Αεκαρα

Ρε μαν, στην Ελλαδα είσαι.

φιλε Sevek, εισαι λαθος. καμια υποτιμηση.

Ο Στρακοσα ειναι καλυτερος του Αθανασιαδη, κατω απο το τερμα. οταν βγαινει εχει θεματα, που και παλι, μπορει να λυσει θεωρω. απλα πρεπει να παιζει ο Μπρινιολι

Εγω καταλαβαινω οτι εχουμε μπλεξει μεταξυ ενος εμμονικου με οχι πολυ ψηλο ταβανι, αλλα χαρισματικου σε ψυχολογικα θεματα, προπονητη κ ενος ναρκισσου, εγωκεντρικου ασχετου με το ποδοσφαιρο ιδιοκτητη.
Ηλπιζα, λανθασμενα απο οτι φαινεται, οτι κινησεις οπως η λυση συνεργασιας με τον Παπαδοπουλο κ η προσληψη Ριμπαλτα σημαινουν μια στροφη προς εκμοντερνισμο, αξιοκρατεια, καλυτερη οργανωση, διαφανεια κτλ.
Δυστυχως βλεπουμε αλλη μια σκιωδη κατασταση απο την οποια βγαινουν δυσαρεστημενοι οι Αλμειδα, Ριμπαλτα κ Κοσμας, κ οπου κουμαντο κανουν αρδ, ξαδελφια, Τζιμπουρ κτλ.
Ενας νεος κ με λιγοτερες προπτικες νεαρος Μαρινακης. Απογοητευση προς το παρον

2 Likes

Ρε τρελε, απο που προκυπτουν αυτα ;

Κοιτάξτε πόσο απλά λύνονται όλα
ΑΠΟΕΛ: Στον… αέρα το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ! : aek365

6 Likes

Σου χω ξαναπει μαλλον δεν παρακολουθεις καθολου την ειδησεογραφια της ομαδας. Ολα εχουν ειπωθει απο την Κυριακη. Μαλιστα εχουν γινει κ ραντεβου για αυτους τους λογους αυτο το διημερο. Νομιζω οτι εχεις μια καλως εχουμενη αρνηση με την καθημερινοτητα της ομαδας. Δεν στο λεω επικριτικα. Απο την μια σε ζηλευω γτ μενεις στα καλα και στα πιο ενδιαφεροντα που ειναι τα ποδοσφαιρικα, αλλα δυστυχως απο πισω τρεχουν ενα σωρο πραματα.
Ειναι γνωστο κ γραφεται και λεγεται συχνα πυκνα οτι ο Ηλιοπουλος τρεχει την ομαδα με τον ξαδελφο του κ τον Τζιμπουρ.
Επισης χτες δεν ειχε μονο συναντηση με τον Αλμειδα, αλλα κ με τον Ριμπαλτα επειδη κ αυτος ειναι δυσαρεστημενος. Επισης κ ο Ηλιοπουλος τον εξεθεσε στην περιβοητη συνεντευξη τυπου της Πεμπτης.
Οσο για τον Κοσμα το λενε διαφοροι κ πριν λιγο στο καθημερινο ρεπορταζ της ΑΕΚ ο γνωστος αρδ Κετσετζογλου προσθεσε κ αυτος λεγοντας για τον Κοσμα αναφορικα με την επικαιροτητα με δηκτικο ολο νοημα τροπο “για οσο θα ναι κ αυτος ακομα στην ομαδα,”.

Καλως η κακως η φυση της δουλειας μου μου επιτρεπει τετοιες ωρες να ακουω ραδιο κ να ριχνω ματιες στα ρεπορταζ :stuck_out_tongue:

1 Like

https://www.amazon.com/Dead-Water-Hijacking-Maritime-Conspiracy/dp/0593329236

A Financial Times Business Book of the Year
An Economist Best Book of the Year
Winner CrimeCon’s UK Book of the Year

Τι ακριβώς περιμένεις στο μέλλον ρε, ειλικρινά τώρα; Ο Ηλιόπουλος είναι γνωστός, το παραπάνω βιβλίο έχει βραβευτεί από διάφορους και εξιστορεί το πώς ο Ηλιόπουλος πριν από δεκακάτι χρόνια “προσέλαβε” ο ίδιος πειρατές για να κάνουν επιδρομή σε τάνκερ του, ζητώντας μετά κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια από την ασφάλεια. Είπαμε, ποιος να το έλεγε ότι θα έφευγε ο Μελισσανίδης από το ποδόσφαιρο κι αυτό θα γινόταν ακόμα πιο βρόμικο :joy:

Ε, σχετικό με το ποδόσφαιρο δεν τον λες πάντως. Ο Μελισσανίδης ήταν και με το παραπάνω.

1 Like

Όσο και αν είχα αρχίσει να αποδέχομαι ότι δεν έχει μέλλον ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ, δε γίνεται παρά να μη στεναχωριέμαι και να απογοητεύομαι για τους λόγους που τον οδηγούν στην παραίτηση.

Το ποδόσφαιρο έχει βρωμιά και ο Ηλιόπουλος δεν είναι εξαίρεση. Απλά σκεφτόμουν ότι επιχειρηματικά μπορεί να θέλει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη δομή της ΑΕΚ και να παρουσιάσει ένα πιο μοντέρνο μοντέλο κλπ. Όχι επειδή θα θέλει ντε και καλά το καλό της ΑΕΚ, αλλά για να εξυπηρετεί τις άλλες του “δουλειές” και να παίρνει και τη δόξα. Τρανταχτό παράδειγμα ο Μαρινάκης. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από μεριάς Ηλιόπουλου και πως ο Μελισσανίδης ακόμα και στην περίπτωση της πώλησης, σκέφτηκε με όρους της δεκαετίας 80 και 90…

2 Likes

Παντελη αυτο που λεει ο Μιχαλης. Εχω συμβιβαστει με το τι πλεμπα μαζευει το ποδοσφαιρο κ γτ την μαζευει.

Απλα ελπιζουμε σε μια πιο μοντερνα προσεγγιση διοικησης κ οχι κατι μεταξυ Τροχανα, Μαρινακη κ Ψωμιαδη

2 Likes

Αν δεν υπήρχαν κάποιοι σαν τον Κωστούλα της Παναιτωλικάρας, θα έλεγε κανείς ότι είναι και απαραίτητη προϋπόθεση το να είσαι αρχιλαμόγιο για να έχεις ομάδα στην Ελλάδα.

2 Likes

H μόνη μοντέρνα προσέγγιση διοίκησης για μια ελληνική ομάδα, είναι αυτή που κάνει ο Μαρινάκης (ασχέτως short-term επιτυχίας/αποτυχίας).

1 Like

είναι απαραίτητη προϋπόθεση. (και όχι μόνο στην Ελλάδα)

ισχύει. για αυτό ελπίζαμε ότι ο δικός μας που είναι Μαρινάκης από τα lidl να κοπιάρει τίποτα σωστό στη διοίκηση από τον Βαγγέλα

έχεις δίκιο. Δεν την παρακολουθώ τόσο στενά, για δύο λόγους.

1. Λογω της ζωης που κανω και του χρονου που (δεν) εχω και
  2. Λογω του οτι συνειδητα, αποφασισα να απομακρυνθω από αυτο που εχω χαρακτηρισει “κουβεντα καφενειου” - στα σοσιαλ (και παλια στα τηλεφωνα των ακροατων) δημιουργουνται echo chambers που ο καθενας (και οι γελοιοι ρεπορτερ) μπορει να πει οτι θελει, και αναλογα το confirmation bias του καθενος, να το καταπιει ή όχι. Σε συνδυασμο με το πολυπαθο παρελθον, καταληγεις να διαβαζεις αναλύσεις απο ατομα που ειναι “σιγουρα” (sic), για το τι εχει γινει, ενω δεν εχουν καμια ακρη ή επαφη με την ομαδα τους.

Και τελικα καταληγουμε να πλακωνομαστε πανω σε φημες.

I am too old for this shit. Δεν μπαινω σε αυτη τη λαγουδοτρυπα, ας εχει γινει ο,τι εχει να γινει. Παρακολουθω την ΑΕΚ πρωτα για το θεαμα - αν μαρεσει η μπαλα που παιζει, ας βγει ο,τι θεση θελει.

Πχ χθες κυκλοφορησε οτι ο Αλμευδα ειπε την παρασκευη οτι θα παιξει ο Μπρινιολι, για να δει αν θα διαρρευσει, διερρευσε, εκνευριστηκε και γι αυτο εβαλε τον Στρακοσα.

Αν εισαι Αλμευδικος, λες “πωπω παπαριες καμαρωτες”. Αν εισαι αντι, λες “να ο κολλημενος να φυγει”. μπορουμε να ξερουμε αν ειναι αληθεια ; οχι κατα διανοια.

Και να μην παρεξηγηθω, μαρεσουν οι κουβεντες καφενειου, οταν μενουν στην πλακα. Οταν ο συνομιλητης χτυπιεται οτι “ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”, νιωθω μια καποια συμπαθεια, και το αφηνω εκει.

Αναθεμα αν ξεραμε τι γινεται μεσα στις ομαδες.

3 Likes

Μαζι σου γενικα. Απλα αυτες τις μερες εχουν γινει πραγματικα γεγονοτα. Η ομαδα παει να διαλυθει. Οι λογοι ειναι ψιλογνωστοι. Ελπιζουμε ειτε να κολλησουν τελικα κ να συνεχισουν υπο πιο υγιεις ορους η αν τελικα ερθει η πιθανη ρηξη, να ειναι πιο σοβαρος απο οτι φαινεται ο Κυρ Μαριος κ να κανει σωστες κινησεις για το μελλον

1 Like

ελα ρε τωρα. εχει ριξει ο αλλος τοσα λεφτα σε παικτες κ εγκαταστασεις για να “διαλυθει”. Ισως χαλασουν τη χρονια με τις γραφικοτητες οκ. Αλλα επειδη ο Μαριος ειναι και μαφιοζος κ επιχειρηματιας, ακομα και να χαλασει φετος η χρονια, προβλεπω μελλον με τιτλους. Δεν θα “προστατευσει” και εκεινος την επενδυση του ;

Βρε μαν αγωνιστικα κ οργανωτικα λεμε. Μην τα παιρνεις κ συ της μετρητης. Σχηματα λογου ειναι.

Την αισιοδοξια σου για τον Ηλιοπουλο δεν την συμμεριζομαι. Μακαρι να βγεις εσυ αληθινος.

1 Like

επειδή πλέον έχω απογοητευτεί πολύ, θέλω απλά να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η ιστορία και να δούμε τι θα είναι το παρακάτω…

Ψυχολογική ανάλυση Ηλιοπουλου.
( με ελάχιστα στοιχεία. Δεν τον παρακολουθώ)

Ουσία Vs Εντυπωσιασμός.
ΠΑΝΤΑ επιλέγει το δεύτερο. Αν και μπορεί μερικές φορές να συμπιπτουν…

Λαμέλα, Μαρσιάλ κτλ

Επίσης μας παρουσίασε τον εαυτό του σαν ΦΙΛΟΣΟΦΟ. Δατσ ε ρεντ φλαγκ εντ ε χαλφ!
(εξαιρούμε εγω :joy:)

Οταν κανένας δεν τον ήξερε και περίμενε απο αυτόν να μας “δείξει” τον εαυτό του ΕΠΕΛΕΞΕ να μας δείξει πόσα ξέρει για την ζωή και πόσο ΦΑΝ και ΚΟΥΛ είναι. Σε ερωτήσεις ουσίας για το αγωνιστικό και διοικιτικό πάντα γενικεύει δείχνοντας έλλειψη βάθους σκέψης στα θέματα που αφορούν την ομάδα.
“Ολα γίνονται για το καλό της Αεκ!” “Αυτό το χειρίζονται πολύ ικανά άτομα” “Κρύβω τις λεπτομέρειες γτ δε χρειάζονται όλα να γίνονται Δημόσια γνώση”

Αυτά τα άτομα όταν νιώθουν τον ΘΑΥΜΑΣΜΟ των γύρω κάνουν παπάδες ΑΛΛΑ όταν αρχιζει να μειώνεται αυτός ο θαυμασμός στρέφονται αμέσως σε “κάτι άλλο στη ζωή” και βλέπουν την Αεκ σαν υποχρέωση που δεν έχει ποια ψυχικούς χυμούς.

Φαίνεται να έχει αφήσει ΑΛΛΟΥΣ να τα κάνουν Ολα και αυτός να γυρνά γυρω γύρω να “παίζει” και να του αρέσει όλη αυτή η “φάση” γτ είναι κάτι “νέο” και “ενδιαφέρον”.

Επίσης δε βλέπω “πόνο” στις ήττες της Αεκ. Ο Μελισανίδης σε πλάνα μετά απο ήττα ήταν λες και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι. Ο Ηλιόπουλος δείνχει ενα “χαμένο " ύφος , που δείχνει πως δεν ξέρει πως να αντιδράσει ¨"σε τέτοια περίπτωση” και να παγώνει.

Κακά νέα για τους Αεκτζίδες. :sweat_smile:

(Τον ξέρω λίγο οπότε κωλοτούμπα πολύ πιθανή… ΑΛΛΑ)

Προβλέπω να προσπαθεί να την πουλήσει σε 2-3 χρόνια.

1 Like

ωραιος καρπετ, αν και χαριζεται λιγο στον Αλμευδα, που του εδωσαν ομαδα για πρωταθλημα και θυμωνει που τον κραζουμε…

1 Like

Οταν εγω σου λεγα για Γιαννη Παπαδοπουλο, πριν λιγο Κοσμα κτλ ειμαι"βρε τρελε", οταν τα λεει ο Καρπετοπουλος ειναι ωραιος :sweat_smile::stuck_out_tongue:

2 Likes