Το ότι βρίσκει δάχτυλα (!!) το είδες εσύ κάπου;
κυκλοφορεί αρκετά στα σόσιαλ το ζουμ που είδε και το βαρ… φαίνεται όσο χρειάζεται για να το δώσει
ας πάω να γράψω στα threads των άλλων ομάδων για την ΑΕΚ
Το ζουμ που είναι από μπροστά και λόγω προοπτικής δεν μπορείς να καταλάβεις αν η μπάλα βρίσκει δάχτυλα, ώμο ή έιναι ένα μέτρο μακριά. Μάλιστα. Με κάλυψες
Έχει δίκιο ο Μιχάλης. Σταματάω. Έτσι κι αλλιώς αποφεύγω συζητήσεις με Ολυμπιακούς
Πειτε οτι θελετε. Συνηθισμενοι ειμαστε. Κριμα που δεν μπορουμε να κερασουμε και καφε Καλα θα ταν
Δεν είπα ότι συμφωνώ που δώθηκε, επίσης ένα παγωμένο screenshot δεν είναι η απάντηση. Αυτοί αποφασίζουν με βίντεο και όχι με φωτογραφία. Στο βίντεο φαίνεται ότι ακουμπάει (ή ήθελαν να δουν ότι ακουμπάει αν σου αρέσει περισσότερο έτσι) και το έδωσαν.
Επίσης δεν χρειάζεται να υποτιμάς τον άλλον λέγοντας ότι γενικά θα έπρεπε να αποφεύγεις να του μιλάς, κουβέντα κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι Τσουκαλάδες
συγνώμη @mixalis_purple έχεις δίκιο
τελικά νομίζω πως χρειάζεται να ανοιχθεί ένα άλλο thread για την ΑΕΚ, αλλά που θα γράφουν άλλοι
δεν το λέω κάπως, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ποστ και λέω προχωράει η συζήτηση αλλά τελικά είναι off topic
και όπως λέει και ο @Red_Viper δε μπορούμε να σας κεράσουμε και καφέ, και ποπ κορν για εμάς
Συγγνώμη αν το πήρες έτσι, δεν προσπαθώ να υποτιμήσω κανέναν. Απλά έχω παρατηρήσει πλέον με τα χρόνια ότι ενώ με όλους τους άλλους οπαδούς, διαφωνούμε-συμφωνούμε μία άκρη θα βγει, με τους Ολυμπιακούς γενικά άκρη (εγώ) δε βγάζω. Πιθανόν να φταίω εγώ. Κάπως δεν υπάρχει κοινή βάση. Οπότε από το να βασανίζομαι κι εγώ κι αυτοί και όσοι μας διαβάζουν, το αποφεύγω.
Ον τόπικ λοιπόν. Παρότι ο Αλμέιδα κάνει κακή χρονιά και φάνηκε και χθες αυτό, εγώ ως τρίτος λέω ότι θα είναι μεγάλο λάθος ένας προπονητής που κάνει τρίτη σερί χρονιά πρωταθλητισμό να φύγει. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιους προπονητές. Και αυτοί είναι που μπορούν να γυρίσουν τον διακόπτη ακόμα και σε κακή χρονιά.
αυτός είναι και δικός μου προβληματισμός και λέω ότι ίσως είναι καλύτερα να μείνει με απαραίτητο όμως έναν ορθολογικό σχεδιασμό της ομάδας και στα μεταγραφικά και στη συνολική στελέχωση ώστε να κρίνουμε αν φταίει η σχεδόν ανύπαρκτη δομή του οργανισμού ή τελικά δεν μας κάνει ο Αλμέιδα. φαίνεται από κινήσεις του Ηλιόπουλου ότι το βλέπουν και πάνε να τη στήσουν την ομάδα.
Αμα μεινει σιγουρα χρειαζεται καλυτερος σχεδιασμος και πιο ορθολογικες επιλογες. Σε θεσεις, σε ηλικιες, σε διαφορα.
Παντως εγω, με πονο το λεω, δεν βρισκω ιδιαιτερο το οτι κανει πρωταθλητισμο. Πρωταθλητισμο πλεον οι ομαδες κανουν γτ δεν υπαρχει καποια ομαδα μπαμπουλας να παιρνει ολα τα παιχνιδια οπως γινοταν καποτε. Πλεον οι ομαδες εχουν σχεδον στο 50% των αγωνων τους απωλειες. Δειτε την βαθμολογια. Αν η ΑΕΚ με τετοια βαση απο το double και μετα και καποιες καλες προσθηκες, δεν μπορουσε να συνεχισει να ειναι μεσα στο πρωταθλημα τοτε ποτε θα ηταν? Μου φανταζει λιγο σαν το default setting να σαι πλεον στους 4 πρωτους απο κοντα.
Ο Αλμειδα το χανει πολυ στις λεπτομερειες. Αυτες ειναι οτι καθε χρονο η ομαδα εμφανιζεται χειροτερη. Οτι καιει παιχτες. Οτι με τον τροπο του συμβαλει στους κακους σχεδιασμους και στην αποκτηση παιχτων που φανταζουν βυσματα και δημιουργουν ανισορροπιες σε πολλα θεματα, οπως το rotation, την αισθηση αδικιας κτλ κτλ. Στο οτι δεν φαινεται να μαθαινει απο παθογενειες που εμφανιζονται συχνα. Δεν γινεται πχ να τρως γκολ στο 90 σε καθε παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν γινεται πχ να μην βλεπει οτι οποτε κανεις περιεργες αλχημειες και βαζεις πχ τον Μανταλο στο κεντρο η ομαδα τρωει γκολ. Δεν μπορει να κανεις ολο τις ιδιες καρμπον κινησεις. Δεν γινεται να αποκλειεσαι ρε παιδια απο μια ομαδα της Αρμενιας που χει 7-8 χρονια ζωης. Δεν γινεται πχ να χεις παει σε προετοιμασια με την ομαδα β. Εχει παιξει τον ρολο του σε ολα αυτα.
Με λιγα λογια θεωρω οτι με οποιονδηποτε descent προπονητη με αυτο το υλικο μαλλον θα εκανε πρωταθλητισμο. Με εναν αρκετα καλο προπονητη θα μπορουσε να ειχε χτισει πιο καλη ομαδα μετα το double απο αυτο που βλεπουμε 2 χρονια τωρα.
Ο Αλόνσο και ο Καρβαλιαλ διαφωνούν με την άποψη σου αυτή.
Τετοιες περιοδους εχει και ο Αλμειδα. Εκτος αν θες να μου πεις οτι ειδικα ο Μαρινακης δεν θα τον ειχε απολυσει μετα την Νοα, μετα τις διαφορες γκελες σε παιχνιδια που η ΑΕΚ ηταν μπροστα με μικρομεσαιους η μετα την 4αρα απο τον Ολυμπιακο. Παιδια ο Αλμειδα ενα πραμα ηξερε που ηταν καλο και ειχε νοημα. Το πρεσινγκ ψηλα. Του βγηκε την πρωτη χρονια. Επαιξε καλο ποδοσφαιρο. Ειχε τους παιχτες να το κανει. Ηταν πιο νεοι. Δεν ειχαν Ευρωπη. Μπραβο του. Απο κει και περα δεν εχει αντιπροτεινει τιποτα. Το μαθανε κιολας και το κανουνε αλλοι καλυτερα τωρα. Εσεις πχ. Δυο χρονια τωρα παει με κεκτημενη ταχυτητα χωρις εναλλακτικο πλανο, με κακες επιλογες κτλ κτλ κτλ. Οσα προανεφερα. Δεν λεμε οτι ειναι κανας αχρηστος, αλλα δειχνει οτι δεν μπορει να σε παει παραπερα. Δεν μπορει να χτισει. Μαλλον δεν ειναι και τυχαιο οτι και στην προηγουμενη του καλη θητεια ειχε αναλογη πορεια. Φοβερη πρωτη χρονια και φθινουσα πορεια στην συνεχεια.
Ο τυπος ουτε αυτο που ξερει να κανει δεν υποστηριζει. Του αρεσει το πρεσινγκ και παει και φερνει κατι γερους Αργεντινους και Μεξικανους παλαιμαχους. Γενικα δεν το χει πολυ καλα δομημενο στο μυαλο του.
Ισως ολο αυτο γινεται γτ πρεπει να ειναι καλος και στο ψυχολογικο. Τους μπριζωνει, τους καυλωνει κτλ, αλλα δεν γινεται να πας συνεχως με αυτο. Φθινει
Το δήθεν πρότζεκτ 3ετιας μάλλον ήταν παπατζα,μετά το νταμπλ απλά κατέρρευσε η ομάδα αγωνιστικά,το μονοδιάστατο στυλ παιχνιδιού με πίεση ψηλά πήγε περίπατο,έμειναν παίκτες που ήταν για μπούλο.
Ο Αλμευδα δεν πρέπει να πάρει άλλη πίστωση χρόνου,χωρίς τίτλο φέτος,πρέπει να χαιρετίσει και αν τον κούρασε ο αρνητισμος,η γκρίνια των οπαδών,ας σκεφτεί ότι η ομάδα που παρουσιάζει δεν είναι ελκυστική παρά μόνο με εκλαμψεις.
Αν δεν καλύψει κενά πίσω στα στόπερ,στην άμυνα τον Γενάρη,δεν βγαίνει η χρονιά με τον γεροχατζησαφι,τον πηλιο και τους άλλους αργους.
Είμαστε μίζεροι και αρνητικοί,οκευ,έγινε.
Αντίο τρελέ καράφλα !!! Μεγάλη μορφή !!!
o Γαλανοπουλος υπεγραψε με ΑΠΟΕΛ συμβολαιο 4μηνης (!!) διαρκειας. Τι κριμα για το παιδι. Ειχα μια ελπιδα οτι θα παει, θα παιξει, και τουλαχιστον θα ξαναβρει το δρομο για την εθνικη. μοιαζει να εχει παθει χοντρη ζημια.
Περι Αμραμπατ, αγαπημενος της εξεδρας, βοηθησε, και ισως τωρα με τα ψυχολογικα του Ελιασον να χρειαζοταν κι ολας. Στο καλο να παει. Αλλος ενας που φευγει με αγαπη για την ΑΕΚ, λεει πολλα για το κλιμα στην ομαδα αυτο.
Παρ’οτι βρισκω την θεση παραπανω υπερβολικη, ναι θεωρω πως αν ο Αλμευδα δεν παρει τιποτα φετος, ισως θα ειναι ωρα να χωρισουμε. Απλα παντα φοβαμαι τον επομενο που θα ερθει, δεν εχουμε δει και λιγα
Όχι ότι δεν έχει ο Αργεντίνος τα στραβά του (το περσινό το χάσαμε από τα κολλήματα του σε μεγάλο βαθμό) αλλά βλέπω το πρόβλημα να αφορά περισσότερο παίχτες που δεν έχουν πλέον κάτι να δώσουν.
Ασχέτως αν πάρουμε τίτλο φέτος, πιο σημαντικό είναι να φύγουν παίχτες (σχεδόν όλη η οπισθοφυλακή, Γκατσινοβιτς μεταξύ άλλων) και να έρθουν καλύτεροι και νεότεροι που να μπορούν να υποστηρίξουν το παιχνίδι του Αργεντίνου.
Αν φύγει και αυτός, τα πράγματα, εν δυνάμει, μπορούν να γίνουν και πολύ χειρότερα.
Respect στον γιγαντα Αμραμπατ. Απο τους αγαπημενους μου κ ας με εκνευριζε συχνα. Αξεχαστο το ξυλο που μοιραζε χαμογελαστος.
Αξεχαστο κ το γκολ που του ακυρωσαν στην αδικημενη συμπρωτευουσα χωρις κανενας να ξερει τον λογο.
Ηγετικος στο γηπεδο, καλος μπαλαδωρος κ αφυσικα δυνατος για το επιπεδο μας.
Να ναι καλα το τανκ!
Μπραβο στον Ολυμπιακο που χει δυο 17χρονα wonderkids απο αυτα που θα δκαγα πολυ χρημα να παρω στο μανατζερ. Πολυ σπανιο για Ελλαδα
Οι ακαδημίες της ΑΕΚ είναι για τα μπάζα,δεν έχουμε βγάλει μισό παίκτη,δεν γίνεται σωστή δουλειά.
οταν λεω εγω οτι εχουμε προβλημα στο να εχουμε καποιο σταθερο παστελαδορ…