Επιτέλους η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο. Νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο κορμός με ίσως μικρές αλλαγές κατά συνθήκη.
Με το που μπήκε ο Περειρα χάθηκε το κέντρο. Μπήκε μετά και ο Γκατσινοβιτς που ήταν τραγωδία…
Πιερο πολύ καλή ενέργεια στο γκολ!
Ο Λιουμπισιτς μου φάνηκε λίγο χαμένος σε κάποιες στιγμές αλλά νομίζω οφείλεται στην έλλειψη άσκησης αγωνιστικών αγώνων.
Ελπίζω να πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν ο Πινέδα γιατί νομίζω ότι από αυτόν πρέπει να ξεκινάει η ομάδα.
Πολύ σημαντικό ότι οι παίκτες στα γκολ γινόταν ένα κουβάρι και με όλο το τεχνικό team. Που σημαίνει ότι υπάρχει δέσιμο και καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.
Μετά τα χθεσινά ελπίζω ότι μάλλον θα δούμε φως. (Εκτός αν δει άλλο όνειρο πάλι ο Αλμέιδα )
Ενταξει,ας τελειωσουν τα πανηγυρια,διοτι σημερα ειναι το σοβαρο ματς,που ο αντιπαλος θα εχει το εξτρα κινητρο…για να δω τα γατακια του αλμευδα αυριο πως θα παιξουν.Μαρσιαλ μ’αρεσει.
Νομίζω ο μόνος που δεν έχει σωτηρία πλέον είναι ο Γκατσίνοβιτς. Ο άνθρωπος φαίνεται τελειωμένος και δεν ξέρω γιατί. Ακόμα και στον Περέιρα δίνω περισσότερες πιθανότητες να ανεβάσει στροφές μες στην χρονιά, ο Γκάτσι όμως φαίνεται εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης δεν ξέρω που θα παίξει σε αυτή την ενδεκάδα, μάλλον σαν δεκάρι/οργανωτής; Δεδομένου πως θα έχουμε Κοϊτα αριστερά και Λαμέλα δεξιά (μάλλον?).
Δεν κατέβασε καλή 11αδα,με τόσες αλλαγές…δεν μπορώ να τον καταλάβω πλέον.Εξω Γκαρσία,έξω Βίντα,έξω Πινέδα κοκ.3 κίτρινες κάρτες,πήραν χαμπάρι τον Χατζισαφι και φορτώνουν από εκεί.
Περειρα αριστερο μπακ και Λαμελα ακομα μεσα που ναι για λυπηση δυστυχως.
Δεν ξερω τι ονειρα βλεπει κ κανει οτι να βαι. Βγαλε τον Περειρα ρε ανθρωπε κ βαλεωτον Κοιτα αριστερο μπακ που χει παιξει ενα σωρο φορες εκει στην καριερα του. Ελεος με τα σαπακια