Αεκαρα

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι αλλά λογικά πέφτουν σε δύο κατηγορίες. Είτε Ολυμπιακούς που με αυτά που έχουν αναγκαστεί να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους εδώ και δεκαετίες, το χθεσινό είναι πταίσμα, είτε φίλους άλλων ομάδων, που ήξεραν πολύ καλά τι να περιμένουν όταν ο Ολυμπιακός "ήρθε πάλι στα πράγματα¨. Το είχα πει και στην αρχή της χρονιάς ε. Καλώς ήρθατε στην αντιπολίτευση.

Γενικά όλοι μας μπορούμε να μιλάμε και να διαφωνούμε ακόμα και να μαλώνουμε περί διαιτησίας, και το κάνουμε συχνά. Όταν η συζήτηση πάει στον Ολυμπιακό, το επίπεδο αλλάζει.

3 Likes

Πόνος αγιάτρευτος.

1 Like

Γνωστό σύμπτωμα του καρκίνου, εννοείται

Κάντε εμβόλιο.

:+1:

Εγω γενικα βαριεμαι την κουβεντα για διαιτησια, οποτε δεν μιλαω γενικα, μονο οταν οι ΑΕΚτζηδες φερεστε σαν να ειστε η πιο καθαρη ομαδα του Συμπαντος με τσιγκλατε, αλλα μεχρι εκει. Το ελληνικο ποδοσφαιρο αυτο ακριβως ειναι, καμια ομαδα διαχρονικα δεν πηρε Πρωταθλημα χωρις να εχει τα κοζα (σε διαφορους βαθμους φυσικα) το ξερουμε και παρακολουθουμε εν’γνωσει μας.

Παρ’ολα αυτα (και αυτο εγω προσωπικα το ελεγα απο το καλοκαιρι), οποιος θεωρει οτι υπαρχει η παραμικρη περιπτωση ο Μαρινακης να μην παρει Πρωταθλημα για τα 100 χρονια του γαυρου, ειναι τρομακτικα αφελης. Και οχι, δεν ειναι πονος, ετσι και αλλιως δεν θεωρω οτι η ομαδα μου θα επαιρνε Πρωταθλημα ετσι και αλλιως. Να’χαμε να λεγαμε.

1 Like

θα συμφωνησω για τη διαιτησία, καθώς δεν παει πουθενα αυτη η κουβεντα.

Ο Μαρινακης θελει το πρωταθλημα, αλλα απ’οτι διαβαζω δεξια κ αριστερα, δεν νιωθει και τοσο ανετα με το ροστερ του. Αρα, αν ολοι μεινουν κοντα, το πρωταθλημα θα κριθει παλι στα ντερμπυ, στα οποια (σε γενικες γραμμες, φανταζομαι καποιος θα βρει να πει κατι), τερατα (του παρελθοντος) δεν εχουμε δει.

Εν ολιγοις, οποιος θελει το πρωταθλημα θα εχει αρκετες ευκαιριες να κερδισει τον ολυμπιακο και να το παρει. Της ΑΕΚ δεν της φταινε τα πειραματα του Αλμευδα και του ΠΑΟ, οτι αλλαξε προπονητη και παιζει για το μισο μηδεν (που εκτιμω οτι θα του ξαναστοιχισει οπως παλαιοτερα, και θα εχουν να λενε παλι οι φιλοι του).

Τα κοζα δλδ δεν εχουν την δυναμη του παρελθοντος, γι αυτο και ο ολυμπιακος δεν ειναι 20 βαθμους μπροστα. Επιπροσθετα εχουμε VAR και ξενους.

Για τον ελέφαντα στο δωμάτιο θα μιλήσει κανείς;
Για την τύφλα του διαιτητή που έπρεπε να τον καλέσει ο Μπαρίστας να δει το εξώφθαλμο πέναλτι;

Μονά ζυγά δικά σας.
Ώρες ώρες.

Αίσχος το πέναλτι του Ολυμπιακού, από σκάνδαλο σε σκάνδαλο ο Σιδηρόπουλος, μετά τη σφαγή του Άρη στο κύπελλο με την καρατιά του Μπρινιόλι, τώρα αυτό.

3 Likes

ελό εβερηουάν :stuck_out_tongue:

1 Like

Δικια σου προβολη ειναι αυτη. Μεχρι και οταν λεμε οτι κατι ηταν υπερ μας ερχεστε εδω μπουγιο και κουνατε δαχτυλο. Εμεις να δεις ποσο βαριομαστε την κουβεντα για την διαιτησια. γι αυτο και δεν ερχομαστε και ποτε να τα συζητησουμε.

Παντως κακως σε παιρνει απο κατω. Προσωπικα σας βλεπω πολυ δυνατους και σαν πρωτο φαβορι με το υλικο που χετε και τον προπονητη που φερατε

2 Likes

Καντε και ενα τοπικ Λεβαδειακος για τον ρορ

1 Like

ο ρορ πήγε για μπάνια (και είναι παοκ)

2 Likes

Εγω τον θυμαμαι καλα, απλα επειδη ειπε οτι ειναι Λεβαδειακος. Να μην νιωθει αφιλοξενα

ειχα γραψει παραπανω οτι ο ΠΑΟ εχει καλη ομαδα (οταν χασανε απο ΑΕΚ) και παλι ειχανε να λενε.

δεν εχω εικονα ποσο καλος ειναι ο ΠΑΟ με τον νεο προπονητη, αλλα ομαδα του μισο μηδεν παιζει με τη φωτια. το γραφω τωρα, για να υπαρχει, γιατι στην πρωτη στραβη που δεν θα μπει το μισο μηδεν, θα θυμηθουν παλι οτι η διαιτησια δεν τους αφησε να παρουν πρωταθλημα.

Ποια ειναι τα τελευτταια με Ελιασον, εχω χασει την μπαλα

1 Like

Παιζει ωραιο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος με πολλες καθετες. Πολυ πιο αμεσα απο εμας.

Εχω χασει ελπιδα για τον Ελιασον. Μαλλον θελει να παει Βραζιλια. Λογικα θα ειναι αποστολη στο κυπελλο παντως. Μακαρι καπως να γινει και να μεινει τελικα

1 Like

Ρε Μόντε, κάτι δεν έχεις καταλάβει στο ποδόσφαιρο. Παίζει ρόλο τι λες και πότε το λες και πώς το λες. Εσύ είπες ότι “είμαστε καλύτεροι από πέρυσι”. Την εποχή που το είπες (παρεμπιπτόντως ήταν μετά τον ΠΑΟΚ και όχι την ΑΕΚ) ήμασταν χειρότεροι όχι μόνο από πέρυσι αλλά και από τα τελευταία 5-6 χρόνια. Αν δεν άλλαζε ο προπονητής ακόμα έτσι θα ήμασταν. Πώς αυτό σε δικαιώνει στο μυαλό σου, είναι απορίας άξιο.

Κατά τα άλλα το 1-0 ή και το 3-0 μπορεί να στραβώσει έιτε από δικά μας λάθη (έγινε ήδη με τον Ατρόμητο πριν μερικές αγωνιστικές) είτε από διαιτησία. Αν είναι από δικά μας λάθη δε θα πούμε τίποτα (όπως δεν είπαμε). Αν είναι από διαιτησία θα πούμε. Διατηρούμε το δικαίωμα πιστεύω.

1 Like

ρε συ αληθεια τωρα, εχουμε καταλαβει οτι μονο εσυ ξερεις απο ποδοσφαιρο, μην το επαναλαμβανεις καθε τοσο, (με) κουραζει.

ναι αλλαξατε προπονητη. αλλαξατε και 15 παικτες? οι ιδιοι δεν παιζουν ? τεσπα, πουθενα δεν σας πιανουμε. κατσε δες τη μπαλα του μισο μηδεν απεναντι σε ομαδες με δεκα παικτες, και οταν παλι δεν παρετε το πρωταθλημα (το οποιο ξερεις οτι θα παρει ο Ολυμπιακος), θα εχετε να λετε, οταν δεν μπει το μισο γκολ.

Καλά, το να μην καταλαβαίνεις εσύ από μπάλα δε σημαίνει ότι καταλαβαίνω μόνο εγώ. Μπορεί να καταλαβαίνουν και όλοι οι άλλοι :stuck_out_tongue:

Ξαναλέω λοιπόν γιατί δεν (θες να) καταλαβαίνεις. Δεν είπες “πήρατε καλούς πάικτες, θα στρώσει κάποια στιγμή η ομάδα”. Είπες ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος από πέρυσι. Ε τι να σου πω τώρα. Δες τον αγαπημένο σου Θέμη με τα στατιστικά να δεις την εποχή του Αλόνσο αν ήμασταν καλύτεροι ή χειρότεροι από πέρυσι. Ή πες μου ότι δε χρειάζονται τα στατιστικά γιατί εσύ “βλέπεις μπάλα”, τι να σου πω.

Φυσικά και θα έχουμε να λέμε αν δεν μπει το μισό γκολ αν μας το κόψει ο διαιτητής. Αν δεν το βάλουν οι πάικτες μας θα έχουμε να λέμε για τους παίκτες. Απλά τα πράγματα.

Πώς καταφέρνεις ταυτόχρονα να υπερτιμάς και να υποτιμάς τον Παναθηναϊκό στο ίδιο πόστ πάντως, σου το δίνω.

εμείς γυρνάμε τη μπάλα γύρω γύρω και περιμένουμε να μπούμε με τη μπάλα στο τέρμα… δεν είναι ότι δε μου αρέσει ότι έχουμε κυκλοφορία και υπομονή, αλλά νομίζω το πήγαμε στο άλλο άκρο. δε βγαίνει χωρίς κάθετες μπαλιές και αυτό φαίνεται από το πόσο προβλέψιμοι γινόμαστε μερικές φορές.

1 Like