Αεκαρα

ευτυχως για την ψυχικη μου υγεια ταξιδευα στο ματς του κυπελλου και εμαθα το σκορ εκ των υστερων και την Κυριακη, απλα δεν εκατσα καν να το δω, αν και εμαθα οτι αλλαξε 11αδα.

Και πλεον (προφανως) διαβαζουμε στα σαητ οτι η ΑΕΚ θα πρεπει μαλλον να πεσει.

Ειχαμε απορια αν μπορει η ομαδα να χτυπησει τον Ολυμπιακο. Δεν μπορει, γιατι ειναι κατωτερη ομαδα. Και οκ. Με τοσα που εγιναν φετος, το οτι (μαλλον γιατι ΑΕΚ εισαι), ειμαστε η δευτερη ομαδα του πρωταθληματος, καλο το λες (αν επιβεβαιωθει). Εβλεπα το σουρεαλ, πως Ολυμπιακος και ΑΕΚ εχουν τα ιδια γκολ υπερ/κατα. Απλα απ’οτι καταλαβαινω ο κακος σχεδιασμος του καλοκαιριου (για τον οποιο δεν θα μαθουμε ποτέ αν φταιει και ποσο Μπελαδο), στοιχισε.

Ο οργανισμος θελει ψυχραιμια (που δεν εχει γενικα), να παρει την Β θεση και να ετοιμασει την επομενη μερα. Και μαλλον ο Αλμέυδα έκανε τον κύκλο του.

Ημουν πριν στο θρεντ των Dream Theater, και σε καποιους λειπει ο μαγκνίνι/ματζινι. Θα φυγει ο Πελαδο, και θα έρθει κανας τυχάρπαστος και θα παλευουμε για 4η/5η θεση, και θα λετε που εισαι Αλμευδα.

Γενικως οχι στην ισοπεδωση. Αλλα αφελης η ΑΕΚ με Ολυμπιακό και κατωτερη.

Το πριμ που τσεπωσανε για την πρόκριση με παοκ,να το πληρώσουν πίσω ως πρόστιμο για τις ντροπιαστικές εμφανίσεις απέναντι στον οσφπ,αυτό ειναι το σωστό να γίνει.

Καμιά ισοπέδωση δεν υπάρχει,το πλάνο απέτυχε και πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις για νέο ξεκίνημα.

Αυτός ο φόβος ότι θα φύγει ο προπονηταρας πελαδο και θα έρθει ένας τυχάρπαστος από που προέκυψε,θα καταρρευσουμε ως οργανισμός επειδή θα φύγει ο Αργεντινός?:cold_sweat::rofl:

Εγω ειλικρινα το η Αλμειδα η πατος δεν το καταλαβαινω. Αυτα ειναι καταλοιπα της κακομεταχειρισης του Τιγραρου. Προπονητες υπαρχουν. Το θεμα ειναι αν υπαρχει θεληση και τεχνογνωσια για να το ψαξουν καλα.

2 Likes

δυστυχώς τα δείγματα που έχουμε αν και μικρά, δεν είναι καλά…

2 Likes

Ατελειωτη σαπιλα αυτη η χωρα και η δικαιοσυνη της. Παρολα τα ηχητικα ντοκουμεντα απο τις συνομιλιες των αστυνομικων, παρολο οτι 200 Κροατες εγκληματιες εισβαλαν στην χωρα, καναν βολτες και επιτεθηκαν σε Ελληνες πολιτες με την αστυνομια να τους παρακολουθει διακριτικα, η αστυνομια δεν θα ελεγχθει τελικα για τιποτα…

Έλα ρε απίστευτο, και όλοι λέγαμε ότι αυτή τη φορά θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

1 Like

:joy:
Φαντασου οτι ουτε εδω δεν εγινε κατι που εχει να κανει με ξενους χουλιγκαν…εστω για τα ματια του κοσμου

Μ’ αρέσει που το σχολιάζεις στην παρούσα συγκυρία όπου για πολύνεκρο δυστύχημα το οποίο οφείλεται σε εγκληματικές πολιτικές ως προς τις δημόσιες συγκοινωνίες, παραπέμπουνε (με το ζόρι) τον Τριαντόπουλο, κι αυτόν για πλημμέλημα.

Άσε που θα χρειαστεί η αστυνομία το επόμενο διάστημα, δεν είναι να της πάμε κόντρα τώρα.

6 Likes

Οκ δεν θα το σχολιασω ξανα. Δεν καταλαβαινω γτ εισαι τοσο σε εισαγωγικα επιθετικος, δεν στο λεω κακοπροαιρετα αληθεια μπορει να παρεξηγω τον τονο σου γτ ξερω οτι ουσιαστικα συμφωνω μαζι σου. Δηλαδη το οτι ολο αυτο το διαστημα βιωνουμε με εκκωφαντικο τροπο το ποσο διεστραμμενη και σαπια ειναι η δικαιοσυνη και η πολιτικη στο τοπο, και εχουμε και μια φαρσοκωμωδια στην βουλη με τον Τριαντοπουλο, να μην αναδειξουμε πχ και αλλα κακως κειμενα που συνδεονται με ολους αυτους?

χωρίς να θέλω να μπω στη μέση. δε νομίζω ότι ο Chris είναι επιθετικός, ίσα ίσα που ενισχύει και το επιχείρημά σου

Δικιο εχεις. Απλα ενιωσα λιγο σαν να μην επρεπε να το πω ενω και αυτο εχει την σημασια του.

Του στειλα και πριβε να του εξηγησω

1 Like

Θυμήθηκα εκείνο το σκηνικό 1 χιλιόμεντρο μακριά από αγώνα βόλευ του Ολυμπιακού, όπου ένα συνοθήλευμα από χούλιγκαν συμμετείχε σε επεισόδια με ανεκπαίδευτους και χωρίς διοίκηση ΜΑΤατζήδες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άτυχος αστυνομικός. Το τυφλό αυτό χτύπημα θεωρήθηκε ως οργανωμένη και στοχευμένη δολοφονία, και μάλιστα “βρήκαν” και τους εντολείς οι οποίοι μάλιστα είχαν ιεραρχία, άρα σχηματίστηκε και η αντίστοιχη δικογραφία περί εγκληματικής οργάνωσης. Εκείνο το βράδυ, η αστυνομία κλείδωσε γυναικόπαιδα στο κλειστό γήπεδο βόλευ, κρατώντας όμηρους όσοι βρίσκονταν μέσα με το πρόσχημα ότι ψάχνουν τον δολοφόνο και τους εντολείς του. Δηλαδή, με λίγα λόγια, οι χούλιγκαν σκότωσαν τον αστυνομικό και έτρεξαν να κρυφτούν μέσα στο γήπεδο. Και οι αστυνομικοί κράτησαν όμηρο όλο το κόσμο που ήταν μέσα για να το βρούν.

Προφανώς και δεν επικροτώ τέτοιου είδους περιστατικά και προαφνώς είμαι με τον νεκρό ο οποίος έφυγε άδικα. Προφανώς και θέλω να πιαστεί ο δολοφόνος και να εξαφανιστούν κάθε είδους οπαδικά παράσιτα.

Παρατηρώ όμως μία πολύ ευαίσθητη επιλεκτικότητα από πλευράς αστυνομίας, πόσο άμεσα και αποφασιστικά ενήργησε για να πιάσει τους χούλιγκαν, χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες πρακτικές, και μέσα σε ένα βράδυ κατάφερε να πιάσει τον δολοφόνο και άλλους 30 ξέρω γω.

Στη περίπτωση του Μιχάλη όμως, δεν βλέπω την ίδια ευασιθησία. Γιατί ο Μιχάλης δεν είναι μπάτσος. Γιατί ο Μιχάλης δεν είναι κάποιος σπουδαίος.

Κρίμα

2 Likes

Δύο σημεία

1. Ειχα πετυχει ένα βιντεο που αστυνομικοι έλεγαν “σιγα μην σκοτωθω για 900 ευρω”. Νομιζω οτι ειναι πολλη αληθεια αυτο. Στην περιπτωση του Μιχάλη, ποιος να το ελεγε οτι η αστυνομια θα κοιταζε απο μακρια ενα μικρο στρατο να περπατάει, και δεν θα έκανε τιποτα.

2. Αληθινη απορια - βλεποντας πολλα αστυνομικα στην tv, βλεπω οτι στο Αμερικα οι αστυνομικοι τραβανε οπλο και ακινητοποιουν κοσμο για ψυλλου πηδημα. Εδω, γιατι δεν το εκαναν με τους χουλιγκαν ; Δλδ τι πρεπει, να εχουν 100 ατομα για καθε 20 χουλιγκαν, μαζι με ΜΑΤ, για να τους ελεγξουν ;

πρωτη φορα ξανασυμβαινει με φασιστες

7 Likes

Όλα καλά, στην ίδια πλευρά είμαστε όλοι.

Με @Red_Viper η μόνη μου διαφωνία είναι ότι πιστεύω πως καταλογίζει περισσότερες ευθύνες στον Αλμέυδα, απ’ όσες του αναλογούν. Όχι ότι μου πέφτει λόγος ως (σκατό)γαυρος, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται. :smiley:

6 Likes

Να πω καπου εδω, μιας και γνωριζομαστε (sic) πλεον, 20 χρόνια σχεδόν (χαχα), οτι δεν εισαι πλεον σκατογαυρος. Γκρινιαρογαυρος εισαι και πιο συμπαθης :laughing:

1 Like

Νομιζα οτι στον κοσμο υπαρχουν μονο γκρινιαροχανουμια και γκρινιαροβαζελοι

1 Like

¨οποιος έχει πάει σε όποιο καφενείο έβερ να δει μπαλα, καταλαβαίνει εύκολα ότι όλοι οι οπαδοί μετά από μια ηλικία συγκλίνουν, και καταλήγουν στον ιδιο μπαρμπα που λεει παντα “οτι το ποδοσφαιρο παλια ηταν καλυτερο” και πως η Χ, Ψ ομαδα του παρελθοντος ηταν καλυτερη.

Για εκει παμε ολοι.

1 Like

Βεβαίως στο να σκοτώσουν για 900 ευρώ, δεν έχουν τις ίδιες ευαισθησίες

10 Likes

θέλει λίγο προσοχή αυτό που λες, γιατί με αυτό το σκεπτικό δεν απέχουμε πολύ από το να μας πυροβολούν κιόλας στο ψαχνό στις διαδηλώσεις.
Δεν έχει νόημα να ζητάμε “περισσότερα” από την αστυνομία, αφού από τη φύση αυτού του μηχανισμού θα γυρίσουν εναντίον μας.

3 Likes