Εν τω μεταξυ ολες αυτες οι μπουρδες πριν απο ενα ντερμπι. Ενταξει ειπαμε πλακα εχει ο ΜΗ, αλλα παραειναι attention whore
Πως γινεται να δινει κορνερ την φαση Βιντα Ντραγκοφσκι κ οχι πεναλτι;
Γιατί είναι φάουλ του Βιντα πρώτα αλλά το βάρ δεν μπορεί να αλλάξει το κόρνερ σε φάουλ. Επεμβαίνει μόνο σε πέναλτι, κόκκινες κτλ. Οπότε ούτε πέναλτι ούτε φάουλ, συνεχίζει όπως έδωσε ο διαιτητής.
Εγώ θα έλεγα όμως ότι το πέναλτι που έδωσε μου φάνηκε για βουτιά, θέλω να το ξαναδώ βέβαια, αλλά μου φαίνεται πατάει καλά κάτω ο Πελιστρι, δεν τον βρίσκει ο Στρακοσια
Το δικο σας ειναι σιγουρα πεναλτι κ ο Αλμειδα πραγματικα κουραζει με την ξεροκεφαλια του κ τις αδικιες του. Εδω κ καιρο περιμενουμε να βραβευσει τον Μπρινιολι για τις καλες του εμφανισεις κ αυτος επιμενει με τον γκελαδωρο τον Στρακοσα που παιζει σαν καθυστερημενο δυστυχως.
Γτ ειναι φαουλ του Βιντα; Ενα δυο μετρα εξω απο την μικρη περιοχη δεν κανει απολυτως τιποτα. Εχει γυρισμενη την πλατη κ πεφτει πανω του ο Ντραγκοφσκι κ χανει κ την μπαλα ουσιαστικα μονος του. Επισης το δε βαρ
Δεν είπα δεν το είδε. Λέω ότι αφού το ειδε, είδε και το φάουλ του Βιντα οπότε δεν μπορεί να δώσει πέναλτι σα να μην έγινε φάουλ.
Το ότι δεν είναι στη μικρή περιοχή, δε σημαίνει ότι το μαρκάρισμα είναι σωστό. Στη μικρή περιοχή κάθε μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα είναι φάουλ. Εδώ είναι φάουλ γιατί κάνει “σκαμνάκι”, είναι αντίστοιχη περίπτωση που δίνεται φάουλ πολλές φορές στο κέντρο του γηπέδου σε κεφαλιά.
Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι σίγουρος ότι είναι πέναλτι και μετά (επίσης θέλω να το ξαναδώ, γιατί ο ένας εμποδίζει τον άλλον). Αλλά το βασικό για μένα είναι το φάουλ πριν.
Για Πελιστρι επιφυλάσσομαι, μου κάνει εντύπωση που και οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ το δέχονται, εγώ βλέπω να πατάει καλά το πόδι του Πελιστρι κάτω. Θα επανέλθω και για τις δύο φάσεις όταν τις δω με ησυχία
Ο επιτιθέμενος δεν επιτρέπεται να παρενοχλεί τον τερματοφύλακα όταν έχει την μπάλα στα χέρια του.
Πως τον παρενοχλεί ρε Μάνο όταν δεν τον κοιτάει καν και δεν συμμετέχει στη φάση; Να διακτινιστεί πίσω στην άμυνά του; Πάνω του πέφτει ο τέρμας και μετά έγινε ότι έγινε (για εμένα είναι στην κρίση του διαιτητή εκεί πέρα).
Ποσο θα θελα να ταν αναποδα αυτη η φαση…Τεσπα συνηθισμενοι ειμαστε σε αυτο το τοπικ.
Κατα τα αλλα ο Αλμειδα πρεπει επιτελους να ξυπνησει λιγο και να καταλαβει οτι με Περειρα, Λαμελα και Μαρσιαλ βαζει τρικλοποδια στην ομαδα του. Παναργοι σε ιδεες και κινησεις. Κριμα γτ κατα τα αλλα παιζαμε συμπαθητικα.
Ελπιζω στο επομεν να βαλει Μπρινιολι.
@martian κριση για το ποσα νταν ειναι?
Το έχει απαντήσει ήδη ο Mandrake ακριβώς από πάνω
Ποιο σκαμνακι ρε παιδια? Απλα γυριζει να φυγει απο την αλλη
Δεν είπαμε ότι έχει πρόθεση ρε συ. Γυρίζει, ναι. Και κάνει φάουλ
Κανένα φάουλ του Βιντα. Ο Βιντα απλά υπάρχει στην περιοχή και ο τερματοφύλακας έρχεται πάνω του.
Ρε μαν ελεος
Ποτε τετοια φαση δεν δινεται φαουλ ουτε ειναι σκαμνακι
Τεσπα καλη καρδια
Οκ…
(Κακός διαιτητής πάντως γενικά. Ο,τι να ναι φάουλ δίνει εκατέρωθεν, έδωσε δύο κίτρινες στην αρχή, μετά παρόμοια μαρκαρίσματα τίποτα…)
Καταλαβε κανας συναεκτζης γτ εβγαλε τον Μητογλου κ εβαλε τον Σιμανσκι;
Γιατί Αλμέιδα
Όχι… Κι ούτε πρόκειται
Εχει σηκωσει Μανταλο…σωθηκαμε παιδες.
Πραγματικα ειμαι περιεργος να δω ποτε θα κανει καμια αλλαγη.
Ελπίζεις σε καλύτερη εικόνα με τις αλλαγές που θα κάνει? Για Αεκτζή, αισιόδοξο σε βρίσκω.
Μλκ απιστευτοι. Εχουν δωσει δυο γκολ σε μια ομαδα που παιζει μετριοτατα.
Α ρε Αλμειδα γιγαντα. Ζητω οι αλλαγες σου κ οι εμμονες σου