παράγκα φέτος. Προφανώς και αν κάποιος είναι να πάρει πρωτάθλημα φέτος από τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό θα πρέπει να πάιξει όχι απλά 1% αλλά 10% καλύτερα από αυτούς. Η διαφορά είναι ότι με την παράγκα και 50% καλύτερα να έπαιζες, πάλι πρωτάθλημα δεν έπαιρνες
μπαινεις τοπικ ΑΕΚ και πρεπει να διαχειριστεις την κλασικη υπερκλαψα των ΑΕΚτζηδων και εξτρα, των βαζελων.
εντελως ΑΕΚ καταστασεις
BTW στους μπεταράδες πηγε ο Ζορο Μπλανκο, και είπε πως ο μπαγεβιτς τον εβαζε εξτρεμ, για να μην τον περασει σε γκολ. Επισης μου θυμισε, οτι στο πρωταθλημα του 2008 με τα χαρτια του γαυρου, ειχαμε αλλαξει 3 προπονητες, και ειχε φυγει και ο Φερρερ, που προσωπικα ηθελα.
Οσοι λετε για Αλμευδα, θελετε μια χρονια με Κωστενογλου και αλλαγη 3ων προπονητων ; Νομιζω θα το δουμε στον γαυρο, γυρω στον Νοεμβρη
Εγω σιγουρα θα κοιταζα να χω οσο το δυνατον περισσοτερο τους Γιονσον, Πινεδα και Λιουμπισιτς. Πως θα γινοταν δεν το ξερω.
Το δικο μου θεμα ειναι δυστυχως αλυτο γτ δεν εχει να κανει τοσο με το ποιους θα εβαζα, αλλα πως στησανε και στελεχωσανε την φετινη ομαδα. Πολλα λεφτα σε θεσεις που υπαρχουν καλες λυσεις και σε παιχτες που ειναι αμφιβολο αν μπορουνε να προσφερουν. Οι οποιοι τρωνε και τις θεσεις απο παιχτες με πολλες προοπτικες οπως ο Λιουμπισιτς,
Και το κυριοτερο οτι αυτα τα λεφτα δεν δωθηκαν σε θεσεις που εχει πραγματικα μεγαλο προβλημα η ομαδα 2 χρονια τωρα. Αμυντικο χαφ, αριστερο μπακ και ενας αξιολογος αμυντικος γτ ο Βιντα εχει βαρυνει παρα πολυ και ο Καλενς ειναι λιγος.
Διαβασα αυτο και λεω “στο μυαλο μου ειναι”, αλλα μετα διαβασα τη συνεχεια και επιασα το νοημα του ποστ σου. Στα δικα μου ματια, ο Λουτσεσκου ειναι ενας πιο κουτος Μου. Τραβαει πανω του το ενδιαφερον στους αγωνες, ο κοσμος ασχολειται μαζι του και οχι με την ομαδα του. Οι παικτες του ειναι πιο απελευθερωμενοι, ακομη και εντος Θεσσαλονικης, αφου στα media μπαινει η φατσα του ρουμανου για ο,τι κι αν συμβει. Απλως οπως ειπα, δεν εχει την αντιληψη του (παλιου, καλου) Μουρινιο και την ευφυια του, με αποτελεσμα να πεφτει σε λουμπες. Ο αλλος ηξερε πού επρεπε να δωσει τις μαχες του, δεν το εκανε σε ασχετες στιγμες.
Μy 2c σε ενα νημα που δεν ειναι “ΠΑΟΚ”, αλλα νταξ, δεν θα γραψω κατι αλλο επ’ αυτου.
Αυτο του Μπλανκο δεν το ηξερα, αλλα μονο ως ανεκδοτο μπορω να το ακουσω/διαβασω. Οτι ο Ντουσκο (οχι ο Σουλης Παπαδοπουλος, αλλα ο ΝΤΟΥΣΚΟ) θα εκανε κατι τετοιο. Ξυπνιο, δεν λεω. Καπου διαβασα για μεταμεσονυχτια εκπομπη με ταξιτζηδες, δωστε μια μονιμη θεση σχολιαστη στον Ζορο
Περι Λουτσέσκου - συμφωνω σε αυτο που λες - εχει αντιγραψει Μουρινιο στα επικοινωνιακα 100%. Και για μενα κριμα, γιατι παροτι ειναι αντιπαθης ανθρωπος, ειναι πολυ καλος προπονητης και θεωρω πως θα ειχε και καριερα εξω. Απλα μοιαζει να μην τον ενδιαφερει και (φανταζομαι) αυτη η τοξικοτητα θα του δινει αλλωθι αν η ομαδα δεν τραβηξει - και εχει πλακα οτι ο πρωταθλητης ΠΑΟΚ, μια χαρα ηθελε το Χ στην Αθηνα και ξαπλωνανε στο τελος.
Αναφορικα με Μπλάνκο, μου εκανε παρα πολυ εντυπωση η δηλωση, αλλα προς τιμην του, δεν το ειπε αυτος. Οι Μπεταραδες του ειπαν πως ακουγεται (!!), και απλα το επιβεβαιωσε, με μια συστολη. Και αν και συμπαθω τον Μπαγεβιτς γενικα, ο υστερος Ντουσκο ειχε θεματα με την προπονητικη και απ’οτι φαινεται και με τη διαχειριση.
Βλέποντας και το πέναλτι και μια που ρωτήθηκα (@montecristo δεν είναι flaming, βλέπεις;), να πω ότι είναι δύσκολη φάση και βλέπω επιχειρήματα και για τις δύο πλευρές. Ο οπαδός της ΑΕΚ θα πει ότι κάνει προβολή ο αμυντικός, δε βρίσκει μπάλα, τη μπάλα τη βρίσκει ο Λιβάι, καθαρό πέναλτι. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ θα πει ότι κάνει προβολή ο αμυντικός, δε βρίσκει μπάλα αλλά ούτε τον Λιβάι, ο Λιβάι σουτάρει και αυτός βρίσκει τον αμυντικό στη συνέχεια της κίνησης του ποδιού. Οριακά θα το έλεγα πέναλτι στη λογική του ότι εμπόδισε τον επιθετικό να ολοκληρώσει ομαλά την κίνησή του, αλλά ακούω και τον αντίλογο εφόσον το σουτ έχει ήδη γίνει και είναι ο Λιβάι που πέφτει πάνω στον αμυντικό.
Το χεις παει πολυ καλα ως τωρα.
Απο οτι φαινεται ολη την χρονια θα ασχολουμαστε με την διαιτησια.
Δεν ξερω τι κανει πια ο Αλμειδα. Μιλαμε για αλχημιστη της κακιας ωρας.
Επιμονη με Σιμανσκι. Εχει χαλασει ηδη δυο φοβερες ευκαιριες για γκολ.
Ελιασον, Πινεδα εκτος. Πραγματικα μου φαινεται απιστευτο. Οπως κ ο παραγκωνισμος Λιουμπισιτς κ Γιονσον
Ο Γκαρσια προφανως δεν ξερει που παιζει κ τι πρεπει να κανει.
Δεν παλευεται πλεον αυτη η ελλειψη ορθολογικης σκεψης