Αεκαρα

Επειδη δεν ειδα το ματς, δεν εχω να πω πολλα, αλλα ψιλοκαταλαβαινω τι εγινε απο τα σχολια σας.

Αν πρεπει να προσθεσω κατι, ειναι οτι οι ρεπορτερ λενε οτι με 29 παικτες στο ροστερ, ακομα και στα οικογενειακα διπλα, πρεπει να αφησει ατομα έξω. Και πως για τον ιδιο, το να θεωρουνται ολοι μερος του ροστερ ειναι πολυ σημαντικο.

Ακομα δεν καταλαβαινω γιατι χαθηκε ο Τσουμπερ.

Εκτιμηση - θα φυγουν 3-4 ατομα τον χειμωνα και το ροστερ θα ισιωσει - μαζί και το κεφαλι του Αλμέυδα. Αν η ΑΕΚ ειναι σε ελεγχομενη θεση, θα παιχτουν ολα. Το πρωταθλημα ειναι σουρεαλ.

Κάτσε αν αποκλειστεί στο κύπελο για 2η χρόνια από το Μάτζιο,θα αναγκαστεί ο Μάριος να τον διώξει…η να μείνει μέχρι να φύγει,έχει και μεγάλες αποζημιώσεις.

Πότε δεν ήμουν φαν των κλειστών συμβολαίων στους προπονητές,αιώνιο συμβόλαιο και αν κάτι στραβωσει στην 2η χρόνια,τον κρατάμε για να μην πληρώσουμε αποζημίωση.

2 Likes

το έχω γραψει και πιο πάνω - καθε φορα που διαβάζω για απολυσεις προπονητη, με νοιαζει λιγοτερο πως θα παει η ομαδα αν κατσει ο Αλμέυδα και περισσότερο, ποιος θα έρθει. Γιατι ξαναλεω, με τα πλεηοφφ οι αγωνιστικες πριν απο αυτα σχεδον δεν παιζουν ρολο αν πχ εισαι στο -3 στην εναρξη τους.

Τωρα αν αποκλειστει στο κυπελλο ή πεσει στο -9 ξερωγω, ναι οκ δεν θα εχει και πολλες εναλλακτικες ο προεδρος.

Αν παλι ακουγεται οτι εχει ξεπατωσει τους παικτες στο τρεξιμο (εξ ου και οι τραυματισμοι), ή οτι πλεον δεν πιστευουν καν στα πλανα του, και πανε να τον φανε, τοτε ναι, ισως πρεπει να φυγει.

Αλλα εγω θα του εδινα πιστωση χρονου, γιατι τραβαει τον σταυρο των 10 επιθετικων, του φυσιγματος του αερα που σε αφησε εκτος Ευρωπης και το (δικο του κολλημα) να παιζουν ολοι.

αληθειες παλι ο καρπετ

Με όλο τον σεβασμό, ασχολείσαι με το τι γράφει το ερπετό; με το τι γράφει για την ομάδα σου ο υπάλληλος του Μαρινάκη;

Εκτός και αν το σχόλιο σου ήταν ειρωνικό και δεν το κατάλαβα.

1 Like

Ναι ασχολούμαι, και θα σου πω γιατι.

Κατα τη γνωμη μου υπαρχουν δυο καρπετ.

Ο Καρπετοπουλος, που γραφει για παρασκηνιο και Ολυμπιακο, και πουσαρει ανελέητα όλα τα non paper του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αντέχεται.

Και ο Αντώνης που γραφει για αλλες ομαδες, σινεμα, διεθνες ποδοσφαιρο κτλ, και ειναι πιο αντικειμενικος και ψυχραιμος. Στον δευτερο, δεν συμφωνουμε παντα, αλλα συχνα γραφει και σωστα πραγματα οπως στο συγκεκριμενο για τον Αλμευδα.

Παλιά που πούσαρε ανελέητα τα νον πέηπερ του ντεμοτεχνείου ήταν καλός και ο Καρπετόπουλος πάντως.

Δεν θυμαμαι κατι τετοιο, ισως και να εχεις δικιο. Οι Αντωνηδες το γουσταρανε γενικα το ντεμοτεχνειο.

Επισης ο Καρπετ εμενα παντα μου αρεσε για τον λογο που εγραψα παραπανω. Απλα οταν γραφει για παρασκηνιο και ολυμπιακο, τον διαβαζω για να δω ποια ειναι η θεση της ΠΑΕ, θεωρω οτι μπορει να τα κανει και copy/paste.

Εγώ ομολογουμένως πλέον τον διαβάζω μόνο όταν γράφει για μπάσκετ, προσπαθώντας να καταλάβω για ποιο λόγο έχει τέτοια αντιπάθεια στον μπαρτζώκα.

Ένας Καρπετόπουλος υπήρχε πάντα.
Ένας βαμμένος μέχρι το κόκκαλο γαύρος παρέα με τους Μπαμποχελάκηδες Πανούτσους που παρίσταναν κάποιες φορές τους αντικειμενικούς για τα μάτια του κόσμου.
Και τώρα που του δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία, βγάζει τον πραγματικό του εαυτό στο Μέγκα και την κωλοφυλλάδα που γράφει μαζί με τους άλλους.

3 Likes

επειδη εχω πολλους φιλους μπασκετικους γαυρους, η θεση τους ειναι οτι εχει εμπαθεια για Μπαρτζωκα, επειδη και ο Μαρινακης δεν πολυγουσταρει Αγγελοπουλους. Δεν ξερω περισσοτερα

Ειμαι κ εγω απο αυτους που διασκεδαζω οταν ο Καρπετοπουλος δεν εχει να κανει με τα συμφεροντα του Ολυμπιακου. Απο την αλλη βλεπω την πονηρια του κ στο συγκεκριμενο αρθρο. Πχ διαλεξε το διδυμο συγκρισης που θα συμφωνουσαν οι πιο πολλοι μαζι του. Μαρσιαλ Κοιτα.
Προσωπικα πλεον δεν περιμενω κανεναν να μου ανοιξει τα ματια για τον Αλμειδα. Ειναι παρα πολλοι οι αγωνες που χει προβληματισει καθως κ δεδομενα τα ερωτηματικα για το πως αξιολογει το ροστερ, πως επιλεγει την ενισχυση κτλ.
Αν μπορει να το γυρισει συγχαρητηρια.

1 Like

Μαλλον κοντρα Μαρινακη - Αγγελοπουλων δειχνει αυτο το πραμα.

2 Likes

Μια ζωή Ερπετοπουλος. Είμαι από αυτούς τους μαζοχιστες που βλέπουν την εκπομπή στο Mega τις Κυριακές γιατι μου αρέσει να ενημερώνομαι από την προπαγάνδα του Μαρινάκη. Αλλά ούτε κατά διάνοια να τον πάρω στα σοβαρά. Τον πήρε ο πόνος να δικαιολογήσει τον Αλμέιδα με περίεργα και ύποπτα παραδείγματα…

2 Likes

Νομίζω ό,τι καταλληλότερο για να περιγράψει τον συγκεκριμένο.

1 Like

Τι παίζει με Ελιασον και είναι πάλι εκτός ?

Μετά από αρκετό καιρό βλέπω την ΑΕΚ να παίζει ορθολογικά,βέβαια και ο Άρης δεν είναι καλός γενικά,αλλά βγήκαν κάποιοι συνδυασμοί.

2 Likes

Άλλο το κέντρο μας με Σιμανσκι και Λιουμπισιτς

1 Like

Θα κρατησω μικρο καλαθι για το ματς του κυπελλου,διοτι ειναι αλλο παιχνιδι και σιγουρα δεν θα εμφανιστει ο Αρης με το ιδιο προσωπο,εκει θελει αλλη διαχειρηση.

Ελπιζω να καταλαβε οτι δεν γινεται να παιζεις με Μανταλους, Περειρα κτλ αντι για Πινεδα, Λιουμπισιτς. Τρεις ταχυτητες πανω η ομαδα.
Τα ιδια για μενα κ Μουκουντι. Πολυ καλος χθες.

2 Likes