Αεκαρα

Συμφωνώ απόλυτα. Κακός διαιτητής, το έχω πει από τα πρώτα 15 λεπτά. Απλά μετά το βάρ δεν έχει επιλογή να πει “όχι κορνερ, φάουλ”.

1 Like

Απλα δεν υπαρχει κανενα φαουλ. Δηλαδη οταν ξαναβλεπεις την φαση ειναι αστειο να την λεμε φαουλ στον τερματοφυλακα. Απλα παιρνει φορα προς τα κει που ναι ο Βιντα, ο οποιος δεν ειναι στην φαση ουσιαστικα και γερνει να φυγει, και προσγειωνει τα χερια και την μπαλα στο κεφαλι του . Και δεν κανει και σκαμνακι.

Αντε να δουμε τωρα τι θα γινει με τον Αλμειδα που απο οτι φαινεται ειχε αποφασισει να φυγει. Μαλλον δεν εχει παει και πολυ καλα η σχεση του με τον Ηλιοπουλο. Να δουμε και αυτος τι παριστανει γτ ενω ξεκινησε καλα, τελευταια το χει γυρισει πολυ στο ψωνισμα

2 Likes

Ειδα τη γαμωφαση στην οποια ολοι αναφερεστε. Η πρωτη σκεψη μου ηταν “καλα, δεν εδωσε πεναλτι”; Δεν υπαρχει πουθενα φαουλ του Βιντα, ο Ντραγκοφσκι ατυχως χτυπαει με τη μπαλα το κεφαλι του αλλου. Μετα βεβαια κανει χαζο φαουλ, στην προσπαθεια του να παρει καλυτερη θεση. Ουτε σκαμνακι εχει, ουτε τπτ. Εκλεισα το ταμπ τωρα, αλλα ουτε καν στη μικρη περιοχη δεν νομιζω να ειναι. Ολα αυτα βεβαια, πρεπει να τα αξιολογησει ο ρεφ μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα, ειδικα οταν προκειται για μια φαση που γινεται απο το πουθενα.

Σορι, ξεχασα πριν να σου δωσω λινκ. Παραγραφος 2, μετα τα εμμεσα φαουλ.

4 Likes

Τους έχω κι εγώ τους κανόνες, μου έχουν χρειαστεί πολλές φορές για συζητήσεις εδώ :laughing:

2 Likes

Έγκλημα να παίζει ο Στρακοσα σε τέτοιο ματς,ο άνθρωπος μας έχει κρεμάσει τόσες φορές,πρέπει να τον διώξουν.

3 Likes

Πρεπει να τα χει παρει ο Αλμειδα με τον Ηλιοπουλο. Αυτο καταλαβαινω απο την συνεντευξη τυπου. Δεν μου φαινεται παραλογο ετσι οπως τον βλεπω τον Μαριο. Λετε να χουμε εποχες Τροχανα;

Ο Καίσαρης μόλις σε επιβεβαίωσε να ξέρεις. Ότι δεν υπάρχει θέμα μικρής περιοχής

Βέβαια επίσης λέει ότι ήταν φάουλ του Βιντα.

Επίσης λέει ότι το Βάρ δεν είχε δικαιοδοσία να μιλήσει για το χέρι του Ιωαννίδη (!!). Κουφό

1 Like

Με εσκισες τωρα :smiley: Ειναι γνωστη η εκτιμηση μου για αυτον. Αλλα ναι, ετσι ειναι ο κανονισμος.

Για το φαουλ τωρα, οκ. Σου ειπα: ο,τι ειδε ο ρεφ.

Για το χερι (που επισης δεν εχω δει, βασικα δεν εχω δει τπτ αλλο εκτος της φασης που λεμε), να αυτα δεν μπορω. Τι να πω τωρα; Το βαρ υπαρχει για Goal/no goal, Penalty/no penalty, Direct red card (απευθειας λεμε), Mistaken identity. Αν ο Καισαρης εχει αλλους κανονισμους, σορι αλλα δεν μπορω να βοηθησω. Εκτος αν εννοει κατι αλλο ή δεν ακουσες καλα.

1 Like

Το κουφο ειναι οτι λεει οτι ειναι φαουλ του Βιντα. Τεσπα πλεον δεν ασχολουμαι τι λενε ολοι αυτοι οι διαπλεκομενοι. Κ στον σπορ φμ που ναι του Αλαφουζου, ουσιαστικα εχουν αποδεχτει οτι “μαλλον” εχει γινει λαθος.
Καθε φαση πλεον εχει τους υπερμαχους της κ τους εναντιων. Εδω υπαρχει ο Σπαθας που καναει το ασπρο μαυρο σε καθε αγωνα.
Τις βλεπουμε κ μονοι μας

1 Like

Άρχισε η συνέντευξη τύπου και δεν πρόλαβε να εξηγήσει. Κάτι θέλει να πει για το πότε επεμβαίνει το βάρ. Και προφανώς λέει ότι το χέρι του επιθετικού αν δεν το έχει δει διαιτητής, δεν πρέπει να επέμβει; Τι να πω, κουφό μου φαίνεται, ελπίζω να το εξηγήσει κάποια στιγμή.

Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που είναι δίκαιο, προσωπικά δε με νοιάζει κι ας μην έπρεπε 'τυπικα " να επέμβει

1 Like

Για ποιο σκαμνακι λετε εντωμεταξυ, ο Βιντα σπρωχνει (ελαφρως, αλλα τον βγαζει εκτος ισορροπιας) τον Ντραγκοφσκι με το δεξι χερι οταν ειναι στον αερα, στην προσγειωση φυσικα δεν κανει κανενα φαουλ, ο Ντραγκοφσκι πεφτει πανω του. Επισης φυσικα και ειναι πεναλτυ αμα δεν δωσει (καλως η κακως) επιθετικο. Ο,τι να’ναι σφυριξε στην φαση πολυ απλα.

Επισης επειδη ειδα κατι για 77% κατοχη και με τι ομαδουλα παιζατε. Ο Βιτορια ξεκαθαρα αφησε την κατοχη στην ΑΕΚ που δεν ηξερε τι να την κανει και χτυπησε στις αντεπιθεσεις. Του βγηκε προφανως γιατι η ΑΕΚ κραταγε την μπαλα αλλα δεν απειλεισε σχεδον καθολου εκτος απο το τελευαιο δεκαλεπτο. Νομιζα γενικα οτι τα ‘εχουμε την κατοχη αρα παιζουμε καλυτερα’ τα ειχαμε ξεπερασει καιρο τωρα, προφανως εκανα λαθος.

Εγώ το είπα σκαμνάκι, μην κατηγορείς κανέναν άλλον, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Μαρκάρει τον τερματοφύλακα με το χέρι και σκύβοντας πάνω στην προσγείωση του. Πείτε το όπως θέλετε

Το επομενο βημα θα ειναι να ξεπερασουμε το “καναμε 32 σουτ, αρα χασαμε παρα πολλες ευκαιριες”.

Εγω τη φαση του Ντραγκοφσκι και του Βιντα πιο πολυ πεναλτυ την ειδα παρα κατι αλλο, αλλα οταν βγαινουν τα υποδεκαμετρα και τα δυναμομετρα δυσκολευομαι λιγο να παρακολουθησω. Αμα οι πιο “ειδικοι” λενε οτι ηταν επιθετικο φαουλ, τοτε ΟΚ, φαουλ, τι να πω. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ηταν το κορνερ που εδωσε :joy:

Αλμεϊδα μακαρι να κρατησετε οσο περισσοτερο γινεται, το ευχομαι πολλους μηνες τωρα :stuck_out_tongue:

Παιδες βγαλτε λιγο τα γυαλια σας και το παθος σας οταν ερχεστε εδω. Δεν ειπαμε οτι ειστε ομαδουλα. Ειπαμε οτι πλεον εχουν μαθει ολοι τον Αλμειδα και παιζουν ετσι μαζι μας. Απο μικρες ομαδες μεχρι και σας. Και καλα κανετε ολοι. Ο τυπος ειναι κολλημενος και δεν εχει κανενα εναλλακτικο πλανο. Ξερουν ολοι οτι αν παιξουν ετσι δεν θα τους βγαλει ευκαιρια της προκοπης και ξερουν επισης ολοι οτι πισω η ΑΕΚ κανει απιστευτα λαθη, οποτε θα βρουνε καποιες πολυ καλες ευκαιριες να της βαλουνε γκολ.

Μπηκα για να διαβασω οτι ο γιγαντας του κατς Ντραγκοφσκι δεν εκανε πεναλτυ και δεν απογοητευτηκα.

Στα του ματς - επαιξε ο νεκρος με τον πεθαμενο και κερδισε ο νεκρος, απο (αλλη μια) λαθος εκτιμηση του Στρακοσα, που δεν τον αφηνει να βγει αουτ και τον γκρεμιζει. Κακιστες ομαδες, αδυνατω να δω πως ο (επισης κακος) ολυμπιακος δεν θα παρει το πρωταθλημα.

Ο Αλμευδα καλως εβγαλε τον Σιμο, γιατι στο ματς αντεπιθεσεων που επαιζε ο παναθηναϊκος, εχανε στα σπριντ. ειναι βαρυς, τι να κανουμε, δειτε τις φασεις.

Απο την αλλη ομαδα με τετοιο ροστερ και κατοχη, να μην κανει φασεις, ε δεν φταιει κανεις αλλος. Εγω ξαναγραφω οτι το θεμα ειναι το αγορι απο το τρινιδαδ, που κοιταει τις μπαλες να περνουν - ποσο λειπει ο τιμιος Πονσε, που δεκα γκολακια θα τα εβαζε.

Μετα τις δηλωσεις του, ειμαι σιγουρος πως ο Αλμευδα εχει μπλεξει στο κεφαλι του, γιατι αντι να βρει κανα αλλο συστημα, σκεφτεται μονο ποσο τον αγαπαμε, ποσο μας αγαπαει, και ποσο τον αγαπανε οι παικτες. Και ειναι σοκαριστικο που δεν αντεχει και καθολου κριτικη. Αφου δεν κερδισε, τι να του λεγαμε, μπραβο ;

Νομιζω οτι ο Ηλιοπουλος πρεπει να τον ρωτησει ευθεως αν σκεφτεται να αλλαξει κατι, και τι. Οι ιδιοι παιζουν, στο ιδιο συστημα. πχ αν δεν βαλει παλι Μπρινιολι, δεν ξερω τι αλλο να πουμε.

2 Likes

διάβασα-άκουσα υποννούμενα ότι ο Ηλιόπουλος ψιλοέβαλε χέρι στις επιλογές του Αλμέιδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε να παίζουν Μαρσιάλ-Λαμέλα-Περέιρα.

ακουγεται απο χθες οτι ο Μαριος αλλα λεει στις καμερες, και άλλα εκτος.

Γενικα δεν μου αρεσουν οι επεμβασεις, αλλα αν η ομαδα που κατεβαζει ο Αλμευδα δεν πειθει, και ο αλλος δινει ποσα λεφτα για αυτο το τριο, ε λογικο ειναι να θελει να παιζουν. εκ του αποτελεσματος κρινονται ολα - οκ ασε λαμελα στον παγκο αν θες, αλλα να κερδιζεις κι ολας.

χθες τωρα, με τον φοβισμενο ΠΑΟ “να κατσουμε ολοι πισω, εντος εδρας, μπας κ κλεψουμε κατι”, ε δεν ηταν εικονα αυτη. στο Α που ακομα κοιταζα σχετικα σοβαρα, ειχαμε 61% κατοχη. και δεν θυμαμαι αν ειχαμε κανει σουτ.

Αυτο με εκνευριζει και μενα. Βαλε και οτι τρωγεται και με τα ρουχα του μονιμως για το τι γραφουν για αυτον στα μιντια. Ε ρε φιλε κατσε δες τι φταιει και σου γραφουν διαφορα. Σκεψου μηπως εχεις κολλησει λιγο

2 Likes

Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ δεν δόθηκε…Πέρα από αυτό και χθες η ομάδα ήταν αδούλευτη, νωθρή, απροετοίμαστη…Οι 3 βετεράνοι δεν πρέπει ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…Ξεκίνα Πάολο - Κοιτά - Γκαρσία να έχεις ταχύτητα!!! Μπακ δεν υπάρχουν…Τέρμα ό,τι να’ ναι…Αλλά πρώτη φορά ακούω πρόεδρο να κράζει δημόσια παίκτη της ομάδας του για λάθος που έκανε…Νομίζω έχουμε επιστρέψει σε εποχές Τροχανά…Και πάλι αυτός που μας έστειλε εκεί ήταν ο Μελισσανίδης…Ο Αλμέιδα έχει καεί εντελώς…Αφού όμως δεν έφυγε τον Αύγουστο μετά τον αποκλεισμό από κάποια ΝΟΑ τότε πρέπει να μείνει μέχρι τέλος χρονιάς και να φέρει τότε ο Ριμπάλτα (μλκ πόσο εύκολα χρήματα βγάζει ο τύπος…εδώ και 6 μήνες δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα).

1 Like

Κάποια στιγμη πρεπει να δειτε ότι ο Κοϊτα ειναι ο μαυρος Χαρης Παππας.

2 Likes