@Red_Viper σχολιο για ενδεκάδα;;
Ξενερωσα που δεν εβαλε Μπρινιολι. Κατα τα αλλα μεταξυ αλχημειας κ αναγκης. Ενας αμυντικος…
Μανταλος μεσα πανικος. Γκατσι αριστερο μπακ. Χαμουλης.
Καλος παγκος ομως
γκολακι ο Σιμος,. γκρινιαχτε εσεις
αναποδο ψαλιδι γκατσι, στο δοκαρι, θα ηταν το γκολ της δεκαετιας. τον φαγατε με την γκρινια σας
Άτιμη μπάλα…
Γκατσι, το αριστερο μπακ που δεν ξεραμε πως ειχαμε
Ευτυχώς βάλαμε το γκολ νωρίς. Τώρα το μόνο που μένει είτε σήμερα είτε αύριο να τελειώσουμε το ματς.
Τόση βροχή δεν έχω ξαναδεί…
Καθε φορα που μας λετε γκρινιαξτε εσεις ειναι με αφορμη κατι που μας δικαιωνει
Μια απο τις γκρινιες μας ηταν ο παραγκωνισμος κ η εξαφανιση του αγαπητου Σιμου
Ποσο ΑΕΚ κ διαχειριση Αλμειδα. Για να δουμε
Αντε παιχταρα μας
Μια χαρά νίκη. Όχι άνετη όπως ίσως θα θέλαμε αλλά καλή νίκη. Σημαντικός άλλη μια φορά ο Μήτογλου. Γκολάρα ο Λαμελα και πιστεύω όταν του έρχονται τέτοια θα ανεβαίνει σιγά σιγά.
Πάμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και ελπίζω να φύγουμε με το διπλό.
αλλα δεν σε θελει ρε γμτ. παλι δυο δοκαρια ; ένα να ειχε μπει, το βραδυ θα ηταν ακομα πιο ευκολο.
Βασικα πολυ κριμα που δεν μπηκε το σουτ του Γκατσινοβιτς. Και γιται θα ηταν φοβερο γκολ, αλλα και για την ψυχολογια του. Δεν τον θελει
Το χαζοέβλεπα το ματσάκι γιατί έπαιζα και με το πιτσιρίκιον… δεν μου έμεινε η εντύπωση ότι ζορίστηκε η ΑΕΚ. Έχασα φάσεις της Καλλιθέας; Ποιος έκανε το ψαλίδι στο δοκάρι; Στη φάση αυτή φώναξα “όχι ρε πούστη”. Έπρεπε να μπει και ας μην ήθελα
Ο Γκατσινοβιτς. Αυτη την φαση λεω και εγω
έπρεπε να μπει μπας και ξεκολήσει λίγο και πάρει τα πάνω του. νομίζω είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. απέχει έτη φωτός από τον παίχτη της πρώτης χρονιάς
παντως τον ξαναβλεπα αριστερο μπακ (ακομα και τον Τσιλουλη) αντι του Γεροχατζισαφι
Η μεταγραφή αριστερού μπακ έγινε… Γκατσινοβιτς…
Ρε πστμ ποσο κολλημένο μυαλό,πάρε έναν στην θέση χατζησαφι έστω.
Ποιος γκατσινοβιτς,τον πεθαμένο θα αναστήσουμε,ημαρτον.
Θέλεις παίκτες πίσω να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή,όλοι τους είναι αργοί και βαριά κορμιά.
Μιλαμε για τραγικους αν ισχυει. Ειτε ο Αλμειδα αν ειναι οπως τα λεει ο Ηλιοπουλος ειτε ο Ηλιοπουλος αν λεει τετοια παραμυθια.
Ο οποιος Γκατδινοβιτς εν τω μεταξυ πηρε 2 κιτρινες σε ματς με την Καλλιθεα που κανε 2-3 επιθεσεις.