Αεκαρα

@Red_Viper σχολιο για ενδεκάδα;;

Ξενερωσα που δεν εβαλε Μπρινιολι. Κατα τα αλλα μεταξυ αλχημειας κ αναγκης. Ενας αμυντικος…
Μανταλος μεσα πανικος. Γκατσι αριστερο μπακ. Χαμουλης.
Καλος παγκος ομως :stuck_out_tongue:

1 Like

γκολακι ο Σιμος,. γκρινιαχτε εσεις

1 Like

αναποδο ψαλιδι γκατσι, στο δοκαρι, θα ηταν το γκολ της δεκαετιας. τον φαγατε με την γκρινια σας

1 Like

Άτιμη μπάλα…

3 Likes

Γκατσι, το αριστερο μπακ που δεν ξεραμε πως ειχαμε

3 Likes

Ευτυχώς βάλαμε το γκολ νωρίς. Τώρα το μόνο που μένει είτε σήμερα είτε αύριο να τελειώσουμε το ματς.

Τόση βροχή δεν έχω ξαναδεί…

2 Likes

Καθε φορα που μας λετε γκρινιαξτε εσεις ειναι με αφορμη κατι που μας δικαιωνει :stuck_out_tongue:
Μια απο τις γκρινιες μας ηταν ο παραγκωνισμος κ η εξαφανιση του αγαπητου Σιμου

1 Like

Ποσο ΑΕΚ κ διαχειριση Αλμειδα. Για να δουμε

1 Like

Αντε παιχταρα μας

1 Like

Μια χαρά νίκη. Όχι άνετη όπως ίσως θα θέλαμε αλλά καλή νίκη. Σημαντικός άλλη μια φορά ο Μήτογλου. Γκολάρα ο Λαμελα και πιστεύω όταν του έρχονται τέτοια θα ανεβαίνει σιγά σιγά.

Πάμε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και ελπίζω να φύγουμε με το διπλό.

5 Likes

αλλα δεν σε θελει ρε γμτ. παλι δυο δοκαρια ; ένα να ειχε μπει, το βραδυ θα ηταν ακομα πιο ευκολο.

1 Like

Βασικα πολυ κριμα που δεν μπηκε το σουτ του Γκατσινοβιτς. Και γιται θα ηταν φοβερο γκολ, αλλα και για την ψυχολογια του. Δεν τον θελει

3 Likes

Το χαζοέβλεπα το ματσάκι γιατί έπαιζα και με το πιτσιρίκιον… δεν μου έμεινε η εντύπωση ότι ζορίστηκε η ΑΕΚ. Έχασα φάσεις της Καλλιθέας; Ποιος έκανε το ψαλίδι στο δοκάρι; Στη φάση αυτή φώναξα “όχι ρε πούστη”. Έπρεπε να μπει και ας μην ήθελα :smiling_face_with_tear:

Ο Γκατσινοβιτς. Αυτη την φαση λεω και εγω

1 Like

έπρεπε να μπει μπας και ξεκολήσει λίγο και πάρει τα πάνω του. νομίζω είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. απέχει έτη φωτός από τον παίχτη της πρώτης χρονιάς

1 Like

παντως τον ξαναβλεπα αριστερο μπακ (ακομα και τον Τσιλουλη) αντι του Γεροχατζισαφι

4 Likes

Η μεταγραφή αριστερού μπακ έγινε… Γκατσινοβιτς…

3 Likes

Ρε πστμ ποσο κολλημένο μυαλό,πάρε έναν στην θέση χατζησαφι έστω.

Ποιος γκατσινοβιτς,τον πεθαμένο θα αναστήσουμε,ημαρτον.

Θέλεις παίκτες πίσω να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή,όλοι τους είναι αργοί και βαριά κορμιά.

1 Like

Μιλαμε για τραγικους αν ισχυει. Ειτε ο Αλμειδα αν ειναι οπως τα λεει ο Ηλιοπουλος ειτε ο Ηλιοπουλος αν λεει τετοια παραμυθια.
Ο οποιος Γκατδινοβιτς εν τω μεταξυ πηρε 2 κιτρινες σε ματς με την Καλλιθεα που κανε 2-3 επιθεσεις.

1 Like