Αεκαρα

Δεν έχουμε Σιμανσκι , Λιουμπισιτς?

Ιωση ο πρωτος και μικροτραυματισμο ο δευτερος

1 Like

Ηλιθια ομαδα η ΑΕΚ. Παει με προβαδισμα κ διαμαρτυρονται σαν βλαμμενοι. Βλακα Μουκουντι καρτα χωρις λογο. Το ιδιο κ ο βοηθος του Αλμειδα.

Επισης ομαδα με φτερα Μαρσιαλ κ κυριως Λαμελα, αμυντικα δεν ξερει που παταει κ που βρισκεται

ΥΓ. Παραλιγο κ κοκκινη απο το θεατρο του Ζιφκοβιτς

1 Like

Ποσο ανεμπνευστοι, ανευροι κ απελπιστικα αργοι ειμαστε στην επιθεση. Σαν ομαδα παλαιμαχων

“Τι κάνεις εκεί ρε;”
“Τι κάνω, δεν βλέπεις, πάω να ανοίξω το livescores”
“Για ποιο γαμημένο λόγο”
“Από περιέργεια. Βλέπω τους ΑΕΚτζήδες να μεμψιμοιρούν, οπότε η λογική λέει ότι χάνουν. Πάω να δω πόσο χάνουν”
“Είσαι εντελώς νουμπάς όμως;”
“Τι θες μωρέ;”
“Πρώτη φορά μπαίνεις στο θρεντ τους;”
“Όχι. Πού θες να καταλήξεις;”
“Δεν ξέρεις από τώρα, χωρίς να κοιτάξεις καν, ότι ακόμα έχουν σκορ πρόκρισης;”
“Εγώ νομίζω ότι αυτή τη φορά μπορεί να χάνουν”
“Θα χάσεις τον χρόνο σου”
“Σκάσε, θα κοιτάξω είπα”

“Λοιπόν; Κοίταξες;”
“Κοίταξα”
“Και;”
“Η ΑΕΚ περνάει”
“Θες να μου πεις κάτι άλλο ίσως;”
“Την επόμενη φορά θα σε ακούσω”
“Άντε μπράβο”

1 Like

:joy:
Αναρωτιεμαι αν εβλεπες τον αγωνα τι θα λεγες.
Η Προοδευτικη θα ειχε καλυτερη εικονα πιστευω

1 Like

“Τον Red Viper πώς τον βλέπεις;”
“Δεν ξέρω, υποψιάζομαι όμως ότι μας έχει έρθει από ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο η ΑΕΚ είναι σαν να λέμε ο Άγιαξ του Κρόιφ με ολίγη από Μπαρτσελόνα του prime Μέσι”
“Κοντά έπεσες, στο δικό του σύμπαν η φάση είναι εθνικές ομάδες και η ΑΕΚ είναι κράμα Ουγγαρίας '52-'54 και Βραζιλίας '70”
“Α, μάλιστα… Κι εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά ρε;”
“Όλα τα ξέρω εγώ, μη σε νοιάζει”

3 Likes

Αναθαρρησα. Μπηκε ο Πουσκας ο Φερναντες

4 Likes

Ο Μαρσιάλ έπαθε Γουίλιαν + Μαρσέλο μαζί.

Αν υπάρχει ποδοσφαιρικός θεός με χιούμορ πρέπει γύρω στο 89 να γίνει μια φάση ίδια με το '18.

Για πείτε… Τι αλλά νέα? Μιας κ η γκρίνια μας θα φταίει που βλέπουμε ότι βλέπουμε. Να πούμε τπτ άλλο… :roll_eyes:

1 Like

Α ρε Αλμειδα αλχημιστη. Παμε τωρα παραταση με μαυρη τρυπα κεντρο Μανταλο, Γκατσινοβιτς κτλ. Οποτε κανει αλλαγες τρωμε γκολ πλεον. Καλη τυχη να χουμε!

2 Likes

Δεν είχαμε τύχη/ικανότητα να βάλουμε περισσότερα γκολ στον 1ο γύρο που παίξαμε κ καλά. Τώρα αντε περίμενε να γίνει το θαύμα. (μεταξύ μας, δεν το περιμένω)

1 Like

Νομιζω οτι πλεον πρεπει να αρχισει να σκεφτεται σοβαρα ο Αλμειδα να κανει βασικο τον Μπρινιολι

3 Likes

Εγώ ελπίζω να ψάχνει κάποιος σοβαρά για αντικαταστατη του Αλμευδα όλον αυτό τον καιρό. Κ τα βρίσκουμε μετά για τους τερματοφυλακες :sweat_smile:

1 Like

Μη λες τιποτα για τον Αλμειδα θα μας φανε.
Η ομαδα παιζοντας ασχημα με τον μετριο ΠΑΟΚ εχει φτασει στο 0-0 κ πανω που φαινεται οτι ισορροπει και παει να σβησει το παιχνιδι τα τελευταια 5-10 λεπτα βγαζει τον καλυτερο μας παιχτη κ βαζει τον Μανταλο και ανακατευει και πληρως την εκεινη την στιγμη ηρεμη ομαδα.
Απο κει κ περα ξεφραγο αμπελο εμεις παλι πισω

1 Like

Πω δεν πω, την ρετσινιά της γκρίνιας την έχουμε ούτως ή άλλως. :sweat_smile:

1 Like

:joy::joy::joy:
Μονο με ασιστ παιχτη ΠΑΟΚ θα βγαζαμε καλο σουτ

1 Like

:rofl:

1 Like

Έχουν κοιμηθεί οι θεοί απόψε.