Αεκαρα

Αυτο που γινεται στην Νορβηγια ενισχυει την αποψη μου για το ποσο πεσμενη ειναι η συνεισφορα του Αλμειδα.

1 Like

Νομίζω δεν έχει ούτε έναν τόσο γρήγορο παίκτη η αεκ.

Ελιασον, Ροτα, Γκατσινοβιτς, Γκαρσια (οσο τον ειχαμε), ειναι γρηγοροι παιχτες. Αλλα το οτι η ΑΕΚ εχει κυριως παναργους παιχτες ειναι αλλη μια επιλογη Αλμειδα σε μεγαλο βαθμο. Αυτος ηθελε Λαμελες, Περειρες. Αυτος ηθελε να παραμεινει ο Χατζισαφι. Αυτος περυσι προτιμησε τον αρηοκινητο Πιζαρο αντι του Παλμα κτλ κτλ Κουβεντα να γινεται. Η ΑΕΚ ειναι μια κακοτεχνια που χει προκυψει απο τις εμμονες κ ακατανοητες επιλογες Αλμειδα κ απο την ασχετοσυνη κ την λαικιστικη μεγαλομανια του Ηλιοπουλου.

Υγ. Πρεπει να βαλετε ενα γκολ

2 Likes

Δείχνει επίσης πόσο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με την Ευρώπη φέτος.

Πάντως όπως δείχνει το νέο φορμάτ, καθώς το τσουλου πλεον απορροφά τις περισσότερες και καλύτερες ομάδες (οι οποίες αν δεν κάνω λαθος αν αποκλειστουν, μενουν εκτος, δεν πεφτουν στο ουεφα), το επιπεδο των αλλων κυπελλων εχει πέσει πολύ.

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο γαύρος έπαιξε τελίκό με την 8η ομάδα της Ιταλίας, που καλοκαίρι να παίζανε, δεν θα το έβλεπε κανείς ούτε στην Tv

that said, πεδιο δοξης λαμπρον για ολες τις Ελληνικες ομάδες πλέον.

1 Like

Εγκληματει η ΑΕΚ με τις πορειες της στην Ευρωπη. Πρεπει να βγει δευτερη φετος βρεξει χιονισει για να χει ευνοικες κληρωσεις και πολλες ευκαιριες του χρονου

1 Like

Αν δεν βγει δευτερη, εγω ο ιδιος θα διωξω τον Αλμέυδα.

Παρ’ολα αυτα, ξεχνατε πως επι Αλμέυδα η ΑΕΚ εκανε σερι πρωταθληματικες χρονιες. Τα προηγουμενα χρόνια, ακομα και μετα απο πρωταθληματα ή παρολιγον πρωταθληματα (Σαντος, Βαλνερ), τις επομενες χρονιες η ομαδα διαλυόταν.

Γενικά μου αρέσει ο Τσάρλυ και εδω λεει κατι πο συμφωνω, οτι δεν ειναι ευκολο να αντικαταστήσεις τον Αλμέυδα.

1 Like

Συμφωνω σε πολλα απο οσα λεει, αλλα εχω λιγοτερη πιστη στον Αλμειδα. Κανει υπερβολικα πολλα παραλογα για να του εχω εμπιστοσυνη. Ειδικα δε στο χτισιμο ροστερ και επιλογων τον θεωρω σχεδον επικινδυνο. Ενα μικρο παραδειγμα. Προχτες ελεγε ο Κετσετζογλου οτι για αυτο το αριστερο μπακ που που πηρε ο Ολυμπιακος ειχε ενδιαφερθει η ΑΕΚ προπερσι. Δεν ξερω τι γινεται και δεν περνουμε τοσο καλους παιχτες με προοπτικες και επιμενουμε ψυχαναγκαστικα σε γερασμενες λυσεις και βυσματα.

Και κατι που το συζηταω συχνα τελευταια. Νομιζω το ειχα αναφερει και εδω. Η ΑΕΚ εκανε παντα πρωταθλητισμο. Ειναι το αυτονοητο. Σταματησε να κανει οταν εμπλεξε η κατασταση εδω με Κοκκαλη και μετα με τα διοικητικα προβληματα που την οδηγησαν στην Γ εθνικη.
Απο την στιγμη που γυρισε και ειχε ισχυρη διοικηση και δεν υπηρχε κατι τοσο εξωφθαλμο οπως η περιοδος Κοκκαλη ηταν πολυ πιθανο να γυρισει παλι σε αυτη την διεκδικητικη κατασταση. Με το γηπεδο αυτο κλειδωσε. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει πια η ομαδα που κυριαρχει και αφηνει τον ανταγωνισμο 15 ποντους πισω απο τα Χριστουγεννα, απο την στιγμη που τα παιχνιδια ειναι πολυ λιγοτερα και τα μισα απο αυτα σχεδον ειναι ντερμπι μεταξυ των 4-5 πρωτων, οι διαφορες ειναι δυσκολο να ξεφυγουν. Η μια οψη ειναι οτι ναι μπραβο στον Αλμειδα που την εχει εκει, αλλα υπαρχει η αλλη που συμφωνω εγω που λεει οτι με το υλικο, το γηπεδο και την διοικηση που ειχε, βλεπε πχ και προστασια, δεν θα μπορουσε να ειναι πιο χαμηλα. Εγω βλεπω εγκληματα στο οτι εχασε το πρωταθλημα περυσι και εγκληματικο οτι δυο χρονια μετα το νταμπλ, αντι να επενδυσει εκει και να στρωσει μ ια ομαδα με προοπτικες, επελεξε να εχει μια ομαδα με φθινουσα πορεια και με ολο λιγοτερες προοπτικες. Επελεξε να μαζεψει εδω τελειωμενους παιχτες. Οχι γτ δεν ειναι καλοι, αλλα γτ ειναι πανακριβοι και η αποδοση τους επ ουδενι δεν δικαιολογει τα συμβολαια τους. Ο Αλμειδα καλος χρυσος, αλλα θεωρω οτι ψυχολογικα και τακτικα εχει ταβανιασει. Το σχεδιο του δεν μπορει να αποδωσει πλεον εδω. Η μονη περιπτωση ν α γινει αυτο ειναι να βαλουν βαθια το μαχαιρι και να αλλαξουν ριζικα την ομαδα. Να φυγουν παιχτες που δεν γινεται να κοντραρουν πχ τον Ολυμπιακο. Ποσο μαλλον του χρονου που θα ναι 34 και 35. Αλλα κυριως να ερθουν παιχτες αρκετοι με συγκεκριμενες αρετες που λειπουν απο την ομαδα και που ο Αλμειδα, αντιθετως με οτι εχει δειξει ως τωρα, θα τους εμπιστευτει και δεν θα μπλεξει με συναισθηματισμους και κομπλεξ.

Προσωπικα δεν τον εμπιστευομαι ουτε αυτον, ουτε τον Ηλιοπουλο οτι μπορουν να κανουν τα απο πανω. Ο Ηλιοπουλος οκ εχει ακομα χρονο πολυ για να κριθει. Μπορει να τον αδικω. Μακαρι να με διαψευσουν.

3 Likes

To θεμα ομως ειναι,εμεις ως οπαδοι,θελουμε να ριχνουμε τον πηχη των στοχων στο απλως διεκδικει,κανει πρωταθλητισμο γιατι υπηρχαν και χειροτερες χρονιες,η οταν παιρνεις ενα πρωταθλημα να κανεις repeat?

Δεν θα ηθελα να δωσω μια 3η ευκαιρια στον Αλμευδα το καλοκαιρι,θα προτιμουσα ο ριμπαλτα,ο ηλιοπουλος να ξεκινησουν ενα νεο προτζεκτ με νεο προπονητικο τιμ,το οποιο θα αξιολογησει το υπαρχον υλικο,θα φυγει η γερουσια και η χαμηλη ποιοτητα παικτων.

Καποιοι παικτες κρεμασαν τον Αλμευδα?,μπορεις να το δεις μισοαδειο η μισογεματο,οτι φταιει ο Αλμευδα που βαζει την 4αδα μουκουντι,βιντα,ροτα,χατζησαφι,τους ανεβαζει στο κεντρο και οταν χανουν την μπαλα κανουν λαθη τα οποια τα πληρωνουμε,η οτι τι να κανει ο Αλμευδα,αυτους εχει,αυτους βαζει,δεν του εφεραν κανεναν τον Γεναρη,πορευτηκε με αυτους,τα σκατωσαν οι παικτες,τοσο μπορουν,τοσο αντεξαν.

Ο Ραλιστας εχει λιγο χρονο ως ιδιοκτητης για να κριθει για τις επιλογες του,μπορει να κανει επικοινωνιακες μπαρουφες,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ο ιδιος ευθυνεται για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας.

1 Like

Το θέμα είναι ο Ριμπάλτα ασχολείται με κάτι στην ΑΕΚ ;;; Γιατί εκτός της πώλησης του Γκαρσία δεν έχει κάνει άλλο (που να έχει δημοσιοποιηθεί τουλάχιστον)

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο ρόλος του ριμπαλτα,παρουσιάστηκε ως άνθρωπος με περγαμηνές και πλούσιο βιογραφικό για να αναλάβει μεταγραφικούς στόχους.Απο το καλοκαίρι θα φανεί αν έχει ενεργό ρόλο η είναι βιτρίνα κάποιου άλλου.

2 Likes

Πολυ καλο μπασκετ η ομαδα τελευταια

2 Likes

Τι διαμαρτυρονται δεν καταλαβαινω. Ρε Μητογλου ποσο βλακας εισαι σορυ κιολας

1 Like

Οι αλλοι παιζουν με παικτη παραπανω και εχουν ταμπουρωθει εδω και μιση ωρα μες την εδρα τους, μην τυχον και τους παστελωσουν οι τσιλουλης και θεωδοριδης, σουρρεαλ ματς παιζουμε. Α εληξε, καλα να παθουμε.

Μητογλας διδαξε.

2 Likes

Μεγάλη μαλακία του Μήτογλου που νομίζω απλά σπαστηκε γιατί έφαγε την ποδιά. Αλλά νομίζω δεν ήταν για κόκκινη.

Θα πω ότι ίσως ήταν και πέναλτι αυτό στον Λαμελα στο πρώτο ημίχρονο.

Κατά τα άλλα πολύ μέτρια εμφάνιση με πολλές απουσίες και ουσιαστικά χωρίς αλλαγές. Αυτός που προσπάθησε περισσότερο ήταν ο Ρότα. Ειχε κάποιες στιγμές ο Ελιασον. Λίγες βοήθειες από Λαμελα. Κοίτα και Πιερό τίποτα… Ο Λιουμπισιτς πολύ σοφτ, χωρίς τσαγανο και χωρίς αυτοπεποίθηση. Ούτε να πλασάρει. Ο Μπρινιολι πολύ καλύτερος σε όλα σε σχέση με τον Στρακοσα.

Θα ήταν μεγάλη νίκη ΑΝ. Αλλά πότε σε βοήθησε η τύχη για να σε βοηθήσει τώρα; Μεγάλη ευκαιρία να ανοίγαμε και άλλο τη διαφορά με τους πίσω. Τουλάχιστον δεν μειώθηκε.

Εντωμεταξυ πώς καταφέραμε να μείνουμε χωρίς παίκτες στο κέντρο πραγματικά είναι κατόρθωμα. “Διορθώσανε” το λάθος του σχεδιασμού του καλοκαιριού με λάθος!

Εμενα ο Λιουμπισιτς μ αρεσει. Επισης εγω πιστευω οτι εχει τσαγανο. Ειναι ενας αερατος παιχτης που εχει επιμονη και βρισκεται παντου. Θα του βγουνε οι φασεις.
Η επιμονη του Αλμειδα στον Λαμελα ειναι ενοχλητικη.
Γενικα ο Αλμειδα δεν ειναι καλα. Παλι δηλωσεις οτι να ναι. Δυστυχως ειναι τυπος που αν δε του πανε καλα τα πραματα χανει τα αυγα και τα πασχαλια

1 Like

Εγώ πάλι θυμάμαι μεγάλα ματς του Λιουμπισιτς οταν έπαιζε στην Δυναμο. Από τότε τον ψάχνουμε.

Μέτριο πρωταθλημα φετος γενικα και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς απο ΠΑΟ/ΠΑΟΚ. Αλλα το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μάλλον. Επίσης ο Αλμευδα δεν εχει βρει ακομα τροπο να τον κερδίσει.

Ευτυχως που δεν μειωσαν οι άλλοι.

1 Like

H τελευταια αγωνιστικη ηταν μια αγγαρεια για ολους,ακομη και ο οσφπ που κερδισε με 1-0,ηταν πολυ μετριος.Ο Αλμευδα ας κοιταξει τα βιντεο φετος απεναντι στον οσφπ και ας σκεφτει τι θα βρει να κανει.

1 Like

Κανεις δεν κανει μεγαλα ματς σε αυτη την ΑΕΚ. Κανεις. Λιγες εκλαμψεις ο Ελιασον. Και ο Πινεδα εξαφανισμενος ειναι. Απλα μπορεις να καταλαβεις ποιοι παιχτες εχουν προοπτικες, φρεσκαδα κτλ. Ο Λιουμπισιτς ειναι τετοιος. Ο Ελιασον επισης. Ο Κοιτα πχ δεν με χει πεισει.

Εν τω μεταξυ διαβασα προσεκτικα τις δηλωσεις του. Ωρες ωρες πραγματικα λεει απιστευτες βλακειες.

“Δεν μπορώ να πω ψέματα. Θα μου πουν ότι μείναμε εκτός Ευρώπης από μια ομάδα από την Αρμενία, ότι δεν βοήθησα την ομάδα μου να εξασφαλίσει έσοδα… Στην τελική οι ομάδες που συνεχίζουν για την ώρα δεν κατάφεραν κάτι.”

Δηλαδη στο μυαλο του πχ ειναι ιδιο το οτι εχει αποκλειστει απο την Νοα τον Ιουλιο με το οτι μπορει να μην παρουνε ευρωπαικο οσοι συνεχιζουν? :face_with_peeking_eye:

Εχει αρχισει και καραμελα για την διαιτησια. Καθεται κ μετραει φασεις κτλ. Δεν νομιζω οτι αυτη η σχεση οφελει κανεναν να συνεχισει. Οπως και να χει ο Ηλιοπουλος εχει μπλεξει. Για να ανταγωνιστεις τον Ολυμπιακο με εξασφαλισμενο τσου λου χρειαζεσαι πολυ χρημα και τεχνογνωσια

2 Likes

in fairness, ο Αλμέυδα δεν ηθελε τον Πιερό, έμεινε έξω, και τελικά τον πήρε, καθώς δεν βρέθηκε άλλος.

Αν τον είχαμε, θα ειχαμε μαλλον προκριθει, αλλα οτι ο Πιερο δεν πολυκολλάει με αυτο που παίζει η ΑΕΚ, το βλέπουμε. Δεν ειχε δηλαδη και πολυ αδικο.

Επισης ωραιες οι αυτοκριτικές, αλλα για το τέλος της σεζον. Αν δηλαδη βγει σημερα και παραδεχθει σε τι φταιει, πως θα κανει καλο αυτο στην ομαδα ;