Αεκαρα

Χαρίζουμε λέμε… Πάρε πάρε πάρε

Άκυρο τελικά το γκολ αλλά οι Παναθηναϊκοι δεν πρέπει να ανησυχούν. Ούτε να κάνουν κ τπτ ιδιαίτερο. Να αρπαξουν απλά την ευκαιρία όταν τους την ξαναδωσουμε απλόχερα.

2 Likes

Πάνοπλοι στα αριστερά μπακ. Και ο Περέιρα παίζει σε αυτή τη θέση όπως φαίνεται. Δε χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα

1 Like

Αφελης χαζη ομαδα. 77% κατοχη εδειξε. Ουτε με τον Αλμωπο να παιζαμε. Κ εχει μολις δυο σουτ απο τα 20 μετρα. Ο Αλμειδα ειναι λες κ προσπαθει περισσοτερο να χει κατοχη παρα να βγαζει φασεις.
Το οτι εχει αφησει την ομαδα χωρις αριστερο μπακ της προκοπης ειναι εγκληματικο.
Οπως κ η εμμονη του στους Λαμελα, Περειρα

1 Like

2,5 εκατομμυρια ευρω για να χανει τετ α τετ σε ντερμπι, ευρωπαικες προκρισεις κ να βαζει ενα φαουλ σε τελειωμενο παιχνιδι. Αχ τι τραβαμε

1 Like

Ήττα που η ευθύνη βαραίνει 100% τον Αλμέιδα για τις επιλογές και σε αυτό το ματς αλλά και συνολικά το τελευταίο διάστημα.

1 Like

Αυτο γκαιζ να το μειωσετε λιγο. Δεν ειναι καθε μαρκαρισμα φαουλ, απλως οι διαιτητες τα δινουν ετσι. Ο τερματοφυλακας πρεπει να εχει πληρη ελεγχο της μπαλας. Δεν εχω δει τη φαση και προφανως ενα “σκαμνακι” ειναι φαουλ, ακομη κι αν το κανεις στο σημαιακι του κορνερ. Αλλα αυτο με τη μικρη περιοχη δεν ισχυει.

Όχι πλήρη έλεγχο. Και στη διεκδίκηση. Μπορεί φυσικά να παίξει την μπάλα ο επιθετικός, αλλά όχι να μαρκάρει τον τερματοφύλακα. Μαρκάρισμα σημαίνει και επαφή, μπλοκ άουτ κτλ. Ε, στη μικρή περιοχή δεν επιτρέπονται.

Οταν το δεις θα δεις δεις οτι δεν ειναι καν σκαμνακι.

Στα δικα μας τωρα και με φοβο να μας φανε οι οπαδοι αλλων ομαδων θα ξαναπουμε οτι ο Αλμειδα πλεον ειναι σχεδον γραφικος. Τον εχουν μαθει ολοι και παιζουν με τον ιδιο τροπο. Ειτε ειναι ο τελευταιος ειτε ο Παναθηναικος. Ξερουνε οτι εχει μια παναργη σε ιδεες οομαδα λογω βετερανων πρωην ποδοσφαιριστων που την βρισκει απλα με το να χει κατοχη μπαλας. Καλες ευκαιριες βγαινουν με το σταγονομετρο και κυριως εξαρτωνται απο το ποσο υπομονετικη και καλη ειναι η αμυνα του αντιπαλου. Σημερα πχ εβγαλε μονο μια καλη ευκαιρια που φυσικα την εχασε ο πιο ακριβοπληρωμενος φιλος του Αλμειδα φετος. Δεν εω οτι δεν προσπαθουν, αλλα και δεν μπορουν και το κανουν και με εμμονικο τροπο που εχει επιλεξει ο Αλμειδα.

Επισης ειναι η εξωφρενικη η επιμονη του σε παιχτες που δεν τραβανε με τιποτα. Επιλεγει να βαζει βγαζει αλλους και αυτους τους αγγιζει μονο οταν δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
Η ΑΕΚ για αλλη μια χρονια ειναι η μονη ομαδα των μεγαλων που χανει πολλους βαθμους, και μια προκριση στην Ευρωπη, απο τους τερματοφυλακες της. Η μονη ομαδα που δεν παιρνει βαθμους απο αυτους. Φετος δεν εχει δικαιολογια. Ο εμμονικος προπονητης της επιμενει να χρησιμοποιει αυτον που διαλεξε ως βασικο και ας του εχει κανει τοσες και σημαντικες γκελες. Φαντασου να χε βαλει και το γκολ ο Βολος πριν 2 αγωνιστικες.
Δυστυχως απο εκει που χε κανει μια ομαδα που χαιροσουνα να την βλεπεις και πιστευες οτι επιτελους αλλαζει σελιδα η ομαδα προς τα μπρος, εδω και εναμιση χρονο βλεπουμε ενα κουραστικο συνοθυλευμα που οσο το αναλυεις τοσο πιο κουτο σε κανει να νιωθεις. Η κατρακυλα του ψυχαναγκαστικου

ΥΓ. Παει για παραιτηση λεει…
Αν παραιτηθει θα καταλαβουμε και αν ο Ηλιοπουλος ειναι σοβαρος κατε με. Απο τι θα φερει αν οντως γινει αυτο

1 Like

Να δω τι θα κάνετε άμα φύγει :exclamation:

Απο τον Ηλιοπουλο και τις προθεσεις του εξαρταται.

Βρε άσε τον βένγκα και τις προθέσεις του, ποιον θα βρίζετε μετά είναι το θέμα.

Συμφωνώ 100%.

Χαμένος στην μετάφραση ο Αλμέιδα, μπερδεύεται και σκοντάφτει μόνος του. Στεναχωριέμαι πολύ και μόνο στη σκέψη ότι θα φύγει αλλά αν δεν ξεκολλήσει το μυαλό του τότε τα πράγματα δε θα αλλάξουν

1 Like

Τον Μανταλο :yellow_heart:

1 Like

Επιστροφή Κωστένογλου και Πετράν βασικός.

2 Likes

Και κάτι για το πέναλτι. Νομίζω ο διαιτητής είναι πολύ κοντά για να καταλάβει αν είναι φάουλ στον Ντραγκοφσκι και να το δώσει. Οι περισσότερες φάσεις τελειώνουν έτσι. Εφόσον δεν το δίνει, σημαίνει ότι δεν θεωρεί ότι είναι φάουλ. Οπότε ή φάουλ ή πέναλτι.

Για μένα δεν υπάρχει φάουλ του Βιντα αλλά αν το έδινε θα ήμουν κι εγώ με τη σκέψη “νταξει επαφή με τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή, έδωσε φάουλ για να τελειώσει τη φάση και να τον προστατέψει”.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο ο διαιτητής να μην είδε φάουλ στον Ντραγκοφσκι και να είδε κόρνερ και ο VAR να θεωρησε φάουλ οπότε και δεν υπάρχει πέναλτι και να συνεχίζει με κόρνερ.

1 Like

Ελ Σιντ

Εντάξει, όμως αν είναι κοντά να δει το φάουλ, είναι κοντά να δει και το πέναλτι. It works both ways

Ρε συ:

A goalkeeper cannot be challenged by an opponent when in control of the ball with the hand(s).

Ειναι το laws of the game, φυσικα και δεν ειναι καθε μαρκαρισμα φαουλ. Ουτε στο μπασκετ δεν γινεται αυτο. Αλλο το φαουλ, αλλο το μαρκαρισμα. Εχει περασει η εποχη που ο κιπερ εκανε ο,τι ηθελε στην περιοχη του, ποσο μαλλον στη μικρη. Και παιζω ακομη ποδοσφαιρο, οποτε να εισαι σιγουρος οτι την εχω φαει κι εγω. Φυσικα, ειναι θεμα διαιτητη/λιγκας κλπ.

Εξακολουθω να μην εχω δει τη φαση, το αναφερω κυριως επειδη πριν καμποσο καιρο νομιζω οτι ειχε αναφερθει σε αλλο νημα το ιδιο πραγμα. Βαριομουν τοτε να βρω τους κανονισμους.

2 Likes

Μπορεί να έχεις δίκιο, θα το ψάξω παραπάνω. Ο τρόπος που ξέρουμε τον κανόνα είναι ότι πχ ακόμα και ένα τζαρτζαρισμα ή ένα μπλοκ άουτ στον τερματοφύλακα (νόμιμο οπουδήποτε αλλού) στην μικρή περιοχή, σφυριζεται φάουλ. Αλλά ίσως είναι περισσότερο εθιμικό, δεν το έχω ψάξει ξανα.

Πάντως δεν αφορά τη φάση, έτσι κι αλλιώς

2 Likes

Ναι ρε συ. Ας έδινε φάουλ. Το κόρνερ είναι παράλογη απόφαση. Ή βλέπει φάουλ και το δίνει, ή θεωρεί ότι δεν είναι παράβαση η επαφή και δίνει το πέναλτι.

1 Like