Ανεβασε το παιχνιδι του φετος ο Αλμειδα. Μετα τον Πιζαρο, εφερε παιχτη που παιρνει 3εκ κ το μονο στατιστικο που χει ειναι μια καρτα καθε μισαωρο που παιζει.
Πάντως είναι ο μόνος που έδειξε αντίδραση
Μια χαρά παίζει, μην τον θάψουμε και αυτόν.
Στα πολύ σοβαρά, επιτέλους να εξομολογηθώ πως το πράγμα φαινόταν για μένα από την στιγμή που αποκαλύφθηκαν οι εμφανίσεις μας για φέτος. Δλδ δεν θες καν να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν, αλλά να τις πάρουν μαζί να τις ξεχάσουμε.
Στα λιγότερο σοβαρά, είχαμε την ευκαιρία στο 1-1 με τους τραυματισμούς του γαύρου, αφού στην αρχική 11δα αφήσαμε τα άκρα ξεφραγα αμυντικά, να πάρουμε με αλλαγές το κέντρο και το ματς. Δεν το κάναμε, καλά τα φάγαμε.
Εμετος η ομαδα,δεν με ενδιαφερει τοσο ποιος φταιει περισσοτερο,δεν εχουν ευρωπη και κατεβαινουν ξεκουραστοι να παρουσιασουν μια εικονα κακη,αμυντικα για κλαμματα,ενας προπονητης που δεν ξερει τι κανει με το ροστερ γενικα.
Μεγαλύτερο fair play σε ντέρμπι από αυτό του Μεντιλίμπαρ, να βάλει μέσα τον Μασούρα δεν έχω ξαναδεί.
Παιδες εγω πλεον δεν εχω καμια δικαιολογια για τον Αλμειδα. Αυτο που παρουσιαζει ειναι μια ομαδα παλαιμαχων. Πραγματικα. Οχι σχημα λογου. Ειναι υπευθυνος και για την κακιστη και ανιση στελεχωση με αποτελεσμα να μην ξερει τι του γινεται μεσα στο κεφαλι του. Λυπαμαι τον Ηλιοπουλο
Λαμελα,Περειρα ειναι μετριοτατοι δυστυχως,δεν ειναι παικτες ποιοτικοι.
Πλέον κι εγώ σκέφτομαι ότι ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει ο Ματίας. Δε νομίζω πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση τώρα πια.
Αρκει παντα να φερουν εναν κανονικο προπονητη και οχι τα πειραματα που εκανε ο Μελισσανιδης
και λέει ανακοινώνει τον Δέλλα
δεν πιστεύω να πάει σε τρελά πειράματα. Γενικά φαίνεται πως ο Ηλιόπουλος έχει άλλη νοοτροπία και αντιλαμβάνεται τη διαχείριση της ομάδας με πιο μοντέρνο τρόπο.
Όσο και αν δεν τον χωνεύω και πιστεύω πως είναι από τους πιο βρώμικους ιδιοκτήτες που έχουν περάσει από την ΑΕΚ, τουλάχιστον επιχειρηματικά πάει κάτι να κάνει.
Δυστυχως και εγω δε τον βλεπω καλα τον Ματιας.
Ειμαι απο αυτους που μεχρι και χθες τον υποστηριζα μιας και οι συνεχομενες αλλαγες προπονητη κουραζουν, αλλα μετα το χθεσινο τσιρκο ειλικρινα σηκωνω τα χερια.
Καποια πραγματα ΔΕΝ βγαζαν νοημα, δε καταλαβαινω τι εχει παθει αυτος ο ανθρωπος. Τον συμπαθω, τον εκτιμω αλλα δε ξερω τι χρειαζεται να γινει για να αλλαξει αυτη η κατασταση.
Φερτε Xavi η Robbie Keane
Makelele!
νομίζω πως του στοίχισε τόσο πολύ ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός που από τότε δεν έχει συνέλθει και έχει χάσει τη μπάλα. Συν κάποια κολλήματα που έχει να μην “αδικεί” τους παίκτες του κλπ, που έχουν κάνει τρομερά δύσκολη τη διαχείριση αυτού του -μεγάλου- ρόστερ
Απλά δεν γίνεται να έχεις ακυρώσει εντελώς Λιούμπισιτς, Ελίασον !!! Δεν γίνεται σε αυτή την άμυνα να μην δίνεις ευκαιρίες σε Μήτογλου !!! Δεν γίνεται να έχεις αυτά τα ακραία μπακ και να παίρνεις τον Ουντομπάτζο και όλα καλά !!! Δεν γίνεται να βάζεις ακόμα τον Γκατσίνοβιτς !!! Δεν γίνεται να παίζουν όλοι και να είναι όλοι ευχαριστημένοι !!! Δεν γίνεται να μην αλλάξεις προπονητή το καλοκαίρι !!!
Υ.Γ. Σάββατο παίζεις με ΑΡΗ που έχει δύο σερί στραβοπατήματα…
Το ερωτημα ειναι να φυγει με τη νεα χρονια η το καλοκαιρι ?
Προσωπικα γερνω στο 2ο.
Θα έλεγα το συντομότερο, μπας και γίνει και ξεκαθάρισμα μέσα στον Γενάρη με παίκτες. Το λέω όμως με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί σοβαρή λύση και όχι πείραμα που λέει και ο Yellow_Viper
Ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι και σοβαρό πλάνο για το ποιος να έρθει στη θέση του και με ποιους παίκτες.
Ας ξεκαθαρισει λιγο το ροστερ και βλεπουμε, εχουμε μελλον για τοσο δραστικες αλλαγες.
Να μειωθει και η συγχιση με τις θεσεις τον χρονο κλπ.
Εχει μελλον η σεζον, αρκει να αντεξουμε βαθμολογικα/ψυχολογικα το κρας τεστ απογοητευσης που θα μας σκασει τωρα.
Και να μεινει ο Λαμελα.
θα γίνει ξεκαθάρισμα ή θα έχουμε τον Αλμέιδα να θέλει να κρατήσει τον Χατζισαφί και τον Άμραμπατ γιατί τους αγαπάει;
Δεν ξερω και εγω τι θελω, αλλα δεν θα με ενοχλουσε το να ρθει αλλος και τον χειμωνα, αν ειναι κανονικος προπονητης.
Αναγκαστικα θα μπεις σε mood πειραματισμου οπως ο Αλαφουζος,που εδιωχνε προπονητες μεχρι να του κατσει η μπιλια σε καποιον που πραγματι θα αλλαξει την κατασταση.
Μετα το νταμπλ,λες και αραξαν ολοι,βολευτηκαν επειδη εγιναν μια φορα πρωταθλητες η κυπελλουχοι,ο Αλμευδα εχει στις πλατες του μετα το νταμπλ,ντροπιαστικους αποκλεισμους στην Ευρωπη επι 2 συναπτα ετη,χαμενο δικο του τιτλο περυσι,χαμενο αποκλεισμο απο Αρη σε 2πλα ματς στο κυπελλο και μια ομαδα που παρουσιαζει οικτρο θεαμα,παρα τις προσθηκες και μεταγραφες που εγιναν.
Αν επαιρνες ενα χ χθες,αυτο απλως θα εδινε λιγο περισσοτερο χρονο,δεν θα αλλαζε τα κακως κειμενα,ομως το ντορτι ειναι βαρυ και με τον τροπο που ηρθε,2 γκολ σε 5 λεπτα και επειδη ορισμενοι ισως καλυψουν τον προπονητη λεγοντας οτι,και τι φταιει ο αργεντινος επειδη εκανε λαθος ο ροτα η ο φερναντες,η ο βιντα η ο καλενς.Φταιει πρωτιστως,γιατι αυτος τους επελεξε απεναντι σε εναν επιθετικο οπως ο ελ κααμπι,που δεν χαριζει τα αστεια λαθη.
O Λαμελα δεν πειθει,ναι ειναι λιγο καιρο στην ομαδα αλλα δεν φαινεται πως ειναι κατι το ξεχωριστο ως παικτης,σε αντιθεση με τον μαρσιαλ που εχει δειξει ακομη και ανετοιμος οτι μετραει ως παικτης.Ο Περιερα ειναι για τα σκυλια,αργος,λαθη κοκ.
Διαβάζω για Ηλιόπουλο στα Σπάτα και πιθανές εξελίξεις πολύ άμεσα